Ce se întâmplă dacă te speli pe păr cu Coca Cola – Rezultatul este uimitor!

By | February 27, 2018

Toată lumea are zile în care părul nu le stă așa cum și-ar dori și de aceea, încercăm să găsim cele mai bune soluții pentru a scăpa de această problemă. Femele folosesc nenumărate produse pentru păr, însă aceste produse nu dau mere rezultate.

Te-ai gândit vreodată la ce este bun sucul tău favorit, Coca-Cola? Ei bine, s-a descoperit recent faptul că această băutură face minuni în ceea ce privește strălucirea părului. Poate că sună ciudat și poate că numai gândul acesta te face să ai rețineri, însă merită să-i acorzi o șansă.

Conform specialiștilor, Coca-Cola este bogată în acid fosforic, ceea ce înseamnă că nivelul de pH este cu mult mai mic decât în șampoanele pe care le folosim zilnic. În momentul în care îți torni Coca-Cola pe păr, această băutură ți-l va face mai strălucitor.

Rezultatele acestea sunt valabile pentru toate tipurile de păr!

Ce trebuie să faci?

Spală-te ca de obicei pe păr, apoi toarnă Coca-Cola pe părul proaspăt spălat. Lasă băutura să se usuce timp de 5-10 minute, apoi spală-te din nou cu șampon.

Dacă acest remediu nu îți surâde, deși este cel mai eficient, mai jos vei găsi încă 3 remedii care te vor ajuta să capeți un păr strălucitor.

1. Ceaiul negru.

Va trebui să-l faci extrem de tare, deci pune cel puțin 2 pliculețe într-o cană și lasă-l așa peste noapte. A doua zi, după ce te speli pe păr, aplică ceaiul negru și lasă-l să acționeze timp de 15-30 de minute. Apoi, spală-te normal.

2. Berea.

Hameiul din bere ajută la repararea cuticulelor părului, rezultând un păr mai puternic și mai strălucitor. Masează-ți capul cu cantități mari de bere și clătește-l după 5 minute.

3. Uleiul de cocos.

Ca și în cazul celorlalte remedii, uleiul de cocos este perfect pentru tratarea părului deteriorat și uscat. Încălzește o ceașcă de ulei de nucă de cocos extra virgin și masează-ți părul cu el. Apoi pune-ți o cască de duș și lăsă-l să acționeze cel puțin 30 de minute. În cele din urmă, clătește-l cu apă caldă, apoi, aplică șampon și balsam.

Share this...