Bărbații urăsc 9 lucruri la femei, iar ele îl fac tot timpul pe al 4-lea! Tu îl faci?

Femeile pot găsi lucruri neatrăgătoare la alte femei, iar bărbații clar sunt cei mai critici. Iată 10 lucruri pe care bărbații le urăsc la femei:

1. Coafurile extreme

Folosirea produselor care îți oferă un volum imens și încarcă părul prea mult nu e pe placul bărbaților – ei preferă părul lung, moale și natural.

2. Prea mult machiaj
E ok să te pui puțin machiaj, dar asta nu înseamnă că poți să te transformi într-o maimuță. Alege machiaje care să ți se potrivească.

3. Gene artificiale

Nu încărca genele cu prea mult rimel și nici nu-ți pune gene false, bărbații preferă oamenii cu gene drăguțe și naturale.

4. Machiajul strălucitor

Nu te transforma într-o sorcovă, machiajul cu sclipici nu se mai poartă. Un machiaj cât mai simplu e preferabil celui care te arată ca un pom de Crăciun!

5. Dinții galbeni și respirația neplăcută

Sunt două chestii de care trebuie să scapi. Pentru a nu mai avea dinți galbeni, e suficient să îți speli dinții cu sare și bicarbonat după fiecare spălare cu pastă.

Apoi clătește-te cu apă de gură și folosește gumă de mestecat în permanență, mai ales dacă fumezi.

6. Lipsa igienei personale

Unghiile rupte, cu oja sărită, picioare neepilate, sprâncene nepensate sau mustața, sunt cele mai mari greșeli pe care o femeie le poate face.

Fă duș zilnic, spală-ți părul o dată la două zile, îngrijește-ți unghiile și epilează-te complet chiar dacă nu porți musai fuste sau rochii.

O femeie trebuie să fie îngrijită în permanență!

7. Refacerea machiajului în public

Bărbații nu sunt interesați de cum te machiezi tu și nu face asta la întâlnire, mai bine du-te la toaletă dacă tot vrei să-ți refaci machiajul.

8. Buzele închise la culoare

Chiar dacă se poartă, mai bine alege o nuanță de vișiniu decât un ruj mov spre negru, asta ca să nu-i dai impresia tipului că ești Morticia.

9. Prea mult parfum

Câteva pufuri sunt de ajuns atunci când ieși din casă. Nu-i nevoie să miroși ca o drogherie, e suficient să aplici parfum pe încheieturi, pe gât și după ureche, nu pe haine.Share this...