Leac din străbuni! Minune făcută de o simplă felie de ceapă așezata în ureche.

Mamele și bunicile noastre știu bine faptul că nu există medicamente mai bune decât remediile naturale. Ele nu doar vindecă bolile, dar și nu dăunează corpului nostru cum o fac medicamentele cumpărate de la farmacie. Unul dintre remediile minune folosite de bunicile noastre este ceapa obișnuită. Ea poate vindeca chiar și bolile cronice care de mult timp ne otrăvesc viața.

1.Ceapa ajută la durerile de cap și de urechi
Durerile de urechi sunt foarte neplăcute, dar cu ajutorul cepei veți scăpa de ele într-o clipită. Pune o bucată de ceapă în urechi, și ea va reduce inflamația. Dacă sunteți chinuit de migrenă, repetați această procedură înainte de a merge la culcare, lăsând ceapa în urechi până dimineața.
Solutia e sa folosesti partea interioara a unei cepe, numita „inima”. Cepele au proprietati anti-inflamatoare incredibil de eficiente, care vor scadea intensitatea durerii in cateva ore. De asemenea, ceapa va inmuia ceara din ureche, care va putea fi astfel indepartata mai usor.
Cel mai bine e sa iti pui ceapa in ureche seara si sa o lasi sa actioneze pana dimineata, cand te vei simti un alt om.

2. Ceapa scade febra
Este ideal pentru copii. Dacă copilul dumneavoastră are febră înaltă, tăiați câteva inele de ceapă și umeziți-le în oțet de mere. Apoi puneți inelele de ceapă pe talpa piciorului și încălțați ciorapii, la fel băgați o bucată de ceapă în urechi. Febra va scădea foarte repede de la acest medicament.

3. Ceapa omoară infecțiile
Pentru a ucide infecția, mai întâi pregătiți pasta de ceapă. Ea se pregătește în felul următor: se fierbe laptele și se toarnă peste o felie groasă de pâine albă, deasupra se rade ceapa. Se frământă aceste ingrediente până devin o pastă omogenă. Pasta este gata de folosire. Urmează să dezinfectați locul infectat peste care se pune pasta de ceapă aranjată în tifon și asigurați cu un bandaj. Trebuie să stați cu bandajul în jur de 2-2,5 ore. Repetați procedura până când infecția va dispărea.

4. Ceapa are capacitatea de a opri sângerarea
Ceapa ajută la zgârieturi mici și tăieturi. Dacă ai avut un accident și ți-ai rănit degetul aplică pe rană o bucată de tifon în care au fost rulate câteva felioare de ceapă. Sângerarea se va opri într-o clipită. Pentru ca rana să se vindece mai repede, repetați procedura de câteva ori.

5. Medicament pentru arsuri
E greu de crezut, dar o simplă ceapă vă va ajuta să vindecați arsurile solare și nu numai. Pentru acest lucru, aveți nevoie de câteva felii de ceapă care se pun peste rană și se lasă timp de 2 minute. După aceasta aplicați pe arsură albuș de ou, durerea va dispărea și nu va rămâne cicatrice.

6. Ceapa tratează tusea
Sucul de ceapă – un sirop de tuse extrem de eficient, dar puțini vor să-l folosească în această formă. Prin urmare, atunci când suferi de tuse pune o bucată de ceapă în ureche. Din motiv că sucul de ceapă pătrunde în fluxul sanguin și vă scapă astfel de tusea neplăcută.

7. În caz de frisoane
Dacă aveți o senzație de frig însoțită de tremurături, ceapa vă va ajuta și cu această problemă. Mâncați o ceapă crudă și în câteva ore vă veți simți mai bine.

8. Ceapa reduce cicatricile
Sună ca o minune, dar este adevărat. Cicatricile chirurgicale într-adevăr vor fi mai puțin vizibile dacă veți utiliza ceapa. Frecați regulat zona pielii unde se află cicatricile.

9. Înțepăturile de albine
Dacă ați fost mușcat de o insectă, aplicați pe mușcătură ceapă tăiată. Aceasta va reduce umflătura, va scoate otrava și va grăbi vindecarea.
Aceste sfaturi mici vă vor ajuta mai puțin să otrăviți organismul cu medicamente. Țineți minte aceste metode de folosire a cepei, căci cu siguranță vă vor fi de ajutor!
Sursa: perfect-ask.com



0 Replies to “Leac din străbuni! Minune făcută de o simplă felie de ceapă așezata în ureche.”