Stiliștii au refuzat să îi taie părul acestei adolescente – Ce au făcut aceștia, a uimit pe toată lumea!

Poate că ritualurile de înfrumusețare nu sunt primul lucru la care te gândești când vorbești despre sănătatea mentală a unei persoane, însă în momentul în care un stilist din America a povestit despre o clientă adolescentă pe carea avut-o, totul s-a schimbat.

Kayley Olsson, o studentă în vârstă de 20 de ani la o facultate de stilistică din Waterloo, Iowa, a postat pe Facebook povestea acestei fete care a venit în salonul ei cu părul încurcat și încâlcit.

Ea spune: „Azi am avut una dintre cele ma grele experiențe – o fată de 16 ani a venit la salon, fată care se confrunta cu o forma gravă de depresie de câțiva ani. Era atât de deprimată încât nici nu se pieptăna și se trezea doar să meargă la baie.”

Adolescenta avea o ședință foto programată la școală și i-a rugat pe stiliști să o radă în cap pentru că nu mai putea suporta povara părului încurcat și încâlcit pe care îl avea, însă Hayley și colega sa Mariah Wenger au refuzat să o radă în cap pe fată.

„Să-i tai părul nu a fost o opțiune pentru mine”, spune Kayley. „Rasul în cap nici nu a fost ceva la care să ne gândim”, a adăugat Mariah. Cele două femei au stat 10 ore să îi descurce părul fetei și și-au petrecut 2 zile alături de ea.

„ A fost nevoie de multă muncă și de multe cuvinte de încurajare. Am avut, multe discuții care să o distragă de la întregul proces, mai ales că a fost unul dureros”, spune Mariah.

„A fost destul de greu pentru că fata avea o sănătate mintală șubredă și am fost nevoite să ne confruntăm cu anxietatea și cu depresia ei”, spune Hayley.

Cele două stiliste i-au aranjat părul fetei. După asta, Kayley a spus: „Înțeleg perfect cum este să nu te iubești așa cum ești și să nu te simți bine în pielea ta. Am știut că trebuie să o ajut, așa cum oamenii m-au ajutat pe mine. Toată lumea merită să se simtă frumoasă. ”

Rezultatul final i-a adus o mulțime de lacrimi fetei, de fericire bineînțeles, și a spus că cele două chiar au reușit să-i readucă încrederea în sine. Aceasta este acum ma fericită ca niciodată datorită celor două stiliste.

Ea spune: „Mă bucur enorm că nu au vrut să-mi taie părul și mă bucur și mai mult că există oameni minunați pe această lume. Consider că sunt norocoasă că le-am întâlnit și o să le fiu recunoscătoare toată viața pentru încrederea pe care mi-au dat-o!”

Se pare că oamenii buni încă mai există și dacă ai ocazia să faci o faptă bună, nu ezita să-i ajuți pe ceilalți ori de câte ori au nevoie de sprijinul tău!