Corina Chiriac ne-a spus LA REVEDERE!

Pandemia de Coronavirus a lăsat «urme» chiar și în privința contractelor în care sunt implicate unele dintre persoanele cele mai cunoscute din industria mass-media românească. Este și cazul Corinei Chiriac!

De puțin timp, Corina Chiriac a încheiat contractul cu Național TV, post de televiziune pentru care a prezentat emisiunea „Opriți timpul”. Colaborarea Corinei cu această televiziune a durat nu mai puțin de 12 ani. În tot acest timp, postul de televiziune amintit a înregistrat audiențe destul de bune, în fiecare duminică, pentru emisiunea respectivă. Solista a declarat că directorii acestei televiziuni știau despre decizia ei și că despărțirea a fost acceptată cu înțelegere de ambele părți.
De altfel, pandemia de Coronavirus pare să fi adus și mai multă ordine în viața Corinei Chiriac. Cântăreața este una dintre românii care au încercat să profite de perioada de izolare și s-a odihnit. Mai mult, după cum aceasta a mărturisit pentru o publicație de mondenități, chiar și-a făcut timp pentru curățenie prin sertare și dulapuri și a reparat și balconul locuinței în care petrece majoritatea timpului.
„Da, este adevărat că nu voi mai prezenta emisiunea «Opriți timpul!» de la Național TV. Asta după 12 ani petrecuți acolo. Le mulțumesc tuturor colaboratorilor cu care am lucrat și vreau să vă spun că am alte planuri profesionale. Vestea bună, neoficială, este că în aceste două luni și jumătate mi-am reorganizat dulapurile și sertarele din casă. Chiar mi-am făcut curat și mi-am reparat balconul, deși nu este unul tocmai mare”, a declarat Corina Chiriac pentru o publicație de mondenități din țara noastră pe marginea ieșirii sale (temporare) din viața publică.

Share this...