Category Archives: Actualitate

Medic: Dintr-o criză sanitară, vom ajunge într-una umanitară, când pacienții cu alte boli nu vor mai avea loc în spitale

Radu Țincu, medic de terapie intensivă la Secția ATI a Spitalului Floreasca, a atras atenția, la Digi24, că accelerarea situației epidemiologice poate duce la o creștere atât de mare a numărului de infectări și a cazurilor grave, încât pacienții cu alte boli nu vor mai avea loc în spitalele care vor fi ocupate cu pacienții… Read More »

Masacru în Mozambic: Cel puţin 20 de adolescenţi şi bărbaţi au fost găsiţi decapitaţi

Bărbaţi înarmaţi, suspectaţi a fi jihadişti, au decapitat cel puţin 20 de adolescenţi şi bărbaţi care participau la o ceremonie de iniţiere în nordul statului Mozambic, au transmis miercuri surse locale, citate de AFP. Corpurile mutilate a cel puţin cinci adulţi şi 15 adolescenţi au fost găsite luni, dispersate într-o pădure din districtul Muidumbe. Insurgenţi… Read More »

Lovitură de grație! Ungurii au descoperit ca dacii ocupau deja Campia Panonica cand Attila si-a adus hoardele!

Lovitură de grație dată propagandei maghiare care susținea ca hoardele hunului Attila s-au așezat în Transilvania pentru că era un teritoriu nelocuit. Teoria ungurilor susține că în zonă erau păduri de nelocuit și cei maxim 200 de băștinași “din luminișuri” au fost asimilați de hoardele fino-ungrice, ideea fiind ca Ardealul este al lor. Nu numai… Read More »

A decis să dea gratis cocoșul din curte și a scris un mesaj pe internet. A povestit pas cu pas ce face zi de zi: „Este cocoșul perfect, dar am o singură condiție”. Toată lumea a râs cu lacrimi când a citit ce poate face pasărea:

În cazul în care adori să faci cumpărărturi online, nu întotdeauan lucrurile comandate vin la destinație, iar în unele cazuri, lucrurile pot fi chiar riscante. Nu știi niciodate cum va fi, până în momentul în care deschizi coletul și îl deschizi. Pe lângă vânzările obișnuite, apar uneori și unele ciudate, dar care fac deliciul internauților,… Read More »

Cat de periculoase sunt produsele Starbucks pentru sanatatea ta?

Compania Starbucks, obligată să pună avertismente legate de apariția cancerului pe produsele lor Știi avertismentele alea nasoale de pe pachetele de țigări, alea care-ți amintesc că fumezi suferință, nu tutun? Ei bine, compania Starbucks a fost obligată să pună avertismente similare pe produsele lor. A, nu, nu se întâmplă în România, ci doar în California,… Read More »

A fost dus la cerşit în Londra,dar mai mulţi tineri români l-au luat de pe stradă, l-au bărbierit, frezat şi îmbrăcat! Cum arata acum moş Pătru…

Un bătrân din Vâlcea a fost dus la cerşit în Londra şi a fost găsit de mai mulţi tineri români care au decis să-l ajute. După ce a fost tuns, bărbierit şi îmbrăcat bine, bătrânul pare de nerecunoscut. În prima imagine, vedeţi cum arăta moş Pătru atunci când stătea pe străzi, iar în cea de-a… Read More »

VESTE TULBURĂTOARE PENTRU TOTI cei care mananca SHAORMA! Eurodeputatii vor sa interzică shaorma! Ce au descoperit in ingrediente:

Eurodeputatii vor sa interzică shaorma! Ce au descoperit in ingrediente: Produse precum kebab-ul şi shaorma ar putea deveni ilegale în întreaga Europă din cauza fosfaţilor pe care le conţin, dar şi a legăturii dintre aceştia şi afecţiunile cardiovasculare, informează Euronews. Shaorma este una dintre mâncărurile preferate al românilor – consumată adesea după o noapte de… Read More »