Românul care a moștenit o avere de la soțul lui PREOT GAY

O întâmplare aproape halucinantă s-a petrecut în Marea Britanie (cel puțin pentru standardele morale și sociale din România). Un preot gay i-a lăsat, prin testament, soțului său mai tânăr cu 27 de ani întreaga avere. Tânărul care a moștenit mai multe bunuri foarte valoroase este român!

Preotul britanic Philip Clements s-a stins luni din viață la vârsta de 81 de ani. Soțul său, Florin Marin, care este din România și are 27 de ani (era cu 54 de ani mai tânăr decât preotul gay), a rămas cu o mică avere. Aceasta i-a fost lăsată de către fostul soț prin testament.
După decesul vârstnicului preot, românul cu care vicarul gay s-a căsătorit acum trei ani a mărturisit, pentru Spynews, cu ce avere rămâne. Românul a declarat pentru sursa citată că testamentul pe care îl are nu poate fi atacat, dar va apela la un avocat pentru îndeplinirea formalităților necesare în vederea intrării în posesia bunurilor pe care preotul le agonisise după o viață de muncă. Philip Clements i-a lăsat lui Florin Marin un apartament destul de spațios într-o zonă bună a Londrei, dar și mai multe terenuri. De asemenea, tânărul va mai beneficia de fondurile din asigurările de viață pe care Philip Clements le avea încheiate, dar și de jumătate din pensia fostului vicar. În acest sens, Florin Marin a luat legătura cu Ambasada României la Londra pentru efectuarea legală și la timp a demersurilor necesare.
Foarte interesante aceste informații, unele care, în mod cert, îi vor pune pe gânduri pe amatorii români de îmbogățiri rapide!

Share this...