Puterea machiajului: 9 femei înainte și după machiaj – Sunt de nerecunoscut!

Pentru unele femei, machiajul înseamnă totul, însă de cele mai multe ori, machiajul este folosit în abundență și persoana își pierde din frumusețea naturală.

Mai jos, vei găsi 10 transformări uimitoare cu ajutorul machiajului. Este posibil ca pe unele dintre femei nici să nu le recunoști!

1. O conturare perfectă a feței.

Conturarea feței este foarte importantă pentru a-ți scoate în evidență trăsăturile. După cum poți vedea în imagine, diferența este ca de la cer la pământ.

2. Genele false.

Genele false pot face minuni cu înfățișarea ta. Privirea este foarte importantă atunci când vrei să te faci remarcată și de aceea genele false sunt cea mai bună alegere.

Cel mai fascinant lucru în legătură cu această transformare este faptul că această femeie este extraordinar de fericită în ambele poze. Cel mai important lucru este să te simți bine în pielea ta.

4. Frumusețea înseamnă inspirație.

Nu este cunoscută povestea acestei femei, însă este clar faptul că se bucură de transformarea de care a avut parte. Deși machiajul nu reprezintă adevărata frumusețe a unei femei, este foarte plăcut să faci pe cineva să zâmbească.

5. La revedere cearcăne!

Multe femei au probleme cu cearcănele și nimeni nu a scăpat de ele. Totuși, aceasta este dovada clară că această problemă poate fi rezolvată cu machiaj.

6. Sprâncene perfecte.

Sprâncenele sunt foarte importante pentru că ele ne definesc fața cel mai bine. De cele mai multe ori, este indicat să folosește fard pentru sprâncene sau gel. Îți place rezultatul final din această fotografie?

7. Schimbarea totală.

Probabil că știi deja această fotografie pentru că a devenit populară în anul 2015 și s-au făcut o mulțime de glume pe seama ei. Ashley VanPevenage, fata din imagine, a primit o mulțime de insulte după ce această poză a devenit virală pe internet.

8. O schimbare excelentă atât în ceea ce privește machiajul, dar și coafura.

Se spune că după o anumită vârstă, frumusețea începe să dispară, dar sunteți martore la miracolele pe care le poate face machiajul. Nu trebuie niciodată să uitați cât sunteți de superbe!

9. Imperfecțiunea înseamnă frumusețe!

Shalom Blac este un vlogger de frumusețe. La vârsta de 9 ani, a suferit arsuri grave din cauza uleiului încins. Azi, are o mulțime de fani pe rețelele de socializare și promovează frumusețea naturală, dar și cea obținută prin make-up.

Share this...