Zilele următoare vor fi FORMIDABILE pentru zodia RAC! Vezi ce te așteaptă dacă ești în zodia asta!

Cu toate că nativii Rac nu doresc în această perioadă să se implice sentimental, vor avea ocazia să se ciocnească de persoane sau situații care să le pună ambiția la încercare. Caută să găsească un echilibru între viata personală și cea profesională și se axează pe menținerea unei imagini cât mai favorabile.

În weekend, viața le oferă un dar la care nu mai sperau. Întâmplările din ultimele zile ale săptămânii îi vor convinge că tot răul a fost spre bine și că a meritat să sufere un pic pentru a avea acest noroc acum.

Nativul în Rac excelează în lucrul migălos, de mare finețe. Poate îmbrățișa o carieră în artele plastice, poate fi un excelent creator de bijuterii, un designer sau un decorator de interioare. Prelucrarea computerizată a imaginii i se potrivește, de asemenea. Poate fi un mecanic de excepție.

Meseriile devenite rare, înrudite cu arta – lutier, acordeor de instrumente muzicale – au mare nevoie de profesioniști cu finețea și răbdarea Racului. În organizarea muncii, este bine ca Racul să aibă o mare parte de lucru individual, pentru că este puțin probabil să-și găsească coechipieri la fel de perfecționiști.

Natura sa dependentă și cu rezistență redusă la stres îl recomandă mai mult pentru poziția de angajat și mai puțin pentru cea de liber profesionist sau de întreprinzător.
Femeia Rac are, în plus, o abilitate excepțională în comunicarea cu cei mici, de aceea i se potrivesc profesiile legate de creșterea și educarea copiilor mici. Are mână ușoară și multă empatie, ceea ce o recomandă pentru profesiile din asistența sanitară.

Dragoste și căsnicie
Racul are nevoie de siguranță și oferă, la rândul lui, stabilitate.

Bărbatul Rac este mai degrabă un păstrător al tradiției în viața de cuplu și de familie, ceea ce nu înseamnă că își ține partenera la respect sau o brutalizează în vreun fel – dimpotrivă, o ocrotește și o menajează, luându-i cu plăcere poverile gospodărești de pe umeri. Îi place să o vadă frumoasă și fericită.

Trebuie, la rândul lui, ocrotit, pentru că suferă mult dacă se simte neglijat sau trădat.
Femeia Rac este dependentă de bărbatul ei și nu este fericită decât în cuplu. Este pasionată de gospodărie cu tot ce înseamnă ea și reușește să-și păstreze cochetăria în ciuda faptului că tot timpul își găsește ceva de făcut prin casă sau în jurul ei.

Este o mamă foarte iubitoare, dar exagerat de grijulie și sperioasă. Tinde să-și copleșească afectiv copiii – mai ales fiii – și să le întârzie maturizarea și independența.

Sănătate
Nativul în Zodia Racului reacționează psihosomatic la stres. Oboseala cronică îl poate îmbolnăvi grav. Zona sa cea mai vulnerabilă este stomacul, gastrita și ulcerul fiind afecțiuni frecvent întâlnite la Raci. Femeile manifestă deseori disfuncții ale glandelor endocrine, în special ale glandei tiroide. O atenție specială trebuie să acorde sănătății sânilor, mai ales dacă au în istoricul familiei astfel de afecțiuni.

Zodia Racului este zodia celor mai sensibili și delicați dintre noi, zodia celor care au cea mai mare nevoie de afecțiune și protecție.0 Replies to “Zilele următoare vor fi FORMIDABILE pentru zodia RAC! Vezi ce te așteaptă dacă ești în zodia asta!”