Ce spune FORMA BUZELOR tale despre PERSONALITATEA ta

Specialiștii cred că forma buzelor este o trăsătură importantă atunci când vine vorba de personalitatea cuiva. Ne exprimăm gândurile verbal, iar buzele joacă un rol important în definirea caracterului nostru. Iată ce spun specialiștii despre forma buzelor:

1. Buzele pline.

Persoanele care au buzele astfel, sunt făcute să aibă grijă de alte persoane. Dacă buzele tale sunt ca cele din imagine, atunci înseamnă îți place să îngrijești animale și să le hrănești, mai ales pe cele de pe stradă. Ai un instinct matern foarte puternic și vrei să-i protejezi pe cei din jurul tău. În situațiile stresante, te gândești mai întâi la alte persoane și abia apoi la tine. Oamenii de acest fel sunt în general cei mai buni părinți.

2. Buza superioară este mai mare decât cea inferioară.

O persoană care are buzele ca cele din imagine este o ”regină a dramei”. Sunt persoane emoționale, carismatice, iubesc viața și atrag atenția asupra lor și au o părere bună despre ele și iubesc să fie în centrul atenției.

3. Buza superioară mai mică decât cea inferioară.

Fii sinceră! Nu ai fost făcută pentru munca de birou. Cum poate cineva să stea la birou când sunt atâtea lucruri de descoperit? Oamenii cu buzele ca cele din imagine știu să se distreze. Ai nevoie de un stil de viață energic, de locuri noi pe care sa le vizitezi și noi impresii. Ești curioasă, sociabilă și deschisă la nou.

4. Buze normale.

Oamenii cu buze ca acestea sunt de obicei cei care sunt echilibrați și cei care fac față oricărei sarcini. Fac față oricărei critici cu respect și dacă vrei să-i enervezi îți va fi imposibil.

5. Buze subțiri.

Oamenii cu buzele subțiri sunt de obicei persoane singuratice. Așa le place lor. Dacă ai buzele subțiri probabil ești acel gen de persoană care nu are nevoie de companie când merge la un muzeu sau când mergi în vacanță pe o insulă. Dar, în ciuda, dragostei tale pentru solitudine, te simți foarte bine acasă într-un grup de oameni. Poți găsi imediat subiecte de discuție și respecți oamenii pentru acțiunile lor.

6. Buza de sus în formă de ”v”.

Acest tip de persoane sunt foarte creative.Ajung de obicei să fie artiști sau muzicieni. Au o memorie excelentă când vine vorba de a-și aduce aminte nume sau fețele oamenilor și țin mereu legătura cu persoanele pe care le cunosc. Sunt sociabili și au rezultate bune la locul de muncă.

7. Buza de sus în formă de ”u”.

Dacă ai forma aceasta la buze, înseamnă că ești o persoană bună la suflet și sensibilă. Te superi din orice nimic și le sari mereu în ajutor celorlalți. Oamenii ca tine fac lumea mai bună.

8. Buza superioară dreaptă.

Aceștia sunt oamenii cei mai responsabili și mai ambițioși. Ei nu știu ce înseamnă ”imposibil” și nu se tem de date limită. Totul va fi făcut exact la timp. Ei sunt tipul acela de oameni care rezolvă orice problemă care le iese în cale.

9. Buze înguste și groase.

Persoanele cu astfel de buze sunt de obicei egoiste. Prioritatea lor numărul 1 este confortul lor. Dacă nu au ei grijă de ei, atunci nu are nimeni. Niciodată nu-și vor pune interesele mai pe locul 2.

10. Buza superioară foarte subțire.

Aceste persoane au spirit de lider înnăscut. Sunt buni la a-i convinge pe alții și știu cum și ce să le spună. Succesul lor este garantat, orice s-ar întâmpla. Totuși, uneori, le este greu să dezvolte relații amoroase pentru că scopul lor în viață este să fie cineva, nu să fie cu cineva.