Lucruri pe care bărbații le iubesc la femei, lucruri de care sunt înnebuniți!

Top 10 lucruri pe care barbatii le iubesc la tine, iar tu nu stii

Cautam tot felul de trucuri care sa ne faca mai sexy si mai frumoase insa cine ne poate spune cel mai bine, daca nu chiar subiectul caruia ne adresam? Mi-am luat agenda si pixul si am luat la chestionat toti barbatii pe care ii cunosc si mi-am notat ce adora cel mai mult la o femeie dar nu spun. Am eliminat acele „secrete” de care ne-am dat toate seama, insa am surprins si cateva lucruri care m-au facut sa zambesc. Iata ce am aflat!

1. Parul tau ciufulit
Desi tu iti aranjezi mereu parul cand te intalnesti cu el. Barbatii sustin ca adora momentul in care femeile au parul putin ravasit.

2. Parfumul subtil
Ne cumparam cele mai scumpe parfumuri doar ca sa stim ca sunt puternice si miros atat de bine incat ar hipnotiza orice barbat si se pare ca lor le place mai mult sa il simta doar la nivelul pielii.

3. Tricou larg versus bluza mulata
In mod sigur ai spune ca prefera sa te vada numai in haine mulate insa una idntre cele mai placute secvente din mintea unui barbat e cu o femeie care le poarta tricoul sau camasa si doar atat…

4. Fusta scurta si decolteu versus rochie vaporoasa
E drept ca in acest caz majoritatea care te-ar imagina sub asternuturi ar opta pentru tinuta care iti urmareste formele, insa cei care iti admira frumusetea te-ar prefera intr-o rochie din tulle, vaporoasa. Ii vei obtine un zambet si primul lui gand nu va fi in legatura directa cu lenjeria de pat din matase ci cu tine in brate.

5. Ca le urmaresti buzele, atunci cand vorbesc
Barbatii prefera femeile care stiu sa-I asculte atunci cand vorbesc. Insa daca acea femeie e atenta la ce vorbeste si la miscarea buzelor lui atunci vorbim de un adevarat colaps in mintea barbatului. Va vrea sa o sarute.

6. Invitatie pentru o baie
Desi fac pe barbatii greu de urnit cand vine vorba de ceva atat de „roz”, vei descoperi ca ii va atrage aceasta invitatie de a te spala pe corp si la par. Bine, dar serviciul sa fie reciproc.

7. Piele fina
In mod clar prefera o piele fina in locul uneia aspre, insa ceea ce nu stii e ca de regula le place sa te mangaie tocmai pentru a-ti simti pielea foarte fina. Asa ca ai grija sa fie bine hidratata si nu uita de scrub.

8. Ca faci pilates sau fitness in timp ce citesti o carte sau te uiti la TV
Desi tu crezi ca faci un lucru banal, ei aprecieaza modul in care tu reusesti sa iti mentii silueta in timp ce te bucuri ca orice femeie de timpul liber. Isi creeaza rapid ideea ca vor avea langa ei mereu o femeie care va arata bine, pentru ca stie cum sa isi aloce timp si pentru silueta.

9. Prefera pielea ta alba decat bronzul artificial
Desi am putea sa bagam mana in foc ca barbatii sunt innebuniti dupa pielea bronzata, se para ca in acest sezon s-ar bucura mai mult de tenul tau deschis la culoare si obrajiii tai inrositi usor din cauza temperaturii. Concluzia lor cand vine vorba e bronz in aceasta perioada: „E exagerat!”

10. Coditele impletite
Cu siguranta nu ar fi prima coafura care iti va veni in minte cand iti vei aranja parul, insa pe langa buclele stralucitoare, barbatii se dau in vand dupa acele codite impletite intr-o parte sau la spate, spic de grau sau codite rasucite. De ce? E simplu! Ai un look jucaus si feminin.