ILIE NĂSTASE, din nou tată?

Ioana Năstase a postat pe pagina sa de socializare câteva poze, dar și un text prin care a anunțat că își dorește un copil de la Ilie Năstase. Din câte se pare, cei doi s-au gândit inclusiv la ce sex și-ar dori copilul lor.

Ioana Năstase a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii în care apare îmbrăcată în rochie de mireasă, iar lângă aceasta a scris și un mesaj care dă de înțeles că își dorește să uite neînțelegerile pe care le-a avut cu Ilie Năstase. „Am renunțat la divorț, dar i-am pus anumite condiții lui Ilie. Înainte să fac acest pas a existat o condiție pe care i-am pus-o pentru a face cununia religioasă. Va avea loc la Techirghiol, alături de familie și câțiva prieteni”, a fost mesajul explicit transmis de Ioana Năstase.
Astfel, se vede încă o dată că Ioana și Ilie au dat uitării divorțul intentat și s-au căsătorit inclusiv religios în data de 6 iunie 2020. Imaginile surprinse la nunta lor au fost destul de spectaculoase, chiar „de povești” după cum le-au numit cei care au comentat în mediul online. Nașii cuplului Năstase au fost Ciprian Marica și Ioana Marcu. Acesta se pare că a fost doar începutul poveștii lor de dragoste, căci vor urma și copiii – cel puțin așa cum reiese din textele postate de Ioana, care a declarat că își dorește o fetiță.
„Am renunțat la divorț, dar i-am pus anumite condiții lui Ilie. Înainte să fac acest pas a existat o condiție pe care i-am pus-o pentru a face cununia religioasă. Va avea loc la Techirghiol, alături de familie și câțiva prieteni”, a mărturisit Ioana Năstase, la acel moment, pentru o publicație mondenă din țara noastră. „Mă simt foarte bine acum pentru că a ieșit totul așa cum mi-am dorit eu. Petrecerea a avut loc în Mamaia, la un restaurant, restrâns, alături doar de câțiva prieteni”, s-a destăinuit aceeași Ioana după desfășurarea fericitului moment din viața ei.

Share this...