Cum combinăm corect alimentele:

Este foarte important să știm cum trebuie combinate corect alimentele pentru ca să le diregăm corespunzător pe toate. în momentul în care în intestinele tale rămân bucăți din mâncarea nedigerată, acestea poate să rămână pentru foarte mult timp în organismul tău, inclusiv ani de zile. Și vor intra în procesul de putrefacție.

Din cauza acestui lucru corpul tău va fi locul perfect pentru ca bacteriile și paraziții intestinali să se dezvolte. Vei avea fo9arte multe substanțe toxice care îi vor face doar rău organismului tău și de asemenea riscul să te infectezi cu diverse boli va crește. Printre acestea foarte multe forme de cancer, boli de piele, boli digestive, constipație, hepatite, și lista poate să continue la infinit.

În cazul în care crezi sau știi sigur că ai combinat greșit alimentele doar câteva zile, poți să stai liniștit, pentru că nu vei avea probabil niciun dintre aceste boli enumerate mai sus. În schimb dacă obișnuiești să mănânci haotic deja de mai mulți ani de zile, atunci ar trebui să te oprești și să faci o schimbare.

De obicei toate aceste impurități sau corpi străini pot fi eliminați din organism cu ajutorul curelor de detoxifiere.
Dar înainte să începi orice cură trebuie să înțelegi cât mai bine ce anume se întâmplă în stomac din momentul în care acolo ajung alimentele. După acest pas sucul gastric începe să își regleze ph-ul pentru ca toate alimentele să fie digerate cât mai bine.

Dacă alegi să mâncânci la aceeași masă două alimente cu timpi diferiți de digerare atunci niciunul dintre ele nu va fi prelucrat complet. Totuși ambele ajung în intestine, așa, nedigerate și de acolo intră în putrefacție.
Rezultatul este că apar foarte multe substanțe toxice, unele organe nu mai funcționează cum ar trebui și apar bolile cronice. Acest lucru se întâmplă inclusiv în cazul în care combini cele mai naturale și mai sănătoase alimente, dacă o faci greșit.

Conform combinării alimentelor există trei categorii.

Combinația cea mai bună înseamnă da. în acest caz digestia va fi completă și corectă. După aceea urmează combinația normală sau neutră, Dacă depune efort organismul poate reuși să se descurce cu această sarcină, doar că îi va fi dificil să facă acest lucru foarte des.

Combinațiile dăunătoare sunt acelea în care rezultatul va fi un mare eșec. La început vor fi diaree, balonări sau constipație și gaze multe. Dar la un moment dat, peste ani, din cauza acestui regim iresponsabil vei suferi cel mai probabil de boli cronice.

La început îți va fi greu, dar după ce vei observa cât de ușor și de bine te simți, nu vei înceta să combini alimentele corect.Share this...

0 Replies to “Cum combinăm corect alimentele:”