Test psihologic: Pe care ușă ți-e teamă să intri? Răspunsul va dezvălui lucruri noi depre tine…

„Peștera în care te temi să intri ascunde comoara pe care o cauți” – Joseph Campbell, un mitolog american, scriitor și lector

Lucrarea lui Campbell acoperă mai multe aspecte ale experienței umane. Filozofia sa a fost rezumată prin propria expresie pe care a tot repetat-o: „Urmează-ți fericirea”.

Deși mulți oameni se tem să-și urmeze pasiunile, deoarece înseamnă adesea să urmeze o cale riscantă sau să facă ceva ce nu sunt siguri că va funcționa în favoarea lor.

Clifford N Lazarus, psiholog licențiat și director al Institutului Lazăr, a scris în Psihologia Astăzi că: „Majoritatea oamenilor au temeri și neliniști.

Adesea, acestea sunt răspunsuri emoționale adaptive și raționale. Dar, în multe cazuri, temerile și neliniștile nu sunt adaptive sau raționale.

Ele nu fac altceva decât să creeze bariere uriașe și inutile, care ne împiedică să mergem înainte în viață, sau pur și simplu să ne simțim mai bine despre noi înșine”.

Așadar, învinge-ți temerile și intră pe una din ușile de mai jos!

Dacă ești curios să descoperi ceva mai profund despre tine, în acest test simplu, pur și simplu alege o intrare care te înspăimântă cel mai tare, pentru a descoperi ceea ce sufletul tău își dorește cel mai mult!

1. Casa abandonată

Dacă ai ales această ușă, ești o persoană foarte autentică. Nu iei decizii frivole și analizezi situațiile cu cele mai bune abilități ale tale. Te asiguri că ai cântărit mereu toate opțiunile.

Pui valoare și etică în tot ceea ce faci și te aștepți ca oamenii să facă același lucru.

Acoperirea de pe perete este un simbol al faptului că ești închis din punct de vedere emoțional și spiritual, dar lumina din interior este simbolică pentru faptul că există o cale prin care alți oameni pot fi lăsați să treacă spre sufletul tău.

Cauți satisfacție emoțională și o conexiune intelectuală.

2. Scara

Dacă alegi această imagine, ești o persoană care iubește viața. Ești liberă, dar și speriată de necunoscut, și îți este teamă de moarte. Această imagine poate sugera faptul că ești speriat de gândul de a fi îngropat.

Vrei să fii sănătos și să îți păstrezi sănătatea mult timp. Pentru asta, trebuie să menții un stil de viață bun și sănătos, inclusiv o dietă echilibrată și exerciții regulate.

Poți să te gândești la multe lucruri, dar îți place să trăiești și să vezi cum decurge totul.

3. Peștera

Peștera de gheață este un strigăt către căldură. Te temi să fii rănit și dezamăgit, iar această temere te face să preferi să stai singur, pentru că știi, în inima ta, ce te face fericit cu adevărat.

Te cunoști mai bine decât oricine altcineva. Simți nevoia de a fi iubit, în toate sensurile cuvântului.

4. Cabana din lemn

Această casă înfricoșătoare este cel mai rău lucru la care te poți gândi vreodată. Casa nu este într-o stare bună, ceea ce înseamnă că te temi să fii sărac și că îți vei pierde averea.

Pui mai multă valoare pe obiectele materiale. Ești ferm, loial, cinstit și autentic, dar nu ești sigur că toată lumea înțelege și prețuiește asta.

Cauți avere materială în viață, dar uiți că nu poți cumpăra dragostea și fericirea cu asta, și că ești prețuit pentru persoana care ești, iar nu pentru bogăția sau banii pe care îi ai.

5. Tunelul

Dacă tunelul te sperie, te afli într-o mizerie, din punct de vedere emoțional. Sentimentele și emoțiile tale sunt peste tot și nu știi cum să procesezi cea mai mare parte din ele.

Trebuie să ajungi la un punct în care să obții clarificare în această privință și să înțelegi care sunt emoțiile tale reale. Ești un individ inteligent, dar te lași condus de emoțiile tale.

Te concentrezi prea mult asupra problemelor tale, dar acum e timpul să cauți soluțiile. Cauți să te simți confortabil în viață. Nu te împiedica de lucrurile rele, căci există multă lumină dincolo de întuneric.

6. Ușa cu lanțuri

Culoarea albastră a ușii este destul de semnificativă în acest caz, deoarece este culoarea cerului. Muncești din greu și stabilești standarde înalte pentru tine, astfel încât lucrezi și mai mult pentru a le îndeplini.

Ești o persoană concentrată și sortită, care înțelege cum funcționează viața și lumea. Oferi prea mult din tine muncii tale, așa că încerci să mai tragi de ceva timp și pentru tine.