Gabriela Firea a dezvăluit cum a slăbit 20 kg: „Dimineața, după ce luam aghiasma, beam câte un pahar de…”

By | April 16, 2018

Actualul primar general al Capitalei ramasese cu kilograme in plus dupa sarcina. A slabit pe cale naturala vreo sase, dar celelalte, in jur de 20, refuzau pur si simplu sa dispara. Asa ca Gabriela Firea a luat masuri. A „topit” kilogramele in trei luni.

Sotul, Florentin Pandele, a tinut si el aceeasi dieta si amandoi au reusit sa slabeasca mult!

„Dimineaţa, după ce luam aghiasma, beam pe burta goală un pahar de apă cu jumătate de lămâie stoarsă, pentru digestie. La micul dejun consumam doar un iaurt degresat cu ovăz în care, doar pentru gust, picuram câteva lacrimi de miere.

Dacă nu îmi era suficient mai mâncam seminţe crude: de dovleac, de in – sunt foarte bune pentru tranzit, pentru detoxifiere.

Masa de prânz era compusă dintr-o supă-cremă de legume şi un grătar de curcan sau peşte cu salată. Nu prea mâncăm pui, că ne e frică, doar pui sau găină de la ţară. Mâncăm peste şi curcan, iar porc niciodată.

La masa de seară, obligatoriu înainte de ora 19, o brânză slabă fără sare cu roşii sau o salată trebuiau să mă sature. Evident, până mă culcam mă apuca foamea, dar o potoleam, atât cât puteam cu apă.

(Între mese) Nu mâncam cornuleţe sau ciocolată, dar aveam mereu la mine migdale, caju sau batoane de slăbit cu ceai verde, care sunt destul de consistente şi îmi potoleau foamea”, a povestit Gabriela Firea citata de Unica.

In plus, miercurea si vinerea tinea post, iar seara, dupa 7 nu mai manca nimic!

Ce spuneți de această „dietă” ?

Share this...

Leave a Reply