Acest iscusit hair-stilist libanez este ca un magician, îl poți urmări la nesfârșit!

Astăzi e destul de greu să găsești un hair-stilist bun. Noi ne-am dori ca el să ne înțeleagă dintr-o jumătate de cuvânt și să facă întocmai ceea ce ne imaginăm noi.
Dar echipa noastră a găsit poate cel mai bun “designer de coafuri”, așa cum se intitulează chiar el. Dacă nu vă deranjează prețul și faptul că trebuie să zburați câteva ore până la Beirut, atunci faceți cunoștință cu domnul Mounir.
Sigur marea majoritate nu ar merge în altă țară doar pentru a-și face coafura. În schimb puteți să urmăriți lucrările sale uimitoare rămânând în fața calculatorului și să visați puțin la una din aceste capodopere.

Proprietarul Mounir Salon nu este un simplu hair-stilist. Lucrările sale impresionante sunt cunoscute în întreaga lume, căci contul său de Instagram are 600.000 de abonați, iar cel de Facebook – 4.000.000!
Domnul Mounir inventează mereu noi coafuri și tehnici de vopsire a părului și reușește chiar să dicteze tendințele în acest domeniu. Evident clientele sale se simt foarte norocoase să poată lua parte în experimentele sale.
Hair-stilistul are un truc specific: el face minuni cu vopselele de păr! Procesul arată extraordinar, iar rezultatul este pur și simplu uimitor.

Această domnișoară a avut păr blond-gălbui, care a fost transformat într-un alb ideal!

Această doamnă a început să încărunțească, de aceea a vrut să aibă un păr blond cenușiu.

Părul închis la culoare poate fi făcut mai strident prin vopsirea câtorva șuvițe în nuanțe deschise cu trecere lină.

Sperăm că aceste exemple vă vor servi drept sursă de inspirație. Cum vi se par lucrările acestui maestru? Ați face o vizită la el dacă ați avea o asemenea ocazie?

Share this...

0 Replies to “Acest iscusit hair-stilist libanez este ca un magician, îl poți urmări la nesfârșit!”