Apar NOI DETALII despre scandalul de la Mamaia

S-au scris deja pagini bune în presa mondenă de la noi despre cum o noapte de distracție între prieteni s-a transformat pentru Jador, Mario Fresh și Alexia Eram într-un moment care le-a pus viața în pericol la modul cât se poate de adevărat. Însă, astăzi au apărut noi informații despre cum tinerii au fost așteptați de către cei care au atentat asupra vieților lor.

 

La plecarea dintr-un club din Mamaia, în care au petrecut alături de mai mulți prieteni, fiica Andreei Esca, iubitul ei, Jador și cameramanul lor au fost așteptați de șase indivizi puși pe scandal. Bătăușii l-au lovit fără milă pe cel care o curtează pe fiinca Andreei Esca. Cu ei în clubul din Mamaia s-a aflat, sâmbătă noaptea, și Lino Golden. Cu puțin timp înainte de incident, acesta a avut norocul de a se căra din acel loc spre hotel, deoarece era obosit. La numai o oră după momentul plecării lui, în jurul orei 04.30, Mario Fresh, Alexia, Jador, cameramanul și cuplul au părăsit clubul. Au ajuns doar până în parcare, pentru că acolo șase bărbați destul de bine făcuți au tăbărât asupra lor. Pe Alexia Eram au lăsat-o în pace, dar pe ceilalți i-au bătut destul de rău.
Acum au apărut noi informații despre tot acest incident care se putea solda cu pierderi de vieți (chiar ale unor tineri). Tinerii au fost bătuți destul de crunt. Mario Fresh a ieșit cel mai șifonat din tot acest scandal provocat de grupul celor șase care i-au așteptat pe tineri și i-au snopit cu bătaia. El are maxilarul rupt, dar și o contuzie puternică la spate. Alexia Eram a început să țipe, ea fiind de altfel cea care a alertat alți oameni de relativa vecinătate pentru a interveni în aplanarea scandalului. Din câte se pare tinerii bătuți măr și-au scos chiar și certificate medico-legale pentru a dovedi actele de agresiune care au avut loc asupra lor.

Share this...