Această femeie de 2 metri este supranumită Godzilla! Niciun bărbat nu se uita la ea, tuturor le e frică, dar acum și-a găsit, în sfârșit, iubirea vieții! Uite cum arată cei doi unul lângă altul… Sunt unici în lume!

Această femeie de 2 metri este supranumită Godzilla! Niciun bărbat nu se uita la ea, tuturor le e frică, dar acum și-a găsit, în sfârșit, iubirea vieții! Uite cum arată cei doi unul lângă altul… Sunt unici în lume!

Aly Stosz este o femeie înaltă de 2.05 m, care a trebuit să suporte toată viața ironiile celor din jur. Asta până în ziua în care s-a hotărât să se accepte așa cum este și să devină model pentru fetișuri.

Era pe stradă strigată „Godzilla” în batjocură dar, acum, se folosește de propriile-i slăbiciuni pentru a-i încuraja pe alții să se accepte așa cum sunt. Aly a avut o copilărie grea. Suferea de anxietate deoarece colegii ei o considerau un monstru.

La 27 de ani, a îmbrățișat cariera de model pentru fetișuri însă aventura în modeling nu a durat foarte mult. „Ridicam un bărbat care cântărea 86 de kilograme iar eu purtam tocuri. Suprafața era foarte lucioasă iar eu am alunecat și mi-am rupt o gleznă. Am decis la acel moment să mă opresc.”

Viața lui Aly avea să ia, însă, o turnură neașteptată și să își cunoască alesul inimii. Este vorba despre Sean Webb, antrenorul său de fitness, pe care l-a cunoscut într-o pizzerie și care este mai scund decât Aly cu multi centimetri centimetri. ”Ador să fiu cu ea pentru că este o persoană minunată”, avea să mărturisească bărbatul.

 

 

 

Citeste si: Numele ei este Roxanne si este cea mai tare experta in…virgini! Barbati de toate varstele o platesc bani grei sa le arate cum se face amor. Cu cati virgini s-a iubit intr-un singur an?

Numele ei este Roxanne si este cea mai tare experta in…virgini! Barbati de toate varstele o platesc bani grei sa le arate cum se face amor. Cu cati virgini s-a iubit intr-un singur an?

Cea mai veche meserie din lume a ajuns sa capete in zilele noastre tot mai multe forme. De la prostitutia in strada, escorte, videochat sau vanzarea sau cumpararea virginitatii, sexul se vinde pe bani si se vinde pe bani foarte multi.

Roxanne Price este o tanara din SUA care adora jocurile video, dar si sa ii initieze pe pasionatii unor astfel de jocuri, multi dintre ei virgini, in tainele amorului. Tanara si-a inceput ‘afacere’ pe internet si a inceput sa ii oferteze pe tinerii sau chiar si barbatii trecuti de prima tinerete ceva mai rusinosi si care nu au avut sansa sa descopere trupul unei femei.

Bruneta a devenit o adevarata senzatie printre gameri, iar numele ei a inceput sa fie recomandat de la un virgin la altul. Pe langa abilitatile ei sexuale, Roxanne este pasionata si de jocurile video, astfel incat, jucatorii s-au simtit mult mai relaxati si conectati cu ea. Doar anul trecut, pe mainile ei eu trecut aproximativ 200 de virgini, majoritatea avand varsta de 20 de ani.
„Nu mi-a placut niciodata sa strig in gura mare cu ce ma ocup, insa nu ma deranjeaza nici sa imi asum acest lucru. Toti cei din orasul meu natal au aflat cu ce ma ocup, iar din acest motiv nu prea mai tin legatura cu familia mea. Viata mea sociala nu a fost afectata. Prefer sa fiu inconjurata de putini oameni, iar prietenii lucreaza si ei in domeniul sexului. Imi place sa ii initiez pe aceti tineri in tainele sexului si sa fiu cea care le deschide drumul catre o viata sexuala activa si sanatoasa”, a povestit ea pentru pairade.com.