Zodiile care sunt predestinate divorțului – Nu vor fi niciodată împreună!

De cele mai multe ori, divorțul este inevitabil într-o căsnicie și oricât de mult s-ar chinui ambii parteneri să reaprindă flacăra pasiunii, uneori nu mai este posibil.

Astrele ne dezvăluie multe despre noi și despre personalitatea noastră. De această dată, astrele ne dezvăluie care sunt zodiile care nu se vor înțelege niciodată și care nu pot avea o căsnicie fericită împreună.

Află care sunt zodiile predestinate să divorțeze și care nu pot fi niciodată împreună:

FECIOARĂ – SĂGETĂTOR:

Lucrurile nu sunt atât de simple pe cât par. Fecioarele nu sunt foarte deschise din punct de vedere sentimental și au mari probleme de încredere din cauza dezamăgirilor din trecut.

Spre deosebire de săgetători, fecioarele își doresc o relație serioasă, însă au unele rețineri. săgetătorii sunt adepții aventurilor și de aceea, aceste două zodii nu pot avea un viitor împreună.

Percepțiile lor de viață sunt total opuse, fecioara caută stabilitate și siguranță, iar săgetătorul vrea să se distreze cât mai mult, iar căsnicia lor va fi un dezastru. Cel mai bine ar fi ca acești doi nativi să meargă pe drumuri separate.

GEMENI – CAPRICORN:

Aceste două semne zodiacale sunt condamnate la nefericire dacă sunt împreună. Capricornii sunt foarte serioși și caută mereu să-și facă planuri de viitor pentru că sunt muncitori și analitici, iar gemenii vor să trăiască fiecare minut la maximum și să se distreze cât pot de mult.

Relația dintre cei doi nu este una fericită pentru că nu se potrivesc din punct de vedere sentimental. Gemenii se vor plictisi imediat de ceea ce le poate oferi un nativi din zodia capricornului și acest lucru îl va face pe cel din urmă să aibă frustrări.

Aceste două zodii nu se vor schimba pentru nimeni și pentru nimic și de aceea relația sau căsnicia dintre ele nu va dura. Este mai bine să meargă pe drumuri separate.

RAC – VĂRSĂTOR:

Vărsătorii sunt persoane reci care țin foarte mult la libertatea lor și nu-și arată sentimentele aproape niciodată. Pe de cealaltă parte, racii sunt extrem de sensibili și este bine știut faptul că sunt cei mai familiști din zodiac.

Nativii din rac vor pune presiuni asupra vărsătorilor pentru a-și arăta intențiile și sentimentele, iar acest lucru va duce inevitabil la certuri mari.

Racii nu vor accepta niciodată să fie alături de o persoană care să nu le ofere atenție și iubire, iar vărsătorii nu sunt dispuși să-și ia anumite angajamente și nu ar renunța niciodată la libertatea lor care este și sursa lor constantă de fericire.

LEU – PEȘTI:

Viitorul nu sună deloc bine pentru aceste două semne zodiacale. Leul este mândru și își dorește să fie în centrul atenției, în timp ce peștii sunt visători și emoționali.

Cele două zodii vor alege să se despartă după lungi încercări pentru că realizează că nu se ghidează după aceleași principii de viață. Peștii nu vor accepta răutatea leului, iar leii nu se vor accepta să facă compromisuri.

FECIOARĂ – BALANȚĂ:

Se știe despre fecioare că sunt extrem de critice la adresa persoanelor din jurul lor, iar acest lucru nu va fi trecut cu vederea de balanțe care se vor simți rănite profund.

Fecioarele vor încerca să aibă mereu dreptate și va da vina pe partener pentru toate certurile, iar balanța va alege să recurgă la înșelat doar pentru că nu mai suportă negativismul din casă.

O căsnicie nu le va aduce nimic bun acestor nativi și ar trebui să își caute fericirea în altă parte, asta pentru binele amândurora.Share this...