Nepoata lui Ciolacu S-A ANGAJAT LA ICR

O informație care în mod cert va fi intens discutată și analizată zilele viitoare în mediile de socializare din România este cea legată de angajarea nepoatei liderului PSD, Marcel Ciolacu, la o instituție finanțată (chiar destul de generos, am spune noi) din fonduri publice.

După apariția informațiilor legate de faptul că nepoata sa tocmai are un job nou, la stat, președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a oferit unele informații, chestionat fiind de presă pe marginea acestui subiect. Ciolacu a declarat că nepoata sa, Andreea, și-a meritat postul pe care l-a obținut în cadrul Institutului Cultural Roman(ICR). Ciolacu mai avea puțin și se jura pe roșu că angajarea nepoatei sale în acest institut finanțat generos din fonduri publice nu s-a făcut în urma vreunei intervenții (de orice natură – după cum ne-a asigurat președintele PSD).
„Mă bucur că Andreea și-a găsit locul”, au fost concluzia declarațiilor pe care Marcel Ciolacu le-a oferit pe marginea acestui subiect destul spinos și intens abordat de presă. Liderul PSD a precizat că nepoata sa a terminat arta fotografică cu media 10 și că tânăra are numeroase premii obținute în străinătate.

A fost angajată pe postul de consilier al unui om pe care Ciolacu susține că nu îl cunoaște!

Din informațiile prezentate de presa de scandal reiese că Andreea Ciolacu a fost angajată fără concurs în cadrul Institutului Cultural Român. Ea a deținut inițial postul de consilier al șefului instituției, Mirel Taloș. Din această funcție, Andreea a fost transferată (la foarte scurt timp – după cum trebuie remarcat) într-un compartiment numit Serviciul Mari Programe. Aceste ultime informații au fost dezvăluite de postul Europa Liberă.
Mirel Taloș este un apropiat al lui Călin Popescu Tăriceanu, cu al cărui partid negociază cu PSD o alianță electorală și cu care colaborează politic în Parlament. Chiar și așa, Ciolacu a declarat presei că nu îl cunoaște pe șeful ICR.

Share this...