7 secrete în materie de machiaj prin care le poți oferi ochilor tăi mai multă expresivitate

Ochi sunt oglinda către suflet și ei sunt cei care spun de cele mai multe ori ceea ce gândim cu adevărat. Majoritatea bărbaților sunt extrem de atrași de ochii femeilor cu care se întâlnesc și de aceea, femeile acordă multă importanță ochilor atunci când se machiează.

Toate femeile vor să obțină un machiaj al ochilor perfect, prin care să-și facă privirea mult mai expresivă și să-și scoată ochii în evidență. Există 8 trucuri prin care poți face și tu acest lucru. Le știai?

1. Îngrijirea sprâncenelor.

Potrivit formei feței tale, dă-ți o formă a sprâncenelor. Folosește ceară sau un creion special pentru sprâncene sau chiar un fard. Sprâncenele îți vor scoate în evidență ochii.

2. Folosește iluminator.

Pentru un look simplu, dar atractiv, aplică iluminator pe colțul interior al ochilor, pe linia sprâncenelor. Iluminatorul îți va accentua trăsăturile feței și îi va oferi mai multă luminozitate.

3. Tușul.

Este foarte important să îți arcuiești finalul liniei pe care o trasezi cu tușul de ochi. Vei arăta bestial și, în plus, îți va accentua privirea.

4. Creionul alb.

Aplică creion alb în partea de jos a ochilor pentru a da senzația că ochii tăi sunt mai albi. Totodată, poți adăuga și puțin fard sau chiar creion alb în colțul interior al ochilor pentru a amplifica efectul.

5. Curbează-ți genele.

Există aparate speciale pentru curbarea genelor. Dacă vrei să le dai genelor tale mai mult volum și în același timp să-ți intensifici privirea, folosesc un aparat special de curbare a genelor și apoi aplică rimelul.

6. Rimelul.

Folosește un rimel pentru volum. Aplică-l de la baza genelor către vârfuri cu mișcări continue în timp ce privești în sus. Încearcă să aplici rimelul vertical.

7. Rujul.

Pentru a-ți scoate ochii în evidență, este necesar să folosești un ruj nude. Lasă rujul roșu deoparte și folosește-l în altă zi. Poți folosi, de asemenea, un gloss strălucitor, dar tot în nuanțe nude.Share this...