Un mare mulțumesc mamei pentru că m-a obligat să mănânc această salată în fiecare zi… Nu regret nici-o clipă!

Fiecare femeie are propriul secret, datorită căruia își menține silueta într-o formă perfectă. Deși există o mulțime de metode precum sala de sport, dieta strictă, efort fizic intens și altele, vă îndemnăm să acordați prioritate maximă sănătății. O cină ușoară și bine echilibrată înlocuiește cu succes orice dietă.

Vă prezentăm rețeta unei salate cu morcov, ce vă oferă un plus de sănătate și bună dispoziție. Pe lângă faptul că se prepară uimitor de simplu, dintr-o cantitate minimă de ingrediente, este numai bună pentru a menține silueta într-o formă perfectă. Morcovul crud este foarte bogat în fibre și vitamine, fiind un produs de neînlocuit pentru persoanele ce vor să piardă din greutate. Valoarea nutritivă pentru 100 g de salată constituie doar 88.9 kcal. Cu o astfel de cină ușoară și sățioasă, veți avea un metabolism exemplar și un sistem digestiv sănătos.

INGREDIENTE
-330 g de morcov
-4 ouă
-60 g de smântână
-1 cățel de usturoi
-sare

MOD DE PREPARARE
1. Curățați și spălați morcovul. Dați-l prin răzătoarea mare.

2. Fierbeți ouăle într-o cratiță cu apă și puțină sare. Lăsați-le să se răcească și curățați-le. Tăiați-le cuburi (sau dați-le prin răzătoarea mare).

3. Curățați și tocați usturoiul. Amestecați morcovul cu ouăle, usturoiul, smântâna și sarea. Dacă nu iubiți usturoiul, înlocuiți-l cu condimentele preferate.

Notă: La dorință, salata poate fi completată cu semințe de susan, semințe de dovleac sau de in, mere, ridiche, stafide, cașcaval ras sau carne fiartă. Dacă urmați o dietă strictă, neapărat cântăriți ingredientele pe care le veți folosi.

Dacă vă plac sucurile fresh, nu le consumați în exces. Chiar dacă 100 ml de suc de morcov conține doar 56 kcal, acesta poate cauza o puternică reacție alergică. Nu consumați mai mult de 350 ml de suc în timp de 24 de ore.Share this...

0 Replies to “Un mare mulțumesc mamei pentru că m-a obligat să mănânc această salată în fiecare zi… Nu regret nici-o clipă!”