Motivul pentru care femeia asta sta non-stop langa un copac! Mii de oameni, in lacrimi dupa ce au aflat de ce face asta:

Motivul pentru care femeia asta sta non-stop langa un copac! Mii de oameni, in lacrimi dupa ce au aflat de ce face asta:

Cazul de mai jos a impresionat mii de oameni, iar aceasta femeia a ajuns un simbol pe internet dupa ce toti i-au aflat povestea.

La prima vedere, ea nu pare tocmai in deplinatatea facultatilor mintale.

Sta aproape non-stop langa un pom, mananca, vorbeste cu el si danseaza in jurul lui…

Va intrebati care este motivul pentru care face acest lucru?

In satul de unde provine exista o traditie potrivit careia atunci cand un copil moare familia planteaza un copac pentru ca spiritul sa traiasca in continuare.

Femeia a facut acelasi lucru, arborele fiind singurul care ii mai aduce aminte de fiul ei decedat.

Citeste si: A fost răpit la vârsta de 5 ani, dar 19 ani mai târziu este descoperit în viață! Acum le mulțumește din suflet răpitorilor dintr-un motiv dureros. Uite ce a făcut în tot acești ani:

Richard Wayne Landers Jr. a fost răpit la vârsta de 5 ani de către bunicii săi care l-au ținut departe de părinți timp de aproape 20 de ani, acum el vorbește despre experiența lui și le ia apărare bunicilor care l-au separat de părinți.

Deși băiatul trăise încă de la naștere cu bunicii, un ordin judecătoresc avea să schimbe asta.

Conform KARE 11, în anul 1994 familia Landers a fugit din Indiana cu Richard pentru a scăpa de mama și tatăl vitreg ai băiatului care trăiau în mașină, nu avea serviciu și se luptau pentru custodia copilului.

Iată ce spune băiatul, acum un adevărat bărbat:

,,Am fost acolo unde trebuia să fiu, bunicii mei au avut dreptate în ceea ce au făcut și nu îmi pasă de ce spun alții”.

După ce și-au răpit nepotul, Richard E. și Ruth A. Landers și-au schimbat numele în Raymond Michael Iddings și Susan Kay Iddings.

Deși au fost acuzați de răpire, cazul s-a închis fiindcă poliția nu le putea da de urmă.

Când Richard a fost găsit, în 2013, el avea 24 de ani, era căsătorit și aștepta primul copil. Până în această zi el își apără bunicii, cuplul care l-au crescut, în ciuda faptului că sunt în fața unei acuzații de răpire. Un caz ca în filme, nu-i așa?

Share this...