Locuință de vis cu un singur nivel, piscină și garaj pentru două mașini!

Proiectul de casă cu un singur nivel , are 4 camere, garaj cu loc pentru 2 masini, o suprafată locuibilă de 174mp, este o constructie din cărămidă cu înălțimea de 7,4 m, unghiul de inclinare al acoperișului este de 35 °.
Este un exemplu de arhitectură perfectă, care se potrivește în orice mediu si estetica acesteia, cu exteriorul placat in piatră de râu, va bucura de ani de zile orice privitor.

Proiectul dă posibilitatea constructorului de a construi si o mansardă la etaj in locul podului.

Conform proiectului, direct din vestibul se intră în camera de zi , care vine cu o zonă de relaxare și un loc pentru servit masă. Ferestrele înalte oferă o iluminare interioară naturală maximă în orice moment al zilei.

Terasa neacoperită din spatele casei are 3 iesiri, din camere diferite, ce permite un acces permanent către grădina si piscina cu adâncimea de 2m . Camera de zi este conectată cu o bucătărie deschisă căreia i-a fost atribuită si o cămară practică.

Zonă de noapte a locuintei are 3 dormitoare mari, baie, spălătorie și toaletă. Dormitorul principal are, de asemenea, o baie proprie si dressing propriu.

În sala principală a clădirii există un loc pentru scări care duc catre podul casei. Aceasta oferă acces la un spațiu suplimentar , mare, care poate fi alocat unei mansarde, atelier, studio sau cameră de locuit suplimentară.

Compartimentarea locuintei la parter este :
Vestibul de 5,2 mp
Cămară 2,83 mp
Bucătărie 10,3 mp
Loc de servit masa + sufragerie 42.85 mp
Coridor de 13,7 mp
Wc 2.2 mp
Camara 2,98 mp
Baie de 6,7 mp
Dormitor 16.3 mp
Baie 4,29 mp
Dormitor 12,3 mp
Dormitor 12.3 mp
Camera cazanelor 7,7mp
Garaj 34,48 mp

Compartimentarea locuintei in zona podului include 1 coridor 1.2 mp si podul de 59,92 mp.

Varianta “la cheie cu toate finisajele superioare incluse ” a unei astfel de construcții (nu include costul terenului si mobilierul) poate fi estimată la prețul de 110.000 euro, aproximativ 632 euro/mp. Fotografiile din interiorul casei au rolul de a vă inspira în decorarea viitoarei case. Rolul articolului este de a vă oferi o sursă de inspirație.

Dacă v-a plăcut proiectul acestei case de vis, şi considerați că poate fi o sursă de inspirație pentru proiectele dumneavoastră viitoare vă invităm să-l distribuiți şi prietenilor de pe facebook. Vă mulțumim!

Share this...

0 Replies to “Locuință de vis cu un singur nivel, piscină și garaj pentru două mașini!”