Category Archives: Ingrijire

Mâinile mele erau zbârcite ca ale Babei Cloanța până am aflat despre aceste soluții! De acum chiar și nora îmi admiră pielea mâinilor.

Mânuțele noastre au nevoie de o îngrijire specială! Pielea lor este foarte subțire și sensibilă, de aceea își pierde forma destul de repede. Datorită influenței continue a factorilor exteriori (ger, vânt, schimbări de temperatură, soare etc.) și contactului des cu săpunul și tot felul de detergenți pielea mâinilor devine zbârcită și își schimbă culoarea și… Read More »

Toată lumea știe că spirtul medicinal este un excelent dezinfectant, însă ascunde și alte secrete, pe care nici nu le bănuiești. De când le-am descoperit, nu-mi mai lipsește din casă!

Alcoolul sanitar, sau alcoolul pentru frectie, este folosit de multe ori ca dezinfectant sau pe post de degresant. Dar alcoolul sanitar mai are multe alte intrebuintari pe care nu toata lumea le cunoaste. Te ajută la curăţenie, atunci când nimic pare că nu mai funcţionează, elimină cele mai dificile pete dar şi mirosurile neplăcute. Iată… Read More »

6 reguli importante pentru manichiura unghiilor scurte. Notează-le!

Din păcate multe femei consideră că unghiile scurte nu sunt potrivite pentru o manichiură elegantă. Total greșit! Iata reguli simple pentru îngrijirea unghiilor scurte. Dacă veți urma aceste indicații, veți avea mereu mâini frumoase și unghii foarte îngrijite.   1. Calitatea ojei este decisivă Pe unghii scurte cel mai bine arată oja roșie – aceasta e… Read More »