Nu ai să crezi câți bani îi dă Ramona Gabor tatălui ei, săptămânal! Lumea spune că fetele nu au grijă de el, dar bruneta e disperată! De ce se teme cel mai tare că va face tatăl ei: Tu ai putea trăi cu suma asta?

Nu ai să crezi câți bani îi dă Ramona Gabor tatălui ei, săptămânal! Lumea spune că fetele nu au grijă de el, dar bruneta e disperată! De ce se teme cel mai tare că va face tatăl ei: Tu ai putea trăi cu suma asta?

Lumea le “condamna” pe Ramona si pe Monica Gabor ca ele duc o viata de lux in Dubai, respectiv America, iar tatal lor, Emil Gabor, n-are curent in casa, ii umbla gandacii pe pardoseala, n-are unde face baie, iar de mancat… Dumnezeu cu mila.

Emil Gabor nu concepe viata fara fosta lui sotie, VeronicaDe fapt lucrurile sunt putin diferite in familia Gabor! Emil Gabor traieste intr-adevar in conditii inimaginabile insa cauza nu sunt cele doua fete, Ramona si Monica! Conform unor rude ale celor trei, Ramona si Monica ii trimit lui Emil Gabor zeci de milioane pe saptamana! Barbatul nu duce lipsa de bani, problema este ca ii sparge pe toti in alcool, preferand sa bea, decat sa manance, sa-si renoveze garsoniera din Bacau sau sa-si ia medicamente pentru ca e grav bolnav.

“Ramona se plange mereu de tatal ei. Emil are probleme serioase cu alcoolul, mereu ii spune sa nu mai bea. Ramona i-a facut cont in banca si ii trimite saptamanal cate 2.000 de lei. Pai cu 2.000 de lei iti faci toate poftele! Te imbraci, mananci, stai intr-o casa curate, renovata, iti iei pastile, pleci si vacanta. Daca te gandesti, pe luna, numai Ramona ii trimite 8000 de lei. Pai in Bacau nici n-ai ce face cu atatia bani. Dar el nu face nimic din toate acestea. Emil bea toti banii. Si le face cinste si vecinilor. Daca azi ii trimite Ramona bani, maine el o suna si ii zice ca nu mai are. Si Monica am inteles ca ii trimitea cate 500 de euro, dar in ultima perioada ii trimitea mamei ei si o ruga sa-I ia mancare si sa-i duca. Emil merge saptamanal la banca si scoate banii primiti de la Ramona, deja e as, se descurca, da contul, il stie pe de rost. Pacat de el… Si la inmormantare la Veronica, Emil bause. Chiar Ramona l-a trimis acasa de cateva ori, asta dupa ce l-a rugat sa se abtina macar in acele zile de inmormantare”, ne-au povestit rudele familiei Gabor.“Ramona se plange mereu de tatal ei. Emil are probleme serioase cu alcoolul, mereu ii spune sa nu mai bea. Ramona i-a facut cont in banca si ii trimite saptamanal cate 2.000 de lei. Pai cu 2.000 de lei iti faci toate poftele! Te imbraci, mananci, stai intr-o casa curate, renovata, iti iei pastile, pleci si vacanta. Daca te gandesti, pe luna, numai Ramona ii trimite 8000 de lei. Pai in Bacau nici n-ai ce face cu atatia bani. Dar el nu face nimic din toate acestea. Emil bea toti banii. Si le face cinste si vecinilor. Daca azi ii trimite Ramona bani, maine el o suna si ii zice ca nu mai are. Si Monica am inteles ca ii trimitea cate 500 de euro, dar in ultima perioada ii trimitea mamei ei si o ruga sa-I ia mancare si sa-i duca. Emil merge saptamanal la banca si scoate banii primiti de la Ramona, deja e as, se descurca, da contul, il stie pe de rost. Pacat de el… Si la inmormantare la Veronica, Emil bause. Chiar Ramona l-a trimis acasa de cateva ori, asta dupa ce l-a rugat sa se abtina macar in acele zile de inmormantare”, ne-au povestit rudele familiei Gabor.