Disperata ca toti isi bateau joc de ea si o porecleau in toate felurile, aceasta tanara si-a petrecut ani din viata in cabinetele de chirurgie estetica. O lume intreaga a incremenit cand a vazut transformarea, iar unii o urasc acum si mai mult.

Disperata ca toti isi bateau joc de ea si o porecleau in toate felurile, aceasta tanara si-a petrecut ani din viata in cabinetele de chirurgie estetica. O lume intreaga a incremenit cand a vazut transformarea, iar unii o urasc acum si mai mult. Iata ce s-a intamplat cu ea dupa ce a scapat de uratenie:

O femeie care este cunoscută publicului doar sub numele de Kouk, a făcut titlurile multor site-uri după ce povestea ei incredibilă a devenit virală. Se pare că atunci când era mică, cei din jur își băteau mereu joc de ea și făceau glume pe seama ei, alteori era pur și simplu discriminată din cauza felului în care arăta.

Prietenii încercau să îi prezinte bărbați, dar unul dintre ei a spus: „Dacă m-aș căsători cu ea mi-aș pierde pofta de mâncare!”. Ei bine, după ce absolvit facultatea, batjocura devenise din ce în ce mai rea, lucru care a făcut-o pe această fată din Vietnam, în vârstă de 22 de ani, să apeleze la chirurgie plastică pentru a îmbunătăți și apoi a schimba felul în care arăta. Era pur și simplu disperată, atât de disperată încât a cheltuit 20.000 de dolari pe proceduri cosmetice.

Aproape imediat după ce corpul ei s-a vindecat, fata a început să se întâlnească cu un ttânăr bogat timp de 6 luni, după care iubitul ei a cerut-o în căsătorie. Acum rățușca cea urâtă arată ca o prințesă și este și tratată drept una, dat fiind că și-a întâlnit Prințul.

Astăzi mulți o invidiază. Din păcate, însă, nu toată lumea este fericită cu transformarea sa. De fapt, mulți internauți au spus că nu era nimic special la ea, mai ales fiindcă frumusețea ei nu e naturală, ci rezultatul operațiilor estetice.

Iată mai multe imagini:

sursa:http:// femina.ro/Share this...