Ea este femeia care vrea sa o detroneze pe Kim Kardashian!

Sustine ca are cel mai mare posterior din Africa de Vest. Cum arata corpul lui Eudoxie Yao, noua senzatie de pe internet

Modelul Eudoxie Yao s-a transformat intr-o adevarata senzatie pe retelele de socializare, dupa ce a publicat mai multe imagini cu posteriorul ei imens. Femeia sustine ca are cele mai mari si apetisante forme din Africa de Vest.

Se spune despre ea ca este Kim Kardashian a Coastei de Fildes, iar Eudoxie este foarte mandra de aceasta titulatura, cu atat mai mult cu cat atuurile ei fizice au ajutat-o sa se imbogateasca. Femeia a „debutat” pe retelele de socializare, insa a devenit in scurt timp vedeta nationala.

Emisiunile TV au inceput sa o invite la show-uri, brand-urile o cheama la evenimente de lansare sau promovare, iar barbatii o abordeaza in nestire. Desigur, exista si guri rele care se intreaba daca nu cumva posteriorul ei este obtinut in urma mai multor interventii estetice.

Eudoxie sustine insa ca formele ei sunt 100% naturale si mizeaza pe felul in care arata pentru a-si mari grupul de fani. Are 125.000 de follow-eri pe Instagram si si-a propus sa obtina si mai multi, pentru un plus financiar considerabil. Femeia spune ca idolul ei este Kim Kardashian si ca isi doreasca sa ajunga la nivelul ei.

Eudoxie Yao, o femeie din Africa si una din cele mai mari fane ale celebrei Kim Kardashian, vrea cu orice pret sa se afirme! Mai ales ca are si cu ce!

Tanara se lauda pe retelele de socializare cu posteriorul ei gigant, care opreste masinile in trafic.

Eudoxie Yao sustine ca nu a suferit nicio interventie chirurgicala si ca acestea sunt formele ei de la Mama Natura.

„Bunicii mei au fundul si mai mare ca al meu. E mostenire genetica, totul e natural”, marturiseste ea.

 

 Share this...