9 trucuri esențiale de machiaj care vor face viața fiecărei femei mai ușoară

Aplicarea machiajului va fi mereu o corvoadă pentru numeroase femei și mai ales ea va ocupa un timp destul de îndelungat. Din fericire, există anumite trucuri care te pot ajuta să economisești timpul pe care îl petreci pentru rutina ta zilnică de machiaj.

De asemenea, look-ul tău va arăta fabulos fără să faci eforturi prea mari; citește mai jos lista pe care am pregătit-o pentru tine și care conține unele dintre cele mai utile sfaturi în ceea ce privește machiajul. Tot ceea ce trebuie să mai faci este să le pui în aplicare.

1. Aplică tuș de ochi lichid peste versiunea tip creion

Dacă ai probleme să trasezi o linie dreapta cu pensula tușului tău lichid, atunci folosește mai întâi un creion pentru a trasa linia. Tușul lichid se va așeza la fel de bine pe piele și va face lucrurile să fie mult mai ușoare în cazul în care îți dorești să corectezi anumite greșeli.

2. Oferă-le volum genelor tale cu doar puțină pudră

Acest truc simplu va îmbunătăți efectul oricărui rimel pe care îl ai. Folosește o pensulă pentru a aplica puțină pudră pe genele tale și abia apoi folosește rimelul. Acest truc va face ca genele tale să aibă mult mai mult volum și desime.

3. Folosește mascara dacă nu ai tuș

Datorită ingredientelor similare și a consistenței aproape identică, mascara poate fi folosită foarte ușor pe post de tuș de ochi. Ai nevoie doar de o pensulă subțire pentru a trasa liniile.

4. Freacă-ți buzele după ce te speli pe dinți

Freacă-ți cu blândețe buzele cu ajutorul periuței de dinți. Asta te va ajuta să elimini pielea moartă și îți va face buzele să fie mult mai catifelate. De asemenea, fluxul sangvin va fi mai accentuat în buze și le va mări. Ca rezultat, ele vor fi mai fine, mai pline și mai senzuale.

5. Revitalizează-ți rimelul

Dacă observi că rimelul tău a început să se usuce și să nu îți mai mărească genele, doar adaugă câteva picături de apă fierbinte în el, închide-l și apoi agită-l bine.

6. Folosește-ți rujul pe post de fard de obraz

Poți să îți folosești rujul ca un substitut minunat pentru fardul de obraz, dacă îți dorești să le oferi obrajilor tăi puțină culoare. Aplică puțin pe pomeți, întinde rujul și uniformizează-l pe piele cu ajutorul buricelor degetelor.

7. Folosește bureți faciali pentru exfolierea feței

Atunci când îți cureți fața cu orice produs de îndepărtare a machiajului, este bine să folosești niște bureți cosmetici. Bureții konjac sau cei de alge sunt cele mai bune alegeri deoarece exfoliază pielea și curăță porii în profunzime.

8. Aplică-ți machiajul vertical

Aplicarea machiajului atât pe pleoapa de sus, cât și pe cea de jos este de multe ori un obicei neglijat, dar iată un sfat important de care trebuie să ții cont în acest sens: ține pensula vertical. Nu uita să îți atingi genele cu vârful pensulei pentru o finisare naturală.

9. Cum să îți crești sprâncenele mai groase

Uleiul de cocos te va ajuta să ai sprâncene mai groase; el conține vitamina E și fier și de asemenea îți poate face sprâncenele mai închise la culoare. Pentru un rezultat mai bun amestecă o parte de ulei de cocos și una de ulei de ricin.Share this...