Aceste 5 lucruri vă sugerează că stați de vorbă cu un psihopat. Dacă observați nr. 4, fugiți de el cât mai departe!

Pentru majoritatea oamenilor cuvântul “psihopat” se asociază cu eroul celebrului film al lui Alfred Hitchcock “Psycho”. Însă în viața reală psihopații pot rămâne neobservați în mulțime. S-ar putea să cunoașteți de mulți ani o persoană, dar să nu aveți idee de părțile întunecate ale personalității sale.

Psihopații adevărați rareori apelează la violență fizică, întrucât lor le place mai mult să se joace cu emoțiile oamenilor. De cele mai multe ori ei folosesc trucuri psihologice, cum ar fi dominația și manipularea. Psihopații știu cum pot obține ceea de ce au nevoie, de aceea le place să se joace în astfel de jocuri.

Cum poți înțelege că ai în față un psihopat?

Psihopații pot arăta destul de atrăgător și drăguț. De multe ori ei își creează o imagine impecabilă, astfel încât să fie admirați de alți oameni.
Dar de fapt psihopații sunt foarte periculoși. Ei își calculează bine fiecare cuvânt și acțiune. Ei se pot preface că savurează discuția cu dvs., planificând între timp cum să vă distrugă moral sau chiar fizic. De regulă acțiunile psihopaților sunt orientate spre câștig financiar, sex sau glorie.

Aceste 5 lucruri arată că aveți în față un psihopat

1. Ei mereu spun adevărul doar pe jumătate, sau minciuni, sau îndreptățiri
Orice om din când în când spune ceva minciuni mai mari sau mai mici, dar în dialogul cu un psihopat veți auzi DOAR neadevăruri. Ei proclamă sus și tare promisiuni irealizabile, îi bârfesc pe cei din jur și spun minciuni despre ei înșiși.

2. Ei au o atitudine dominantă sau vă privesc de sus în jos

Psihopații tind să îi domine și să îi disprețuiască pe toți. Acești oameni vă fac să vă simțiți nesigur. După comunicarea cu ei de multe ori vă simțiți vinovat și vă vine să vă cereți iertare, deși nu înțelegeți exact motivele. Ei știu ce sfori să tragă pentru a vă atinge în adâncul sufletului.

3. Ei sunt ipocriți și îi judecă ușor pe ceilalți
Psihopații adoră să sublinieze neajunsurile și greșelile altora și să îi judece pentru asta. Ei se simt mai bine atunci când îi înjosesc pe cei din jur (mai ales în public). De aceea ei chiar și greșelile lor le atribuie altora și îi judecă pentru asta!

4. Par a avea mai multe personalități

În astfel de oameni ai impresia că viețuiesc concomitent mai multe persoane. Astăzi el este un îngeraș, iar mâine se comportă ca un ducă-se-pe-pustii! Chiar și atunci când se victimizează, ei reușesc să vă domine. Încercați să nu reacționați la schimbările bruște ale comportamentului lor, în acest fel ei nu vă vor putea controla.

5. Ei se victimizează

Psihopații au tendința de a-i acuza pentru orice pe cei din jur. Un astfel de om niciodată nu-și recunoaște greșeala. El mai curând o va face pe victima sau îl va face pe interlocutor să se simtă vinovat pentru ce s-a întâmplat.
Dacă observați unul din aceste simptome, fiți cât se poate de atenți cu acel om! Psihopații sunt foarte periculoși și sunt manipulatori foarte abili.
Starea dvs. psihologică va avea de suferit în urma comunicării cu astfel de oameni, de aceea străduiți-vă să îi țineți la distanță.

Citeste si: Traieste doar cu apa si lumina! Cum arata femeia care nu a mai mancat nimic de 23 de ani! Este cat se poate de adevarat:

Traieste doar cu apa si lumina! Cum arata femeia care nu a mai mancat nimic de 23 de ani: Imaginile te vor lasa masca! Este cat se poate de adevarat:

O femeie socheaza lumea medicala! Nu mai mananca nimic din anul 1993 si inca traieste! S-a nascut in 1957 in Australia, sub numele de Ellen Greve si din anul 1993 spune ca a renuntat la hrana obisnuita, traind doar cu prana.
Femeia, care este cunoscuta drept Jasmuheen, a recurs la acest mod de hranire dupa ce s-a imbolnavit de cancer, boala fiind localizata la nivelul fetei.

A reusit sa se vindece recurgand la chirurgie si la terapii traditionale. Este autoarea a mai multor carti care se refera la alimentatia prana. Tine conferinte si seminarii in intreaga lume, in care isi expune modul de a gandi si, in acelasi timp, colaboreaza cu medici si oameni de stiinta care studiaza fenomenul.

A fost acuzata, din clipa in care oamenii au aflat ca se hraneste cu prana, ca vrea sa atraga atentia si sa-i insele pe cei naivi. La toate acestea, Jasmuheen a zambit cu tristete, spunand ca n-ar fi ales aceasta cale daca lucrurile ar fi stat astfel, daca nu s-ar fi imbolnavit.

Atunci cand a aparut zvonul despre Jasmuheen, femeia care nu mananca niciodata, desi uneori gusta dintr-un cappuccino, a incercat sa corecteze si sa spuna ca nu este vorba despre a nu manca niciodata, ci de a avea libertatea completa de a alege. „Nu exista nici o celula in corpul meu care sa simta nevoia de mancare fizica. Ma hranesc cu prana de multa vreme, iar corpul meu este sanatos.

Dar oamenii care sunt crescuti in aceasta realitate spun ca este imposibil sa traiesti fara sa mananci”, spune australianca. „Boli precum cancerul ni se intampla din cauza a ceea ce mancam, gandim, simtim.

Cand le spun oamenilor sa nu mai manance carne, li se pare greu. Asa ca folosesc un alt termen: usurarea dietei. Daca iti usurezi dieta, corpul se bucura si potentialul ti se dezvolta. Corpul uman nu este creat pentru a fi carnivor”, spune Jasmuheen.

Prana inseamna in sanscrita „respiratie”. In Ayurveda, lumina soarelui reprezinta o sursa de prana. Ea este forta vitala a fiintelor vii, ceea ce chinezii numesc Qi.

Regimul pe baza de prana are drept consecinte reducerea duratei somnului (la 4-6 ore sau mai putin), incetinirea metabolismului, micsorarea stomacului, senzatia de corp usor si nemarginit, imbunatatirea claritatii mentale, detasarea emotionala. Senzatia de foame lipseste, iar nivelul energetic e ridicat.

Jasmuheen se hraneste numai cu Lumina, cu prana, acea energie universala pe care o absorbim o data cu aerul pe care-l inspiram. In prezent, in lume exista aproape 10.000 de persoane care au adoptat acest sistem de hranire, sistem care este vechi de cand lumea.

Inca din cele mai vechi timpuri, maestrii din Orient se hraneau in acest fel, iar in lumea crestina exista nenumarati preoti si calugari care, modesti si nestiuti de nimeni, se hranesc cu energia divina.

Share this...

0 Replies to “Aceste 5 lucruri vă sugerează că stați de vorbă cu un psihopat. Dacă observați nr. 4, fugiți de el cât mai departe!”