6 reguli importante pentru manichiura unghiilor scurte. Notează-le!

Din păcate multe femei consideră că unghiile scurte nu sunt potrivite pentru o manichiură elegantă. Total greșit!
Iata reguli simple pentru îngrijirea unghiilor scurte. Dacă veți urma aceste indicații, veți avea mereu mâini frumoase și unghii foarte îngrijite.

 

1. Calitatea ojei este decisivă

Pe unghii scurte cel mai bine arată oja roșie – aceasta e o soluție clasică universală, care va fi potrivită oricând și oriunde. Excepție sunt unghiile lungi – aici oja roșie poate crea un aspect vulgar.

2. Fără linii orizontale

Manichiura ornamentată este în trend și arată destul de bine pe unghii scurte, dar un lucru pe care ar trebui să-l evitați sunt liniile orizontale. Ele “taie” unghia, adică o fac mai scurtă și mai lată – efecte pe care cu siguranță nu vi le doriți având unghii scurte.

3. Evitați manichiura french

Încercarea de a face french pe unghii nu poate avea un rezultat pozitiv. Efectul acestui tip de manichiură va fi scurtarea și mai pronunțată a unghiei. Frenchul ar fi o opțiune doar în cazul în care unghia este măcar un pic ieșită peste deget.

4. Evitați nuanțele deschise

Nuanțele deschise de obicei nu arată bine pe unghii foarte scurte, căci ele au calitatea de a “consuma” din suprafața unghiei, care va părea deja prea mică. De aceea dacă preferați albul sau culorile pastelate ar fi mai indicat să așteptați să mai crească puțin unghiile. În schimb culorile închise arată foarte fain anume pe unghii scurte.

5. Nu uitați de sclipici

În cazul unghiilor scurte sclipiciul este un element care adaugă eleganță, în timp ce pe unghiile lungi el denotă vulgaritate și lipsă de gust. Să nu vă fie frică de experimente!

6. Deplasați cuticula

Rețineți că deși cuticula are doar 1 mm, această distanță poate avea un impact foarte mare în cazul unghiilor scurte. Deplasați cuticula și protejați rădăcina unghiei cu produse speciale. În acest fel veți putea diversifica mult modelele posibile pentru manichiura dvs.!0 Replies to “6 reguli importante pentru manichiura unghiilor scurte. Notează-le!”