Category Archives: Frumusete

Mâinile mele erau zbârcite ca ale Babei Cloanța până am aflat despre aceste soluții! De acum chiar și nora îmi admiră pielea mâinilor.

Mânuțele noastre au nevoie de o îngrijire specială! Pielea lor este foarte subțire și sensibilă, de aceea își pierde forma destul de repede. Datorită influenței continue a factorilor exteriori (ger, vânt, schimbări de temperatură, soare etc.) și contactului des cu săpunul și tot felul de detergenți pielea mâinilor devine zbârcită și își schimbă culoarea și… Read More »

Disperata ca toti isi bateau joc de ea si o porecleau in toate felurile, aceasta tanara si-a petrecut ani din viata in cabinetele de chirurgie estetica. O lume intreaga a incremenit cand a vazut transformarea, iar unii o urasc acum si mai mult.

Disperata ca toti isi bateau joc de ea si o porecleau in toate felurile, aceasta tanara si-a petrecut ani din viata in cabinetele de chirurgie estetica. O lume intreaga a incremenit cand a vazut transformarea, iar unii o urasc acum si mai mult. Iata ce s-a intamplat cu ea dupa ce a scapat de uratenie:… Read More »

6 reguli de aur ale femeilor care nu îmbătrânesc.

Iată ce fac femeile care nu îmbătrânesc! 6 reguli de aur ale acestora. Cum se întâmplă că unele femei, deși au vârstă înaintată, parcă nu îmbătrânesc? Care este secretul lor? Te asigurăm că fiecare dintre ele are secretele sale, însă există și niște principii generale, comune pentru toate. Majoritatea invidioaselor vor zice că totul se… Read More »

Tunsori bob-carre: opțiuni de executare și moduri de coafare.

Bob-carre reprezintă o combinație a 2 cele mai populare tunsori moderne. Bobul și carre sunt foarte asemănătoare lucru care face să fie des confundate. Inițial, principala caracteristică distinctivă era faptul că tunsoarea bob era fară breton, pe când la tunsoarea carre aceasta este absolut necesară. Totuși, cu timpul, hotarele dintre aceste tunsori au început să… Read More »

15 femei înainte și după întâlnirea cu un stilist talentat

15 femei înainte și după întâlnirea cu un stilist talentat Aspectul exterior are un rol important în viața fiecărui om. Prima impresie este întotdeauna cea mai puternică, de aceea dacă vă prezentați necorespunzător, greșit sau pur și simplu sunteți nesigură de exteriorul dvs., atunci cei din jur vor observa imediat acest lucru. Fiecare trebuie să-și… Read More »

50 de modele Bob-carre, una dintre cele mai moderne tunsori.

Bine v-am regăsit! Astăzi vorbim despre una dintre cele mai moderne tunsori, bob-carre. Anul 2018 nu este excepție pentru fashionistele cărora le place atât de mult această tunsoare deoarece bob-carre ne propune foarte multe variante pentru diferite tipuri de păr. Această tunsoare este simplă și perfectă pentru femeile cu păr subțire și neascultător care încearcă… Read More »