9 modalități inedite de a înlocui pâinea – Slăbești mai ușor, mult mai ușor

Kilogramele în plus nicidecum nu vor să vă părăsească? Sunteți la dietă, dar nu observați rezultate deosebite? Atunci a venit timpul să luați o decizie hotărâtoare: nu mai mâncați pâine! Vi se pare foarte greu? Nicidecum!
Vă propunem în continuare 9 sugestii de înlocuire a pâinii: sandwich-urile inedite. Acestea vor aduce un aport de vitamine și microelemente organismului dvs și vor elimina “coaja de portocală” de pe coapse și burtă. Înlocuiți glutenul cu o mâncare sănătoasă!

1. Somon pe frunză de salată

Pe lângă aportul de acizi grași omega-3 acesta potolește excelent pofta de mâncare.

2. Sandwich-ul din ardei gras

Rolul chiflei în acest caz este preluat de ardei. Celelalte ingrediente sunt la latitudinea dvs – aici este momentul fanteziilor. Varianta noastră este cu avocado, spanac și șuncă.

3. Chifla dietetică Paleo din cartof dulce

Dieta Paleo are o popularitate tot mai mare în ultimul timp. Secretul acesteia este că trebuie să mâncăm doar produsele pe care le consumau strămoșii noștri în perioada Paleoliticului. Cartoful dulce este unul dintre acestea.

4. Sandwich-ul din vinete la grill

 

Pentru a da un gust deosebit acestui sandwich, prăjiți neapărat feliile de vânătă pe ambele părți în tigaia grill. Iar între ele puteți pune ingredientele preferate: roșii, ciuperci, dovlecei, frunze de salată etc.

5. Clătitele din tapioca

Tapioca este un amidon delicios obținut din planta Manioc specifică zonei sud-americane. Este bogată în fibre și acizi grași esențiali, dar nu conține gluten. Clătitele din tapioca nu sunt foarte cunoscute, dar în schimb sunt delicioase.

6. Turtele din făină de pătlagină sau alte ierburi sălbatice

Turtele din o astfel de făină “sălbatică” sunt aerate, au un gust ușor picant și au o tentă puțin verzuie. Înlocuiesc de minune pâinea.

7. Sandwich-ul din castraveți

Acest sandwich neobișnuit potolește foarte bine atât pofta de mâncare cât și setea. Tăiați castravetele în jumătate și scoateți-i miezul. Acum “bărcile” obținute pot fi umplute cu ingredientele preferate și sandwich-ul poate fi savurat.

8. Hamburger-ul din roșii

Este aplicat același principiu ca și în cazul sandwich-urilor: se taie roșia în jumătate, se umple cu ingredientele preferate și se fixează cu o scobitoare. Poftă buna!

9. Sandwich-ul din ciuperci shiitake

Ciupercile shiitake sunt considerate simbolul tinereții și longevității. Dar în combinație cu legumele și cu verdeața sunt o adevărată bombă de vitamine. Datorită acestui sandwich veți fi cu un pas mai aproape de costumul de baie preferat!

Ce ziceți, v-am trezit curiozitatea cu aceste sandwich-uri inedite? Acum rămâne doar să îl alegeți pe cel preferat și să înlocuiți cu el glutenul de zi cu zi!

Va dorim poftă bună dvs și prietenilor dvs!0 Replies to “9 modalități inedite de a înlocui pâinea – Slăbești mai ușor, mult mai ușor”