Cele mai noi trenduri în materie de sprâncene – împletite sau ondulate?

Sprâncenele fac parte din echilibrul estetic al fizionomiei feței oricărei persoane.Sunt responsabile pentru 80% din mimica feței și subliniază privirea. Odată ce intervenim asupra lor prin diferite mijloace cum ar fi pensatul sau machiajul, expresivitatea lor este infinit posibilă.

Pe rețelele de socializare circulă tot felul de poze cu diferite modele de sprâncene care mai de care mai ciudate și mai inovatoare.

Sprâncenele ondulate sunt populare și se pare că un nou tren face furori în rândul femeilor din întreaga lume. Se numesc ”wavy eyebrows”sau sprâncenele ondulate și se pare că sunt pe gustul cât mai multor tinere.

Au o formă noncomformistă și un aspect ușor ciudat, de aceea nu sunt destinate oricărei femei ci uneia curajoase și dispusă să încerce ceva noi. Dacă până acum specialiștii în materie de make-up și frumusețe s-au chinuit să creeze o tipologie și să dea sfaturi despre cum ar trebui să fie sprâncenele perfecte, iată că acest nou trend distruge toate miturile și ideile promovate până acum.

Forma bizară de valuri este de fapt conturată cu foarte multă îndemânare. Cam asta e tot ce ai nevoie, îndemânare și simțul proporțiilor. În ciuda felului inedit cum arată, nu toate femeile sunt încântate de felul cum arată sprâncenele ondulate.

Cel puțin pe rețelele de socializare, aceste ”opere de artă” sunt atât de contestate pe cât sunt de apreciate. Celor cărora nu le place aspectul sprâncenele ondulate nu le putem reproșa nimic deoarece e foarte greu să te obișnuiești cu o asemenea imagine, până acum fiind obișnuită cu forma dreaptă a sprâncenelor simetrice.

În ceea ce privește sprâncenele împletite, prima încercare a unui artist de 17 anu din Los Angeles a fost cu totul eșuată. Aceasta a încercat să își aranjeze sprâncenele cu diferite produse pentru păr dar ân zadar. Atunci s-a gândit să creeze un model în Photoshop și de când poza a fost încărcată pe internet a stârnit valuri de păreri și interes din partea doamnelor și a domișoarelor.

Deși arată mult mai estetic decât sprâncenele ondulate, este extrem de dificil să le realizezi acasă de una singură. Postarea artistului Gomez a strâns peste 172 000 de likeuri și a stârit controverse pe acest subiect.

Make-up artiștii dar nu numai sunt extrem de creativi în ultima perioadă și trendurile noi apar pe Instagram în fiecare săptămână. Rămâne la aprecierea fiecărei femei dacă le plac sau nu, dacă vor sau nu să poarte așa ceva. La urma urmei ține de stilul fiecăreia pentru ce alegeri să opteze și pe care să le evite. Ideea de nou este o necesitate și orice ține de inovație într-un anumit domeniu este mai mult decât bine primit. Ceea ce ție ți se pare frumos sau admiri, pentru o altă persoană poate părea extrem de urât.

În 2017 lucrurile nu mai stau deloc ca pe vremuri când naturalețea, pielea albă și inocența defineau conceptul de frumusețe. Astăzi frumusețea este atât de relativă încât de multe ori te întrebi ce anume ar trebui să faci ca să rie corect și acceptat din punctul de vedere al standardelor actuale.

Idealul de frumusețe este într-o continuă schimbare și totul depinde de perioada în care trebuie să fii considerată ca frumoasă.

Share this...