Aceasta batrana are 129 de ani si spune ca fiecare zi din viata ei este „o pedeapsa de la Dumnezeu!” Povestea de viata a acesteia este sfasietoare. „Nu am trait o zi fericita de cand ma stiu… „

By | May 18, 2018

Koku Istambulova sustine ca are 129 de ani si daca pentru multi acest lucru pare o minune, femeia sustine ca de fapt a ajuns la aceasta varsta pentru ca Dumnezeu o pedespseste.

Batrana, despre care se crede ca este cea mai varstnica persoana din lume, spune ca este o pedeapsa divina faptul ca a ajuns la aceasta varsta si ca nu are idee de ce si cum a putut sa ajunga la 129 de ani.

Koku spune ca viata ei a fost una extrem de trista si ca, in cei 129 de ani pe care ii va implini luna viitoare, nu a ajut nici macar o zi fericita.Batrana a fost victima nazistilor, care au patruns cu tancurile in Cecenia, deportand toti locuitorii.

„Am vazut oameni in varsta care au spus ca s-au mentinut facand sport sau printr-un regim alimentar special. Nu am nicio idee despre cum am putut sa ajuns la aceasta varsta. Nu am fost niciodata fericita. Intotdeauna am lucrat din greu, sapand pamantul. Sunt atat de obosita. Nu intotdeauna o viata lunga inseamna si un dar dat de Dumnezeu”, a declarat femeia.

De-a lungul anilor, batrana a pierdut numerosi fii si fiice, ultima fiica ramasa in viata a decedat in urma cu cinci ani, la varsta de 104 ani, spun rudele supravietuitoare ale lui Koku.„Am supravietuit Razboiului Civil din Rusia, Celui de-al Doilea Razboi Mondial, deportarii din 1944 si celor Doua Razboaie Cecene.

Viata in exil a fost extrem de grea. Ne-am deportat in Siberia, apoi in Kazakhstan, unde oamenii de acolo ne-au urat. Ne obligau sa respectam niste reguli aspre si aveam cateva haine. Facand o retrospectiva a vietii mele, chiar mi-as fi dorit sa mor in tinerete”, a declarat Koku Istambulova.
Sursa: Daily Mail

Foto: east2westnews

Share this...

Leave a Reply