Intrăm în ZODIA GEMENI. Ce probleme de sănătate pot întâmpina nativii

Zodia Gemeni din zodiacul clasic european reprezintă a treia zodie pe cercul zodiacal (care cuprinde 12 zodii). Această zodie începe pe 22 mai și se va încheia pe 21 iunie (inclusiv)

Cum se cunoaște, nativii din Zodia Gemeni sunt curioși din fire, mereu dornici de noutate și de experiențe interesante. Relațiile, viața profesională, dragostea și căsnicia sunt influențate de trăsăturile lor dominante.

Repere în Zodia Gemeni

Planeta guvernatoare pentru zodia Gemeni: Mercur
Elementul esențial pentru zodia Gemeni: Aerul
Piatra prețioasă reprezentativă pentru zodia Gemeni: topazul
Metalul reprezentativ pentru zodia Gemeni: mercurul
Culoarea caracteristică pentru zodia Gemeni: albastru
Ziua favorabilă pentru zodia Gemeni: miercuri
Numerele norocoase pentru zodia Gemeni: 2, 5, 7

Ce tip de personalitate au cei născuți în zodia Gemeni?

Bărbatul născut în Zodia Gemeni se caracterizează prin:
adaptabilitate la orice mediu;
diplomație și toleranță;
talent oratoric;
umor inteligent și subtil;
logică și temeinicie în raționamente;
dorința permanentă de nou;
inconstanța în activități și tendința de a abandona proiecte.

Femeia nativă în zodia Gemeni este, în general:
independentă;
emancipată;
interesată de carieră mai mult decât de gospodărie;
uneori, prea cerebrală, în dauna plăcerii.

Profilul profesional al nativilor din zodia Gemeni

 

atracția pentru viața dublă, identitatea dublă;
căutarea unei alternative la oricare dintre constantele vieții sale;
lipsa de consecvență pe termen lung.
Bărbatului din zodia Gemeni îi sunt contraindicate ocupațiile monotone și repetitive. Este creativ și suficient de entuziast încât să dea rezultate în activitățile pe bază de proiect, ale căror rezultate să se vadă într-un timp rezonabil. Va gestiona perfect două proiecte în paralel și se va simți cu atât mai bine cu cât acestea vor fi mai diferite, oferindu-i diversitatea de care are atâta nevoie. Este un bun comunicator și are înclinații artisitice.
Femeia din zodia Gemeni surprinde întodeauna prin capacitatea ei de coordonare a echipei, fără să întâmpine rezistență și neîncredere din partea bărbaților sau a celor mai în vârstă și cu mai multă experiență. Secretul ei este diplomația. Din același motiv, este o bună mediatoare. Știe să-și vadă limitele, dar și punctele forte.

 

Ce probleme de sănătate pot întâmpina cei din zodia Gemeni?

 

Rezistența fizică a persoanelor născute în zodia Gemeni este oscilantă. Sunt perioade în care fac față efortului fizic și intelectual prelungit, cu puțin somn și mese sărite, fără ca organismul lor să cedeze. Alteori, fără o stare de slăbiciune prealabilă, se îmbolnăvesc subit și sunt scoși din circuit pentru zile întregi. Zonele sale vulnerabile sunt umerii și brațele, dar și căile respiratorii superioare. În timp, dacă își urmăresc atent reacțiile, reușesc să identifice o mulțime de factori alergenici și iritanți, atât în mediu cât și în alimentație.

Horoscop 3 iunie 2018. Zi grea pentru o zodie

Conform previziunilor realizate de eastrolog.ro, conjunctia Lunii cu Marte poate predispune la iritabilitate si reactii impulsive. Din cauza nervozitatii crescute, disputele marunte pot degenera cu usurinta in certuri serioase.

Recomandarea eastrolog.ro este sa va pastrati calmul si sa incercati sa nu va implicati in dispute, ca sa nu ajungeti sa faceti afirmatii sau gesturi pe care le-ati putea regreta mai tarziu.

Berbec

In prima parte a zilei, cateva evenimente neprevazute va pot face sa ramaneti in urma cu o activitate profesionala importanta.

Daca v-ati propus sa incercati o afacere, eastrolog.ro va sfatuieste sa nu va faceti planuri prea mari, pentru ca s-ar putea sa fiti dezamagit. Ar fi bine sa amanati deciziile importante si sa va ocupati de activitati de rutina.

Taur

Aveti posibilitatea sa incepeti o noua activitate, de pe urma careia sunt sanse sa obtineti beneficii importante. Pentru a spori sansele de reusita, va recomandam sa va temperati tendinta de a-i critica excesiv pe cei din jur.

In contextul astral tensionat de azi, este necesar sa va pastrati calmul in discutiile cu colegii de serviciu si cu partenerul de viata. In a doua parte a zilei este posibil sa aflati ca o cunostinta a fost implicata intr-un accident de circulatie.

Gemeni

Este posibil ca o ruda mai in varsta sa nu-si poata respecta promisiunea de a va imprumuta o suma de bani. Ar fi bine sa nu-i faceti reprosuri, fiindca se pare ca intarzierea are cauze obiective.

In relatiile cu colegii de munca si in familie, eastrolog.ro va sfatuieste sa fiti mai intelegator si sa evitati controversele. Astazi puteti sa va bazati pe intuitie.

Rac

La locul de munca sau in afaceri, superiorii sau partenerii incep sa aprecieze eforturile pe care le-ati depus in ultima perioada. S-ar putea ca atmosfera tensionata din jur sa va incurce planurile de afirmare in societate.

Va sfatuim sa evitati intalnirile cu prietenii, petrecerile si deplasarile cu masina, fiindca astazi exista un risc mare de confruntari si accidente.

Leu

In prima parte a zilei s-ar putea ca partenerul de viata sa va reproseze ca ati cheltuit prea mult sau pe lucruri care nu sunt cu adevarat necesare.

Va recomandam sa va stapaniti nervozitatea si sa evitati discutiile in contradictoriu cu colegii de munca si cu partenerii de afaceri. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie familiei si, in special, partenerului de viata.

Fecioară

La locul de munca sau in afaceri este posibil sa fiti implicat intr-un scandal din cauza barfelor unei colege. Eastrolog.ro va recomanda sa va stapaniti si sa fiti prudent in afirmatii. Altfel riscati sa va para rau mai tarziu, cand neintelegerile se vor lamuri.

Dupa-amiaza este posibil sa incasati pe neasteptate o suma importanta, cu care reusiti sa rezolvati o problema financiare.

Balanță

In prima parte a zilei este recomandat sa evitati sa conduceti masina, fiindca exista pericolul sa fiti implicat intr-un accident de circulatie.

Recomandarea eastrolog.ro pentru astazi este sa fiti mai precaut decat de obicei, in tot ce faceti. La locul de munca sau in afaceri, va sfatuim sa nu va asumati riscuri mari si sa evitati speculatiile.

Scorpion

S-ar putea sa fiti indispus si sa deveniti irascibil din cauza numeroaselor probleme profesionale. Se pare ca aveti multe chestiuni de rezolvat si va nemultumeste faptul ca nu puteti conta pe ajutorul colegilor sau al asociatilor.

Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu faceti afirmatii pe care le-ati putea regreta mai tarziu. Dupa-amiaza este posibil sa aflati ca un cunoscut a fost implicat intr-un accident.

Săgetător

La locul de munca sau in afaceri este posibil sa aveti o controversa cu un superior ierarhic sau cu un partener si sa reactionati impulsiv. Va sfatuim sa fiti precaut. Va recomandam sa va odihniti mai mult si sa amanati activitatile foarte solicitante.

Relatiile cu persoana iubita ar trebui sa decurga fara probleme deosebite.

Capricorn

In prima parte a zilei este posibil sa aflati ca trebuie sa faceti o calatorie neplanficata, in interes profesional sau de afaceri. Partenerul de viata ar putea fi nemultumit de schimbarea de program. Ziua de azi nu este favorabila deciziilor importante in plan profesional. In schimb, sunt favorizate activitatile casnice si relatiile cu membrii familiei.

Vărsător

O disputa cu superiorul ierarhic sau cu partenerii de afaceri ar putea sa se soldeze cu anularea unei calatorii cu scop profesional. Va recomandam sa nu va manifestati nemultumirea, fiindca riscati sa se ajunga la cearta.

Din cauza oboselii, este posibil sa resimtiti o stare accentuata de tensiune. Aveti nevoie de mai multa relaxare. Ar fi bine sa evitati discutiile in contradictoriu in familie, pentru ca riscati sa va alegeti cu probleme de sanatate.

Pești

Se pare ca va irita problemele aparute din cauza neintelegerilor cu un coleg de munca sau cu un partener de afaceri. Pentru a lamuri lucrurile este foarte important sa comunicati. Numai discutand calm si rabdare puteti ajunge la un punct de vedere comun. Eastrolog.ro va sugereaza sa tineti cont de sfaturile celorlalti si sa fiti mai maleabil. Acordati mai multa atentie partenerului de viata!

Ce înseamnă mutarea lui Uranus în Taur pentru zodia ta și ce schimbări te așteaptă în următorii 7 ani

Fiecare nativ, indiferent de zodie, ar trebui să fie interesat de mesajul pe care mutarea lui Uranus în Taur îl aduce pentru următorii 7 ani.

Uranus este planeta libertății și a începuturilor, așa că acum este momentul în care îți poți întinde aripile și poți zbura spre oricare dintre visele tale. Fii atentă la evenimentele din această perioadă, pentru că acestea vor avea un puternic impact asupra viitorului tău. Așa că trage aer în piept, fii curajoasă și lasă-te purtată de influența zodiei tale.

Berbec
Viitorul tău implică schimbări financiare. Asta înseamnă că este timpul să te supui riscurilor și să începi să faci ceea ce te pasionează cu adevărat. Mai mult, este timpul să îți investești banii în ce te va face împlinită, fie că este o cauză umanitară sau acea geantă de designer pe care o visezi de luni bune.

Taur
Puternicul Uranus se află în zodia ta pentru 7 ani, iar asta înseamnă că ești gata să îți reinventezi complet felul de a trăi. Fii îndrăzneață și realizează tot ce ți-ai dorit să faci, dar nu ai avut niciodată curajul. Vei fi surprinsă de rezultate!

Gemeni
Vei realiza niște lucruri importante, care te vor ghida prin această perioadă din viața ta. Cu această perspectivă nouă asupra lumii, încearcă să pui în aplicare toate planurile care îți vin în minte. Și nu te teme – ajutorul de care vei avea nevoie va veni.

Rac
Vei fi în centrul atenției tuturor. Tot ceea ce îți propui are mari șanse de a deveni realitate. Din acest motiv, nu te limita la vise mărunte, nu te mulțumi cu puțin. Pune în practică toate ideile noi și excitante și rezultatele vor apărea chiar mai curând decât credeai.

Leu
A venit vremea să îți aliniezi cariera cu adevărul. Pe parcursul următorilor 7 ani vei fi propria ta șefă, dacă nu îți va fi teamă să explorezi noi domenii sau noi slujbe, pentru că toată munca ta va fi ghidată de poziția astrelor, iar rezultatul nu te va dezamăgi.

Fecioară
Vei începe să îți exprimi opiniile în mod public pe parcursul acestor 7 ani. Mesajul tău evoluează, precum și încrederea de sine, așa că este timpul să îți faci debutul în domenii ce implică relațiile cu publicul.

Balanță
Încrederea și abundența își vor face apariția în viitoul tău, așa că fii pregătită să profiți de ele. Mutarea lui Uranus în Taur îți va oferi ajutorul necesar pentru a-ți vindeca rănile provocate de o iubire trecută, dar și problemele cu banii.

Scorpion
Relația ta actuală sau viziunea ta asupra iubirii este gata de un upgrade. S-a terminat cu superficialitatea și cu scuzele, așa că pregătește-te de iubirea adevărată. Dar nu uita – acest lucru se va întâmpla numai dacă ai încredere în tine și în faptul că meriți mai mult.

Săgetător
Viitorul tău implică un stil de viață sănătos, așadar a sosit momentul în care te desprinzi de toate obiceiurile nesănătoase. Un nou hobby te va transforma complet și te va ajuta să îți accepți corpul.

Capricorn

Drumul dragostei o să fie electric, dinamic și va schimba pentru totdeauna felul în care vezi lumea. Lasă-te purtată de toate emoțiile pe care le simți, pentru că astfel vei afla ce înseamnă cu adevărat conexiunea cu persoana iubită.

Vărsător
Datorită intrării lui Uranus în Taur, este posibil să iei niște decizii majore bazate pe impuls. Fie că te muți în casa demult visată sau că pur și simplu faci niște mici decorări, este important să rămâi flexibilă și să accepți aceste impulsuri, pentru că îți vor oferi împlinire.

Pești
Se pare că un proiect creativ îți va deschide multe uși pe plan profesional și te va ajuta să cunoști multă lume care te va ajuta în viitor. Mai mult, vei avea ocazia să experimentezi noi tehnologii, așa că rămâi concentrată și urmează-ți viziunea.

Test psihologic: Pe care ușă ți-e teamă să intri? Răspunsul va dezvălui lucruri noi depre tine…

„Peștera în care te temi să intri ascunde comoara pe care o cauți” – Joseph Campbell, un mitolog american, scriitor și lector

Lucrarea lui Campbell acoperă mai multe aspecte ale experienței umane. Filozofia sa a fost rezumată prin propria expresie pe care a tot repetat-o: „Urmează-ți fericirea”.

Deși mulți oameni se tem să-și urmeze pasiunile, deoarece înseamnă adesea să urmeze o cale riscantă sau să facă ceva ce nu sunt siguri că va funcționa în favoarea lor.

Clifford N Lazarus, psiholog licențiat și director al Institutului Lazăr, a scris în Psihologia Astăzi că: „Majoritatea oamenilor au temeri și neliniști.

Adesea, acestea sunt răspunsuri emoționale adaptive și raționale. Dar, în multe cazuri, temerile și neliniștile nu sunt adaptive sau raționale.

Ele nu fac altceva decât să creeze bariere uriașe și inutile, care ne împiedică să mergem înainte în viață, sau pur și simplu să ne simțim mai bine despre noi înșine”.

Așadar, învinge-ți temerile și intră pe una din ușile de mai jos!

Dacă ești curios să descoperi ceva mai profund despre tine, în acest test simplu, pur și simplu alege o intrare care te înspăimântă cel mai tare, pentru a descoperi ceea ce sufletul tău își dorește cel mai mult!

1. Casa abandonată

Dacă ai ales această ușă, ești o persoană foarte autentică. Nu iei decizii frivole și analizezi situațiile cu cele mai bune abilități ale tale. Te asiguri că ai cântărit mereu toate opțiunile.

Pui valoare și etică în tot ceea ce faci și te aștepți ca oamenii să facă același lucru.

Acoperirea de pe perete este un simbol al faptului că ești închis din punct de vedere emoțional și spiritual, dar lumina din interior este simbolică pentru faptul că există o cale prin care alți oameni pot fi lăsați să treacă spre sufletul tău.

Cauți satisfacție emoțională și o conexiune intelectuală.

2. Scara

Dacă alegi această imagine, ești o persoană care iubește viața. Ești liberă, dar și speriată de necunoscut, și îți este teamă de moarte. Această imagine poate sugera faptul că ești speriat de gândul de a fi îngropat.

Vrei să fii sănătos și să îți păstrezi sănătatea mult timp. Pentru asta, trebuie să menții un stil de viață bun și sănătos, inclusiv o dietă echilibrată și exerciții regulate.

Poți să te gândești la multe lucruri, dar îți place să trăiești și să vezi cum decurge totul.

3. Peștera

Peștera de gheață este un strigăt către căldură. Te temi să fii rănit și dezamăgit, iar această temere te face să preferi să stai singur, pentru că știi, în inima ta, ce te face fericit cu adevărat.

Te cunoști mai bine decât oricine altcineva. Simți nevoia de a fi iubit, în toate sensurile cuvântului.

4. Cabana din lemn

Această casă înfricoșătoare este cel mai rău lucru la care te poți gândi vreodată. Casa nu este într-o stare bună, ceea ce înseamnă că te temi să fii sărac și că îți vei pierde averea.

Pui mai multă valoare pe obiectele materiale. Ești ferm, loial, cinstit și autentic, dar nu ești sigur că toată lumea înțelege și prețuiește asta.

Cauți avere materială în viață, dar uiți că nu poți cumpăra dragostea și fericirea cu asta, și că ești prețuit pentru persoana care ești, iar nu pentru bogăția sau banii pe care îi ai.

5. Tunelul

Dacă tunelul te sperie, te afli într-o mizerie, din punct de vedere emoțional. Sentimentele și emoțiile tale sunt peste tot și nu știi cum să procesezi cea mai mare parte din ele.

Trebuie să ajungi la un punct în care să obții clarificare în această privință și să înțelegi care sunt emoțiile tale reale. Ești un individ inteligent, dar te lași condus de emoțiile tale.

Te concentrezi prea mult asupra problemelor tale, dar acum e timpul să cauți soluțiile. Cauți să te simți confortabil în viață. Nu te împiedica de lucrurile rele, căci există multă lumină dincolo de întuneric.

6. Ușa cu lanțuri

Culoarea albastră a ușii este destul de semnificativă în acest caz, deoarece este culoarea cerului. Muncești din greu și stabilești standarde înalte pentru tine, astfel încât lucrezi și mai mult pentru a le îndeplini.

Ești o persoană concentrată și sortită, care înțelege cum funcționează viața și lumea. Oferi prea mult din tine muncii tale, așa că încerci să mai tragi de ceva timp și pentru tine.

Clasamentul femeilor de la cea mai bună la cea mai rea conform Zodiacului. Nu o să crezi cine este pe ultimul loc

Iată clasamentul femeilor de la cea mai bună la cea mai rea conform Zodiacului:

1.Săgetător
Femeile Săgetător pot fi cei mai duri critici, dar ca prietene nu te vor umili niciodată așa cum fac adesea cu ele însele. Sprijină pe cei din jur și vă ajută să vă folosiți de întregul potențial. Sunt generoase și se gândesc în primul rând la ceilalți, ceea ce duce adesea la neglijarea propriilor sentimente și nevoi, iar aceasta ar putea cauza conflicte într-o relație.

Încrederea lor este nemărginită, iar odată ce le-ați câștigat-o, rămân fidele pentru totdeauna. Iubesc profund și nu se dau înapoi de la nimic, iar dacă dacă sunteți în centrul afecțiunii lor le veți câștiga în întregime inima. Se gândesc mult la ceilalți și la felul în care faptele lor afectează pe cei din jur.
Veți îndrăgi felul în care au grijă de ceilalți și cum își arată aprecierea. Săgetătoarele sunt prudente în pat, dar odată ce le-ați înlăturat rezistențele, ați câștigat definitiv o parte din inima lor.

2.Pești

Femeile Pești par la început foarte timide. Inițial vă vor respinge, dar aceasta vă va ațâța. Odată ce le-ai pătruns în suflet îți vei da seama că cei mai buni oameni sunt un pic mai precauți. Ele sunt cele în care poți avea cea mai mare încredere dintre toate semnele zodiacale. Ca prietene vă vor fi un sprijin de nădejde și vor fi întotdeauna de partea voastră.

Femeile din această zodie citesc foarte bine oamenii, observându-i cu atenție și culegând informații din limbajul corpului. Au un fel aparte de a cunoaște cu adevărat oamenii mai mult după ceea ce nu spun, decât după ceea ce spun. Vă simt stările sufletești și vă pot spune când nu sunteți în apele d-voastră, chiar dacă vă prefaceți foarte bine, și vor face orice e posibil ca să rezolve problemele.

Dintre toate semnele, femeile Pești sunt cele mai sensibile, așa că ele niciodată nu vor fi răutăcioase și nu vor încerca să vă rănească. Dacă fac ceva rău, vor fi primele gata sa-și ceară scuze și să îndrepte lucrurile. Nu luptă în relațiile lor deoarece ele nu cred în luptă.

3.Capricorn

Sunt perfecționiste înnăscute. Astfel, atunci când vine vorba de relații, ele încearcă întotdeauna să fie cât mai bune și să dăruiască tot ce pot. Femeile Capricorn vor fi întotdeauna cele care domină într-o relație. Totodată, dacă trebuie, vă vor apăra împotriva oricui și a orice.

Persoanele pe care le iubesc contează cel mai mult. Sunt un pic greu de citit deoarece se pricep să ascundă ceea ce simt. Aceasta poate fi o calitate admirabilă, dar uneori vor dori doar să vă bazați pe ele. Au o inimă bine păzită, așa că dacă o câștigați, vă puteți considera deosebit.

4.Balanța

Femeile Balanță sunt cele mai binevoitoare dintre toate semnele zodiacale. În relațiile lor încearcă să evite conflictele preferând să nu vorbească despre ele. Se străduiesc să fie întotdeauna pozitive și fericite, dar suferă mult când cineva le rănește.

Sunt darnice într-o relație și evită să-și pună nevoile pe primul plan. Așadar nu vă vor cere niciodată lucrurile pe care le doresc. Fiind unul din semnele cele mai de succes, vor fi întotdeauna sociabile, incluzându-vă și pe d-voastră în toate activitățile lor.

Depinde de dvs. ca succesul lor să nu vă umilească. Relațiile cu balanțe se sfârșesc datorită geloziei, sentiment pe care ele nici măcar nu-l înțeleg, deoarece firea lor carismatică este un atu natural. Ca partener nu trebuie să le țineți din scurt și nu trebuie să fiți gelos. Au un temperament calm care izbucnește rar, dar când se întâmplă ceva iesit din comun, spun vorbe dure pe care apoi le regretă.

5.Gemenii

Femeile Gemeni au două fețe foarte diferite. Jumătate din timp sunt distractive și deschise, cealaltă jumătate a timpului fiind posomorâte și negativiste. Într-o relație, încearcă mereu să ascundă ceea ce nu le place la ele, dar este ceva ce trebuie să învățați, să acceptați și să iubiți, dacă ele nu o pot face. Acestea fiind spuse, ele vă vor accepta așa cum sunteți.

Faptul că femeile Gemeni sunt pe locul cinci în top are de a face cu loialitatea și încrederea pe care o prețuiesc în celălalt. Dar odată ce le-ai încălcat încrederea, vă vor îndepărta fără a se gândi de două ori. Acordă rareori o a doua șansă. Le este de ajuns să vadă o singură dată cum este cineva cu adevărat. Iubesc profund dar simt durerea și mai profund. Nu vă vor arăta niciodată cât sunt de afectate.

6.Vărsător

Nu sunt prietenele cele mai bune, dar nici cele mai rele. Sunt de obicei cele mai ciudate dintre toate semnele zodiacale, dar ciudat nu este întotdeauna ceva rău. Evită de multe ori relațiile deoarece au nevoie de independență, dar dacă reușiți ca una dintre ele să se implice într-o relație, veți avea parte de o loialitate care o să dureze toată viața.

Una dintre cele mai bune calități ale lor este că privesc defectele voastre ca pe ceva demn de admirație, iar defectele lor ca pe ceva demn de ură. A învăța o Vărsătoare să se iubească este cea mai dificilă parte a unei relații. S-ar putea să vă iubească din tot sufletul, dar nu vor putea canaliza niciodată această iubire către ele.

Îți vei da seama timpuriu de incertitudinile lor, dar dacă le poți iubi de-a lungul procesului prin care ele învață să se iubească, atunci poate fi o relație puternică. Gândesc în exces, mai mult decât oricare alt semn zodiacal, așa că va trebui să ascultați mereu scenariile pe care și le fac și aceast lucru poate fi frustrant pentru d-voastră. Cheia pentru cucerirea lor este răbdarea.

7.Leu

Femeile Leu sunt romantice fără speranță, cu așteptări uneori ne realiste. Vor face orice pentru persoana pe care o iubesc și se simt atrase de oameni care nu se implică. Sunt frustrate când dau tot ce au pentru cineva care nu face la fel și aceasta provoacă cele mai multe lupte din relațiile cu femeile Leu.

În timp ce așteptările mari sunt bune, așteptările nerealiste duc la durere. Au întotdeauna tendința de a se alege cu persoane nepotrivite. Nu primesc niciodată sfatul prietenilor iar când este vorba de dragoste, continuă să se învârtă în aceleași cercuri vicioase. Nu sunt prietene rele, ci aleg persoane nepotrivite, care nu vor pur simplu să se implice.

8.Rac
Femeile Rac au o inimă de aur, pe care și-o pun pe tavă, iar aceasta duce la rănirea lor. Nu sunt prietene rele, ar fi chiar unele dintre cele mai bune, dacă nu ar respinge atât de mult oamenii. Nu au încredere în nimeni altcineva decât în ele, astfel încât pentru majoritatea relațiile sunt foarte dificile.

Vor să iubească la fel de mult pe cât se tem de iubire și astfel stau mai mult singure în drumul lor spre o relație sănătoasă. Se răzgândesc mult și au dificultăți în luarea deciziilor. Adevărul este că le pasă chiar daca ele pretind că nu și par astfel dure.

9.Taur
Cu femeile Taur este cel mai dificil de a intra într-o relație dintre toate zodiile. Ele nu vor să se implice. Și aceasta nu din cauză că vor să conducă oamenii sau ca le place să-i manevreze. Au propria lor viață și sunt mulțumite cu asta.

Dintre toate semnele, ele frâng cel mai rău inima. Fac totul în ritm propriu, iar dacă le presați fug. Sunt foarte reci odată ce se încheie o relație și nu acordă o a doua șansă. Nu cred în alergatul în cercuri cu oameni sau jocuri. De ce să joace jocuri când ele sunt cele care fac regulile? Sunt dureros de independente iar dacă reușiți să le cuceriți inima, considerați-vă o specie rară.

10. Berbec

Femeile Berbec se grăbesc foarte tare să se implice într-o relație. Asta poate fi un pic intimidant pentru cei cu care se întâlnesc. Le place să preia controlul asupra oricăror situații și sunt dificile pentru o mulțime de bărbați. Personalitatea lor puternică poate atrage pe cineva, dar poate fi și o piedică când este prea multă.

Au nevoie de cineva care este opusul lor. Femeile Berbec vor fi întotdeauna cele care domină într-o relație, așa că trebuie să puteți accepta pe cineva de felul acesta. Au un exterior dur și sunt irascibile, dar odată ce le cunoașteți, veți vedea că de fapt sunt sensibile. Atunci când vă luptați cu ele nu numai că veți pierde, dar probabil vă și vor spune și ceva care vă va răni.

10. Berbec

Femeile Berbec se grăbesc foarte tare să se implice într-o relație. Asta poate fi un pic intimidant pentru cei cu care se întâlnesc. Le place să preia controlul asupra oricăror situații și sunt dificile pentru o mulțime de bărbați. Personalitatea lor puternică poate atrage pe cineva, dar poate fi și o piedică când este prea multă.

Au nevoie de cineva care este opusul lor. Femeile Berbec vor fi întotdeauna cele care domină într-o relație, așa că trebuie să puteți accepta pe cineva de felul acesta. Au un exterior dur și sunt irascibile, dar odată ce le cunoașteți, veți vedea că de fapt sunt sensibile. Atunci când vă luptați cu ele nu numai că veți pierde, dar probabil vă și vor spune și ceva care vă va răni.

11. Fecioară

Femeile Fecioară sunt cele mai critice dintre toate semnele zodiacale. Aceasta face ca relațiile cu ele să fie dificile, deoarece ele nu cred niciodată că sunt destul de bune pentru persoana care le interesează. Sunt foarte nesigure și geloase, ceea ce duce la încheierea multor relații.

Sunt perfecționiste, așa că atunci când eșuează, se vor simți distruse și se vor autoacuza. E greu să te uiți la cineva care este atât de autodistrugător. Mai mult decât atât, devine obositor să încercați să convingeți o femeie Fecioară să se vadă prin ochii voștri, când, orice ați spune, este contracarat cu negativitate.

Nu numai că sunt critice față de ele, dar uneori se vor dezlănțui împotriva d-voastră și vă vor critica. Este dificil să fii cu cineva care nu numai că nu se iubește pe sine, dar vă face și pe d-voastră să vă simțiți neiubit.

12. Scorpion

Femeile Scorpion sunt cele mai înspăimântătoare dintre toate semnele zodiacale. Sunt abuzive și controlează toate relațiile lor. Par reci și fără inimă. Sunt de asemenea dureros de insensibile, astfel încât dacă doriți să vă implicați într-o relație cu ele trebuie să aveți pielea groasă, căci vă vor spune orice pe șleau și fără menajamente.

Nu sunt rele, ci sunt sincere și nu se abțin. Sunt nemiloase când sunt contrariate. Greșiți numai o singură dată și veți fi morți pentru ele. Au standarde foarte ridicate în privința relațiilor iar asta face ca partenerul lor să se simtă ca și cum ar călca pe coji de ouă.

Adesea descrise ca fiind furtuna dintre semnele zodiacale, nu există nici o modalitate de a le prevedea , astfel fie sunteți de partea lor și în siguranță, fie vă vor distruge complet dacă le stați în cale. Dintre toate semnele, lor le este cel mai greu să se îndrăgostească, dar odată ce acest lucru se întâmplă, le aveți pentru totdeauna.

Mihai Voropchievici: Cum sa te setezi pentru a avea bani si o viata bogata!

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre cum ne autoprogramam pentru o viata prospera, pentru a ne putea bucura de lucrurile bune care vin in viata noastra.„Din ceea ce avem trebuie sa stim cum sa folosim. Pentru ca exista oameni foarte risipitori, care nu stiu valoarea banului sau care il castiga foarte usor si se pierde la fel de usor.

Cel care nu-i are deja se intreaba ce trebuie sa faca. Primul lucru este sa nu plece cu negatie. Banul nu va veni la unul care se vaita. Pentru ca oricum ai ceva maruntis in portofel. Omul trebuie sa fie invatat sa nu se mai vaite ca nu are bani.

Dar daca eu ma programez sa-mi fie bine, sa aduc banii in viata mea, trebuie sa faci un lucru simplu”, spune maestrul Voropchievici.
Trebuie sa spui: „Am tot ce-mi trebuie ca sa pot face tot ce imi place si am tot ce imi place pentru a face tot ce imi trebuie. In momentul in care facem asta de noua ori dimineata inainte de a ne da jos din pat si de noua ori inainte de a ne culca, timp de noua zile consecutive, aducem in viata noastra forta gandului.

In momentul cand incepem sa primim trebuie sa intelegem ca exista o lege a banului. Ca sa circule banul, trebuie sa-l daruiesti. Daca vei da, vei primi.
Daca te-ai programat, incepe sa-ti fie bine.

Daca nu te programezi la bogatie, vei muri sarac. Ca sa incepi sa ai bani, invata sa ii pui pe caprarii. De la valoarea cea mai mica in portofel. Banii nu se tin in buzunar, ii veti pierde.

In momentul in care veti respecta banii, vor veni la voi”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Trebuie sa spui: „Am tot ce-mi trebuie ca sa pot face tot ce imi place si am tot ce imi place pentru a face tot ce imi trebuie. In momentul in care facem asta de noua ori seara inainte de a ne da jos din pat si de noua ori inainte de a ne culca, timp de noua zile consecutive, aducem in viata noastra forta gandului.

In momentul cand incepem sa primim trebuie sa intelegem ca exista o lege a banului. Ca sa circule banul, trebuie sa-l daruiesti. Daca vei da, vei primi.
Daca te-ai programat, incepe sa-ti fie bine.

Daca nu te programezi la bogatie, vei muri sarac. Ca sa incepi sa ai bani, invata sa ii pui pe caprarii. De la valoarea cea mai mica in portofel. Banii nu se tin in buzunar, ii veti pierde.

In momentul in care veti respecta banii, vor veni la voi”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

HOROSCOP. Secrete erotice pentru fiecare zodie în parte! Uite ce adoră să facă în pat

HOROSCOP. Secrete erotice pentru fiecare zodie în parte! Uite ce adoră să facă în pat

Fiecare zodie are preferințe în pat, însă unele semne zodiacale duc totul la extrem. Iată tot ce trebuie să știi despre secretele erotice din horoscop.

BERBEC – Adoră să fie scoși în oraș, prezentați tututor și apoi să fie duși în pat.

TAUR – Este iubitul perfect și adoră o masă gătită acasă, urmată de o partidă fierbinte de sex.

GEMENI – Un flirt și o discuție inteligentă îl atrag mult mai mult.

RAC – Își dorește mult contact fizic, afecțiune și asigurări emoționale că îți place să fii cu el.

LEU – Așteaptă mereu să fie complimentat și să i se spună cât este de bogat.

FECIOARA – Fă-l să se simtă în siguranță alături de tine și îl vei duce imediat în pat.

BALANȚA – Adoră să facă prima mișcare și să aibă controlul asupra situației, chiar și în pat.

SCORPION – Este motivat de gelozie. Dacă altcineva te vrea, cu siguranță că te va dori și mai mult.

SĂGETĂTOR – Iubește mâncarea, băutură, parfumurile și aromele.

CAPRICORN – Are nevoie de dragoste și suport necondiționat.

VĂRSĂTOR – Îmbracă-te sexy și îți vei asigura o noapte fierbinte.

PEȘTI – Cel mai erotic vis al lor este un cont bancar comun. Are nevoie de siguranță, așa că amintește-i mereu că el este cea mai importantă persoană pentru tine.

Sursa: girly.ro

Horoscop zilnic MIERCURI 16 mai 2018. Marte in Varsator aduce cearta si rebeliuni?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei pentru MIERCURI 16 mai 2018, ziua in care Marte intra in Varsator, dupa ce ieri 15 mai am avut Luna noua in Taur iar Uranus a intrat in Taur pana in 2026. Multe evenimente astrale mari au loc in aceasta perioada, de multe influente fie benefice fie tulburatoare avem parte.

Cand Marte tranziteaza Varsatorul, este un entuziasm crescut si energie investita pentru tot ce inseamna libertate si inovatie. Confruntarile si conflictele pot fi asteptate datorita rebeliunii si rezistentei impotriva autoritatilor ; daca asta se intampla, rezultatul poate fi in evenimente neasteptate si socante. Acest tranzit sustine abilitatea de a lua initiativa si de a fi hotarat in aspecte personale pentru ca e o mare nevoie de independenta acum.

Si incapatanarea este responsabila pentru conflicte cu cei ce se simti intepeniti si nu doresc sa faca schimbari spre progres.

Dar desigur, marea vedeta a saptamanii este si ramane miscarea lui Uranus in Taur care ne indeamna sa ne asteptam la neasteptat.

Iata horoscopul zilei de MIERCURI 16 mai 2018 pentru fiecare zodie in aceasta conjunctura astrala :

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Nu este foarte placut sa te autochestionezi dar este aspectul astral principal pentru tine azi. In curand vei fi implicat in noi aventuri. Foloseste-te de energia data de aceste configuratii planetare ca sa privesti in tine si sa vezi sursa pentru care ai unele esecuri. Nu este un exercitiu usor dar fii sigur ca iti va face mult bine. Doar fii sincer cu tine.
Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

O perioada dedicata meditatiei si introspectiei care a inceput acum cateva saptamani se apropie de final pentru tine. Asta inseamna ca va trebui sa revii inapoi in lumea reala din nou. Va trebui sa testezi cum se simte in viata de zi cu zi noul si imbunatatitul. Pregateste-te. Te poti astepta la niste schimbari reale si mari.
Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Daca ai doleante si nemultumiri de vociferat despre viata ta amoroasa, azi e ziua sa vorbesti. Intr-adevar, orice mai putin decat onestitatea totala nu va fi tolerat azi. Te poti astepta la o confruntare cu partenerul fie el prieten, iubit sau membru de familie, in numele adevarului si corectitudinii. Le vei capta atentia ! Dar fii atent la greutatea cuvintelor tale, daca esti prea dur, mesajul nu va fi inteles.

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei pentru MIERCURI 16 mai 2018, ziua in care Marte intra in Varsator, dupa ce ieri 15 mai am avut Luna noua in Taur iar Uranus a intrat in Taur pana in 2026. Multe evenimente astrale mari au loc in aceasta perioada, de multe influente fie benefice fie tulburatoare avem parte.

Cand Marte tranziteaza Varsatorul, este un entuziasm crescut si energie investita pentru tot ce inseamna libertate si inovatie. Confruntarile si conflictele pot fi asteptate datorita rebeliunii si rezistentei impotriva autoritatilor ; daca asta se intampla, rezultatul poate fi in evenimente neasteptate si socante. Acest tranzit sustine abilitatea de a lua initiativa si de a fi hotarat in aspecte personale pentru ca e o mare nevoie de independenta acum.
Acum sunt citite aceste articole
Horoscop zilnic. Cum iti merge azi, in functie de zodie
Horoscop saptamanal. Evenimentele saptamanii pentru toate zodiile
Horoscop lunar MAI 2018. Incepe o noutate pentru urmatorii 8 ani. Atentie la accidente si confruntari!

Si incapatanarea este responsabila pentru conflicte cu cei ce se simti intepeniti si nu doresc sa faca schimbari spre progres.

Dar desigur, marea vedeta a saptamanii este si ramane miscarea lui Uranus in Taur care ne indeamna sa ne asteptam la neasteptat.

Citeste aici articolul: Dupa 80 ani, Uranus se muta in Taur pana in 2026 ! Totul despre socanta miscare. Tu poti da drumul sigurantei tale?

Citeste totul despre: Marti 15 mai, senzuala Luna noua in Taur! Cum iti afecteaza viata si relatia amoroasa

Iata horoscopul zilei de MIERCURI 16 mai 2018 pentru fiecare zodie in aceasta conjunctura astrala :
Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

horoscop zilnic berbec

Nu este foarte placut sa te autochestionezi dar este aspectul astral principal pentru tine azi. In curand vei fi implicat in noi aventuri. Foloseste-te de energia data de aceste configuratii planetare ca sa privesti in tine si sa vezi sursa pentru care ai unele esecuri. Nu este un exercitiu usor dar fii sigur ca iti va face mult bine. Doar fii sincer cu tine.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

horoscop zilnic

O perioada dedicata meditatiei si introspectiei care a inceput acum cateva saptamani se apropie de final pentru tine. Asta inseamna ca va trebui sa revii inapoi in lumea reala din nou. Va trebui sa testezi cum se simte in viata de zi cu zi noul si imbunatatitul. Pregateste-te. Te poti astepta la niste schimbari reale si mari.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

horoscop zilnic

Daca ai doleante si nemultumiri de vociferat despre viata ta amoroasa, azi e ziua sa vorbesti. Intr-adevar, orice mai putin decat onestitatea totala nu va fi tolerat azi. Te poti astepta la o confruntare cu partenerul fie el prieten, iubit sau membru de familie, in numele adevarului si corectitudinii. Le vei capta atentia ! Dar fii atent la greutatea cuvintelor tale, daca esti prea dur, mesajul nu va fi inteles.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)

horoscop zilnic

Ti-a trecut prin minte o schimbare de cariera sau o calatorie undeva indepartat? Poate insa vrei doar sa te inchizi in casa cu draperiile trase. O serie de incidente marunte traite recent te pot inspira la cele mai traznite si atipice actiuni. Este clar ca simturile tale striga dorinta si nevoia unei schimbari de scena.

Horoscop zilnic LEU (24 iulie – 23 august)

horoscop zilnic

Astazi o sa te cam irite multa lume. Este ca si cum nimic nu este bun si nimeni nu stie ce vrea. Vei instaura conflicte cu aceasta stare de insatisfactie. Ti se poate chiar cere sa te dai la o parte pana la reinstalarea linistii. Daca conflictul este pe plan domestic, poti continua. Dar ai mare grija ce spui si ce faci, urmareste un scop constructiv nu doar cearta de dragul de a te certa.

Horoscop zilnic FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

horoscop zilnic

Poate ca ai simtit plutind prin aer o stare cam apasatoare inca de cand te-ai trezit. Din pacate, vibratia de neintelegere si conflict este posibil sa tina toat ziua. Cu toate acestea, este un timp ideal ca sa vorbesti despre orice te deranjeaza. Nu te rusina sa te exprimi azi. Daca nu o faci, nu te mira sa nu ajungi tinta unui atac surprinzator.

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Starea in care esti azi este ingredientul acela din care intalnirile memorabile sunt facute. Vei fi usor ostil la inceput cu oricine indrazneste sa intervina in libertatea ta. Apoi brusc vei realiza ca persoana este speciala, te intriga si este in afara obisnuitului. In final, ii vei vedea calitatile care pot fi exact ce ai nevoie acum.

Horoscop zilnic SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

horoscop zilnic

Mai mult ca oricand pana acum, te simti ca si cum este momentul sa iei problemele in propriile maini si sa iti construiesti singur viitorul. Esti satul sa tot traiesti cu sperante si sa iti pui fericirea in asteptare pentru a doua zi. Determinarea ta va fi asa de puternica incat te vei surprinde si pe tine. Iti vei defini abordarea de a face lucruri mai concrete in zilele urmatoare. Azi este prima zi din noua ta viata.

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

horoscop zilnic
Acum sunt citite aceste articole
Horoscop zilnic. Cum iti merge azi, in functie de zodie
Horoscop saptamanal. Evenimentele saptamanii pentru toate zodiile
Horoscop lunar MAI 2018. Incepe o noutate pentru urmatorii 8 ani. Atentie la accidente si confruntari!

Starea in care esti azi este ingredientul acela din care intalnirile memorabile sunt facute. Vei fi usor ostil la inceput cu oricine indrazneste sa intervina in libertatea ta. Apoi brusc vei realiza ca persoana este speciala, te intriga si este in afara obisnuitului. In final, ii vei vedea calitatile care pot fi exact ce ai nevoie acum.

Horoscop zilnic SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

horoscop zilnic

Mai mult ca oricand pana acum, te simti ca si cum este momentul sa iei problemele in propriile maini si sa iti construiesti singur viitorul. Esti satul sa tot traiesti cu sperante si sa iti pui fericirea in asteptare pentru a doua zi. Determinarea ta va fi asa de puternica incat te vei surprinde si pe tine. Iti vei defini abordarea de a face lucruri mai concrete in zilele urmatoare. Azi este prima zi din noua ta viata.

Horoscop zilnic SAGETATOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

horoscop zilnic

Azi este un moment ideal sa rostesti o data pentru totdeauna toate acele intrebari care au fost in mintea ta in ultimele saptamani. Fii atent in mod special la acele intrebari ce vizeaza viata ta sentimentala. Daca esti intr-o relatie nesatisfacatoare acum, nu te teme sa o lasi in urma. Daca te stresezi despre o intrebare neraspunsa pana acum, da-i drumul. Oricum nu va veni niciun raspuns nici acum.

Horoscop zilnic CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

horoscop zilnic

Ceva se apropie de un final ce tine de lipsa ta de incredere in tine. Ai fost ezitant sa stai in fata luminii atentiei de ceva vreme, poate nu te simteai prea pregatit. Gata cu scuzele acum. Pregatit sau nu, va trebui sa te impingi singur inainte. Singurul risc este orgoliul tau si asta este aspectul cel mai flexibil dintre toate.

Horoscop zilnic VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

horoscop zilnic

Este posibil ca ultimele saptamani sa iti fi permis sa fii ceva mai clar in legatura cu anumite intrebari ce tin de vocatia ta. Acum poti avea mai multa claritate despre sentimentele tale despre ce destin crezi ca ai. Ar fi mult mai bine pentru tine sa te opresti din atata gandit si analizat si sa lasi viata sa preia controlul. Esti bine dotat sa faci fata!

Horoscop zilnic PESTI (19 februarie – 20 martie)

horoscop zilnic

Aceste ultime saptamani au fost in regula pentru echilibrul tau. Ai avut anumite dubii daca sa te implici mai mult in viata decat de regula si sa arati de ce esti capabil. Cel mai probabil, ai avut un mix de succes si momente de dat inapoi dar per total, poti constata progres, nu-i asa? Acum ai ocazia sa vezi ce necesita o imbunatatire la tine dar nu este asa pentru toata lumea oare?

Sursa: http:// sfatulparintilor.ro/

Zilele următoare vor fi FORMIDABILE pentru zodia RAC! Vezi ce te așteaptă dacă ești în zodia asta!

Cu toate că nativii Rac nu doresc în această perioadă să se implice sentimental, vor avea ocazia să se ciocnească de persoane sau situații care să le pună ambiția la încercare. Caută să găsească un echilibru între viata personală și cea profesională și se axează pe menținerea unei imagini cât mai favorabile.

În weekend, viața le oferă un dar la care nu mai sperau. Întâmplările din ultimele zile ale săptămânii îi vor convinge că tot răul a fost spre bine și că a meritat să sufere un pic pentru a avea acest noroc acum.

Nativul în Rac excelează în lucrul migălos, de mare finețe. Poate îmbrățișa o carieră în artele plastice, poate fi un excelent creator de bijuterii, un designer sau un decorator de interioare. Prelucrarea computerizată a imaginii i se potrivește, de asemenea. Poate fi un mecanic de excepție.

Meseriile devenite rare, înrudite cu arta – lutier, acordeor de instrumente muzicale – au mare nevoie de profesioniști cu finețea și răbdarea Racului. În organizarea muncii, este bine ca Racul să aibă o mare parte de lucru individual, pentru că este puțin probabil să-și găsească coechipieri la fel de perfecționiști.

Natura sa dependentă și cu rezistență redusă la stres îl recomandă mai mult pentru poziția de angajat și mai puțin pentru cea de liber profesionist sau de întreprinzător.
Femeia Rac are, în plus, o abilitate excepțională în comunicarea cu cei mici, de aceea i se potrivesc profesiile legate de creșterea și educarea copiilor mici. Are mână ușoară și multă empatie, ceea ce o recomandă pentru profesiile din asistența sanitară.

Dragoste și căsnicie
Racul are nevoie de siguranță și oferă, la rândul lui, stabilitate.

Bărbatul Rac este mai degrabă un păstrător al tradiției în viața de cuplu și de familie, ceea ce nu înseamnă că își ține partenera la respect sau o brutalizează în vreun fel – dimpotrivă, o ocrotește și o menajează, luându-i cu plăcere poverile gospodărești de pe umeri. Îi place să o vadă frumoasă și fericită.

Trebuie, la rândul lui, ocrotit, pentru că suferă mult dacă se simte neglijat sau trădat.
Femeia Rac este dependentă de bărbatul ei și nu este fericită decât în cuplu. Este pasionată de gospodărie cu tot ce înseamnă ea și reușește să-și păstreze cochetăria în ciuda faptului că tot timpul își găsește ceva de făcut prin casă sau în jurul ei.

Este o mamă foarte iubitoare, dar exagerat de grijulie și sperioasă. Tinde să-și copleșească afectiv copiii – mai ales fiii – și să le întârzie maturizarea și independența.

Sănătate
Nativul în Zodia Racului reacționează psihosomatic la stres. Oboseala cronică îl poate îmbolnăvi grav. Zona sa cea mai vulnerabilă este stomacul, gastrita și ulcerul fiind afecțiuni frecvent întâlnite la Raci. Femeile manifestă deseori disfuncții ale glandelor endocrine, în special ale glandei tiroide. O atenție specială trebuie să acorde sănătății sânilor, mai ales dacă au în istoricul familiei astfel de afecțiuni.

Zodia Racului este zodia celor mai sensibili și delicați dintre noi, zodia celor care au cea mai mare nevoie de afecțiune și protecție.

Nu vă îndrăgostiți de persoanele născute în luna iunie! Vezi de ce:

Nu te îndrăgosti de cei născuți în iunie, pentru că te vor schimba în mod radical.
Ei te vor învăța că oamenii nu sunt ceea ce par.
Cei născuți în luna iunie joacă două roluri diferite în viața lor. Pot fi sufletul petrecerii, iar, când aceasta se încheie, se pot transforma în indivizi profunzi și emoționali. Sunt singuratici și adesea au nevoie de timp pentru ei înșiși, pentru a gândi și a reflecta.

Nu te îndrăgosti de cei născuți în luna iunie, pentru că ei te vor iubi pentru ceea ce ești. Nu se îndrăgostesc des, dar când se întâmplă se să îndrăgostească, ei se dăruiesc în totalitate și încă un pic pe de-asupra. Cei pentru care fac o pasiune, îi atrag, în primul rând, din punct de vedere intelectual. Ei au nevoie de un partener care să-i motiveze să devină mai buni.

Nu te îndrăgosti de cei născuți în iunie, pentru că ei îți vor ierta orice.
Nu te îndrăgosti de cei născuți în iunie, pentru că ei vor găsi timp să te cunoască. Și se va strădui din toate puterile să fie cel de care ai nevoie.
Va afla orice greșeală pe care ai făcut-o în trecut, dar pentru el cel mai important lucru va fi ceea ce ești în prezent.

Nu te îndrăgosti de cei născuți în iunie dacă nu poți înțelege că au nevoie de spațiu. El nu va vorbi cu tine o zi întreagă și nu se va gândi la tine în fiecare secundă. Dar te va iubi și se va dedica tot timpul rămas.
Cei născuți în luna iunie sunt persoane născute să fie lideri, pasionați până la dependență de munca lor și dornici de succes. Tot ceea ce pretind ei de la partener este sprijin și înțelegere, dar și o ”lesă” lungă!

Nu te îndrăgosti de cei născuți în iunie, pentru că ei îți vor da inima lor atât de convingător, încât nu vei putea refuza să o primești și să i-o oferi pe-a ta în schimb.
Nu te îndrăgosti de cei născuți în iunie, pentru că sunt niște romantici incurabili, vor ține minte toate melodiile și locurile tale preferate.

Nu te îndrăgosti de cei născuți în iunie, pentru că în ciuda faptului că sunt puternici, ei luptă să aibă încredere în oameni și le este dificil să lase pe cineva să le devină foarte apropiat. Dar dacă ești omul în care se poate avea încredere, îi vei câștiga loialitatea pentru totdeauna.

Nu te îndrăgosti de cei născuți în iunie, pentru că îți vei dori să-l protejezi de oricine îi va provoca suferință și va încerca să-l folosească. Vei vrea să ai grijă de acest om într-atât de mult încât bunăstarea lui va fi pentru tine mereu pe primul loc. El te va învăța ce înseamnă dragostea necondiționată.
Nu te îndrăgosti de cei născuți în iunie, pentru că sinceritatea acestui om te va face să nu mai minți niciodată.

Îi vei șopti, în mod inconștient, ”Te iubesc…” și, atunci când îți va răspunde cu reciprocitate, îți vei da seama că ți-a mers că nimănui altuia în viața asta!