9 coafuri pentru femei pe care bărbații le urăsc

By | February 27, 2018

Nu mai e nici o surpriză faptul că bărbații sunt creaturi vizuale. Ei acordă atenție nu numai siluetei, ci și rochiei, machiajului sau tunsorii ori coafurii unei femei.

Din păcate, nu fiecare femeie știe cum să aleagă o coafură specifică pentru tipul ei de frumusețe.

Există coafuri cu care nu le stă bine, dar astăzi vom discuta despre coafuri cărora bărbaților pur și simplu nu le plac.

Iată 9 exemple de coafuri pe care ar trebui să le eviți pe viitor, dacă îți dorești să fii mai atractivă pentru el!

1. Coafura pe care ți-o faci după ce îți îndrepți părul cu placa

Părul natural și drept, mai ales atunci când este lung, este foarte incitant. De aceea, multe femei aleg să folosească o placă pentru a obține un astfel de look.

Problema este că bărbaților nu le place așa. Ei cred că părul îndreptat arată ca niște fire uscate. Sunt în cădere. Când se apropie și îl ating, simt că ating o hârtie. Bărbații observă imediat cât de nesănătos este acest aspect.

2. Coafura „dezordine artistică”

Recent, a devenit foarte populară și la modă coafura care indică faptul că o femeie abia s-a dat jos din pat și acela este look-ul ei „to-go”.

Deși acesta este efectul dorit, multe femei se chinuie să obțină o coafură care să arate dezordonată, dar într-un mod stilat și artistic. Ei bine, poți renunța la ea, întrucât nu este deosebit de atrăgătoare pentru bărbați.

Lor le oferă impresia unui stil neclar. Desigur, o poți purta acasă, dar nu atunci când ieși în oraș sau la muncă. Potrivit bărbaților, această coafură strică imaginea unei femei și o face să pară mai puțin atractivă pentru ei.

3. Cocul dezordonat

O altă coafură populară pe care bărbații nu o agreează este cocul dezordonat. Deși lor le face plăcere să vadă că o femeie își dezvăluie gâtul, rareori o găsește atrăgătoare cu o astfel de coafură.

Conform anumitor domni, femeile își pierd harul și farmecul atunci când optează pentru această coafură. În plus, majoritatea femeilor de pe străzi arată la fel (au această coafură).

Bărbații subliniază faptul că individualismul contează, chiar și în materie de coafuri.

4. Bucle puternice

Dacă nu ești o femeie Afro naturală sau nu ai părul creț în mod natural, nu opta pentru o asemenea tunsoare. Bineînțeles că bărbaților le plac buclele, dar numai atunci când acestea sunt naturale sau arată naturale.

Ei subliniază că unei femei îi stă cel mai bine cu o coafură naturală. Iar când are buclele prea puternice, prea „forțate”, lor li se pare că ea poartă un fel de „cască artificială”.

5. Coafura „operă de artă”

Din dorința de a fi originale, femeile se predau în fața coafurilor pompoase și decid să facă un adevărat spectacol din ele. Unele optează pentru coafuri care amintesc de un arc, de o inimă, cocuri masive și împletituri ciudate.

Pentru bărbați, o astfel de coafură nu are moderație și nici simplitate. Chiar dacă ei consideră că este o lucrare ce necesită mult timp, se tem ca apoi să-ți mai atingă părul.

6. Dread-urile

Desigur, depinde de cultură și de îngrijirea personală, dar majoritatea bărbaților cred că această coafură este doar o încercare de a atrage atenția.

Poate că dreadlock-urile sunt originale și exprimă o personalitate intersantă, dar potrivit bărbaților, o astfel de coafură nu se potrivește tuturor femeilor.

De asemenea, ei au remarcat faptul că această coafură este asociată cu murdăria, iar asta nu vorbește de bine despre o femeie.

7. Rasă la spate sau în lateral

Potrivit domnilor, aceasta este cea mai proastă tunsoare sau coafură creată pentru o femeie. Dacă un tip privește de la spate o femeie cu o astfel de tunsoare, va crede imediat că arată groaznic.

Bărbații nu pot înțelege de ce femeile și-ar face asta intenționat. Această coafură pare nefirească și chiar foarte masculină. Femeile care optează pentru o astfel de coafură își pierd farmecul și delicatețea.

8. Bobul elegant

Se spune că o astfel de coafură este sinonimă cu eleganța și bunul gust. Ei bine, nu și pentru bărbați. Această tunsoare extrem de populară trebuie să fie foarte bine făcută și îngrijită pentru ca femeile să arate atractive.

În ciuda modei, ea nu se potrivește fiecărei fețe sau figuri, ca să nu mai vorbim de tipul de păr. Ar trebui să fie interzisă femeilor cu părul des și tare. Între timp, pentru majoritatea bărbaților, bobul elegant arată ca o cască.

9. Șuvițe colorate

O altă tendință pe care bărbații nu o pot înțelege. Așa cum am mai specificat deja, ei apreciază naturalețea unei femei. Prin urmare, dacă va vedea o femeie cu șuvițe colorate în păr, nu numai că i se va părea oribil, dar și nefiresc.

Pur și simplu bărbații consideră că părul verde sau purpuriu nu este atractiv!

Share this...