8 trucuri care te vor ajuta să eviți o ținută demodată

Uneori, ținutele noastre pot spune mai multe despre noi decât o pot face toate cuvintele pe care le-am putea rosti. Dacă ne îmbrăcăm cu o ținută demodată, putem arăta mai în vârstă, mai puțin la modă și fără stil. Iar acest lucru ne poate scădea șansele de a obține o slujbă sau o promovare.

Mai jos vei putea găsi o listă cu unele dintre cele mai utile sfaturi în ceea ce privește alegerea unei ținute care să nu fie demodată și care să îți scoată în evidență toate atuurile. Tot ceea ce trebuie să mai faci este să pui în aplicare toate trucurile pe care le vei citi mai jos.

1. Prea multă senzualitate

Rochiile scurte și foarte strâmte cu un decolteu foarte adânc nu mai sunt la modă. Dacă vei mai purta și o pereche de pantofi cu tocuri foarte înalte, atunci clar vei fi foarte vulgară. Trend-urile la modă din ziua de azi sunt moderația, hainele largi și lungimile medii.

2. Pantofii cu toc peste tot

Pantofii cu un toc clasic ar trebui să fie purtați doar atunci când participi la un eveniment special. Iar în ceea ce privește încălțămintea cu platforme, ea s-a demodat încă din anii 2000, așa că renunță la ea. Cea mai stilată alegere de acum ar fi pantofii fără toc sau cei cu un toc mediu.

3. Dresurile strălucitoare

Aici este vorba despre acele dresuri de culoarea pielii care însă strălucesc; ele reprezintă una dintre cele mai proaste alegeri pe care le poți face. Dacă vrei să fii stilată și la modă, atunci ar trebui să alegi doar dresuri opace care să se potrivească cu culoarea naturală a pielii tale.

4. Culorile asortate cu accesoriile

Asortarea culorii pantofilor cu cea a genții pe care o porți nu mai este necesară în ziua de azi. Același lucru se aplică și când vine vorba despre pălării, eșarfe și mănuși. Pe de altă parte, combinațiile neobișnuite de culori sunt pe val în ultima vreme.

5. Bijuteriile de aur

Inelele, pandantivele sau cerceii de aur pe care mamele sau bunicile noastre obișnuiau să le poarte trebuie să fie evitate acum, chiar dacă poate ele au și câte un diamant. Cea mai bună alegere sunt bijuteriile de calitate care îți vor da un plus de stil ținutei tale.

6. Hainele cu talie joasă

Pantalonii și alte ținute care pot avea o talie joasă nu mai sunt la modă de foarte mult timp. Cea mai bună alegere pe care o poți face când vine vorba despre pantaloni este cea care presupune o talie medie sau înaltă deoarece astfel picioarele tale vor părea mai lungi.

7. Cristalele

Modelele și cuvintele care sunt brodate cu ajutorul cristalelor erau la modă în anii 2000. Dacă îți plac hainele strălucitoare, atunci alege-le pe cele create din materiale metalice care vor crea un efect similar.

8. Piesele vestimentare coordonate

Moda din prezent dictează combinațiile de stiluri și experimentele de modă. Ar trebui să uităm de stereotipuri, precum cel care spune că o rochie romantică are nevoie de niște sandale delicate și că un costum business arată bine doar cu pantofi clasici cu toc.Share this...