Category Archives: Casa si gradina

Casa asta a fost construită în 1887, era o dărăpănătură și mai avea puțin și cădea. A fost abandonată ani la rând, dar el a cumpărat-o și acum nimeni nu poate să creadă ce a făcut din ea! Iată cum arată acum

Casa asta a fost construită în 1887, era o dărăpănătură și mai avea puțin și cădea. A fost abandonată ani la rând, dar el a cumpărat-o și acum nimeni nu poate să creadă ce a făcut din ea! Iată cum arată acum Acestă casă arăta de parcă era gata să cadă, ea este situată în… Read More »

Uite cu ce să freci blatul din bucătărie, cada și dușul din baie ca să fie imaculate ca la început. Cele mai eficiente și ieftine metode de curățare a zonelor „problematice” din casă:

Uite cu ce să freci blatul din bucătărie, cada și dușul din baie ca să fie imaculate ca la început. Cele mai eficiente și ieftine metode de curățare a zonelor „problematice” din casă: Stim, de multe ori curatenia nu este o sarcina usoara. De aceea, cautam mereu sa ne eficientizam si usuram munca, pentru a… Read More »

Îți vine să crezi că în această imagine este un castel din România? Am fost uimită să-l descopăr! Mii de turiști străini vin în acest loc magic nedescoperit! Unde se află:

Îți vine să crezi că în această imagine este un castel din România? Am fost uimită să-l descopăr! Mii de turiști străini vin în acest loc magic nedescoperit! Unde se află: Castelul din Arcalia și parcul dendrologic reprezintă o atracție ideală pentru turiștii care ajung în Bistrița-Năsăud. Iată de ce Arcalia este un loc atât… Read More »

O femeie n-a mai făcut curăţenie în casă şi n-a mai schimbat mobila de 72 ani. Când veți vedea interiorul, veți rămâne fără cuvinte!

Cea mai spectaculoasă casă din Toronto, Canada, se deosebeşte nu printr-un aspect arhitectural revoluţionar, ci prin interiorul maiestuos. De afară, duplexul pare unul banal. Nici n-ai bănui ce se ascunde înăuntru. Dacă ne gândim că proprietara nu a mai făcut modificări casei de 72 de ani, am putea crede că locuinţa arată deplorabil. Dimpotrivă, casa… Read More »

S-a supărat pe soțul ei când a văzut în ce casă trebuie să se mute. După ce a trecut pragul, s-a îndrăgostit de ea pe loc. Interiorul este de vis!

S-a supărat pe soțul ei când a văzut în ce casă trebuie să se mute. După ce a trecut pragul, s-a îndrăgostit de ea pe loc. Interiorul este de vis! O noua moda a aparut la americani: casele mici in exterior, dar foarte spatioase in interior, informeaza hefty.co. Arched Cabins sau mini-casele, cum li se… Read More »

Casa asta se poate construi în doar 6 zile! Tehnologia „eco” inventată de un român

Te-ai gândit să te muți la casă? Tehnologia aceasta este un motiv în plus să faci această schimbare. Printre românii deja celebri în toată lumea datorită invențiilor care au ajutat la evoluția societății și mai ales a nostră ca specie, se adaugă și  Mathe Laszlo, un roman născut la Zalău, care după ani de muncă și cercetare a inventat un sistem revolutionar, care îți permite să construiești, în doar 6 zile, o casă perfect… Read More »

Cum sa elimini furnicile cu cateva trucuri simple?

Cu totii stim cat de enervant este sa avem foarte multe furnici in casa si in jurul ei. La supermarket exista numeroase solutii care promit exterminarea si alungarea lor dar acestea sunt compuse din substante toxice care afecteaza si starea de sanatatea a omului. Pentru a scapa de furnici puteti apela atat la soluții 100%… Read More »

Ai planta asta în casă? Te poate face milionar! Foarte mulți români o au, dar nu știu că poate atrage câștiguri financiare uriașe!

Crassula – este o plantă care atrage banii în casă. De aici și denumirea populară de Copacul Banului. Conform tradiției Feng Shui este suficient doar să aduceți în casă această plantă pentru ca situația financiară să se îmbunătățească. Avem toate motivele să luăm aminte la această informație. Se zice că dacă gândești pozitiv, atunci ți… Read More »