Câinele venea în fiecare zi să doarmă la ea acasă și pleca când se lăsa seara. Curioasă, femei a lăsat un bilet în zgarda lui. Răspunsul primit a doua zi a lăsat-o fără cuvinte

Câinele venea în fiecare zi să doarmă la ea acasă și pleca când se lăsa seara. Curioasă, femei a lăsat un bilet în zgarda lui. Răspunsul primit a doua zi a lăsat-o fără cuvinte..:

O femeie, a remarcat un câine foarte îngrijit care tot dădea târcoale casei sale, își făcea un culcuș unde dormea pentru câteva ore, apoi dispărea ca și cum nici nu ar fi trecut pe acolo.

În fiecare zi, timp de aproape două săptămâni, același câine aprea la ușa casei sale. Confuză, femeia i-a atașat patrupedului un bilet în care a scris următorul mesaj:

„Aș dori să aflu cine este proprietarul acestui câine minunat și dulce și să îl întreb dacă știe cumva că în fiecare după-amiază vine la mine casă pentru un pui de somn”.

A doua zi, când câinele a sosit la casa femeii, avea la gât răspunsul mult așteptat din partea adevăratului proprietar. Dintr-odată, totul a căpătat sens:

„Locuiește într-o casă cu șase copii, dintre care doi au sub vârsta de trei ani. Încearcă și el să recupereze din odihnă. Pot să vin cu el mâine?”.
Sursa: ROL.ro

Citeste si: Câinele a început să urle şi să sară pe ei, în pat. Când s-au dus în camera copilului, ŞOC!

Într-o seară, Duke a intrat în camera stăpânilor şi a început să sară când pe mamă, când pe tată. Era atât de agitat, încât i-a trezit.

„De obicei, este un câine ascultător. Agresivitatea lui mi s-a părut foarte bizară”, a spus Jenna Brousseau.

Imediat şi-a dat seama că s-a întâmplat ceva rău. Când s-au luat după câine, acesta i-a dus direct în dormitorul fiicei lor în vârstă de 9 săptămâni. Când au văzut-o, au îngheţat! Micuţa Harper nu mai respira. În secunda următoare, Jenna a chemat o ambulanţă şi micuţa a fost dusă la spital. După câteva zeci de minute de chin, medicii i-au salvat viaţa.

„Dacă Duke nu reacţiona în felul acela, ne-am fi culcat la loc. Este câinele perfect! E clar că ne-a fost scris să-l adoptăm”, a spus mama fetiţei.

Sursa: realitatea.net

Share this...

0 Replies to “Câinele venea în fiecare zi să doarmă la ea acasă și pleca când se lăsa seara. Curioasă, femei a lăsat un bilet în zgarda lui. Răspunsul primit a doua zi a lăsat-o fără cuvinte”