Cui rămâne apartamentul lui COSTIN MĂRCULESCU?

Ca și în cazul altor nume cunoscute din țara noastră, vestea decesului lui Costin Mărculescu a iscat diverse întrebări legate de averea acesta, dar și despre cei pe mâinile cărora ar urma să intre bunurile actorului.

 

Costin Mărculescu a fost înmormântat sâmbătă, 13 iunie, la cimitirul „Reînvierea” din București. Mai multe persoane care l-au cunoscut și apreciat pe actor au asistat la ceremonia de înhumare. Printre aceste persoane s-au aflat tatăl și sora lui. Vestea că actorul a murit a luat prin surprindere multă lume. De altfel, vecinii de bloc au chemat Poliția, după ce fostul actor din „Liceenii” nu mai fusese văzut de câteva zile. După efectuarea autopsiei, medicii legiști au stabilit că el a decedat din cauza unui infract provocat cu câteva zile în urmă (corpul fără viață al actorului fiind descoperit în data de 11 iunie).
De mai mulți ani, Costin Mărculescu locuia singur, el nefiind căsătorit. Chiar dacă avea un băiat dintr-o relație anterioară, el nu a mai apucat recent să își vadă fiul (Bibi, cum îl alinta actorul). Băiatul a venit pe lume după ce Costin Mărculescu a avut o relație cu Samira, o tânără de profesie model. După ce a aflat că este însărcinată, Samira a decis să plece în Australia. S-a întors în România când copilul ei și al lui Costin împlinise deja vârsta de 5 ani. După ce a revenit în țară, tânăra l-a anunțat pe actor că este tată. Pentru că a avut suspiciuni în legătură cu paternitatea lui Bibi, Costin Mărculescu a efectuat un test ADN. Rezultatul analizelor medicale a confirmat că băiatul este al lui.
Conform unor surse din presa mondenă românească, înainte de a muri, Costin Mărculescu luase deja o decizie în privința apartamentului său din București. Actorul a anunțat că își dorește să lase acest bun (ultimul pe care îl mai avea) fiului său, ca moștenire. Oricum, atâta vreme cât nu fusese îndepărtat în mod legal, fiul său urma să vină la moștenirea lui Mărculescu, având vocație succesorală în calitate de rudă de gradul I (descendent privilegiat).

Share this...