O lingura pe stomacul gol, 10 minute… Nici nu-mi vine a crede ca acum un an dintii erau necazul meu!

Sa iti clatesti gura cu ulei pe stomacul gol este o practica ayurvedica antica.
Ne-ar fi foarte util daca am face toti zilnic aceasta procedura, insa nu multi cunosc beneficiile acestui obicei.

Tot secretul este in proprietatea speciala a lipidelor din ulei, cea de a atrage bacteriile din gura, impiedicandu-le sa se depuna din nou.
Va explicam in acest articol cum se efectueaza aceasta procedura, care poate sa elimine probleme dentare.

Indeparteaza toxinele si tartrul dentar, respiratia urat mirositoare, intarind gingiile.

Si asta nu e tot!

Clatirea gurii cu ulei
Aceasta procedura se face dimineata, dupa ce v-ati trezit, pe stomacul gol.
Se foloseste o lingura de ulei de masline sau de ulei de floarea soarelui (se poate folosi si ulei de cocos, de susan sau alte tipuri).

Se clateste cu ea gura timp de 10 minute.

Nu inghititi acest ulei in nici un caz, caci el indeparteaza din gura toate toxinele si bacteriile.

Dupa ce uleiul a devenit vascos, trebuie sa il scuipati si sa va clatiti gura cu apa calda.

Cea mai buna detoxifiere a gurii este spalarea cu ulei.

Nu este nicio pasta de dinti sau alt remediu care sa functioneze mai bine decat acesta.

Dupa cateva zile o sa vedeti ca respiratia dumneavoastra este mai proaspata si dintii mai albi.

Acesta este doar inceputul, multe alte fiind imbunatatite.

Puteti sa va periatii dintii ca de obicei!

In timpul clatirii se formeaza o pelicula uleioasa care va ajuta pasta de dinti sa curete si mai bine gura

Aceasta procedura simpla, de clatire a gurii cu ulei de masline, ar trebui sa devina un obicei sanatos.

Puneti seara ulei intr-un pahar, langa periuta de dinti, in acest mod sigur nu veti uita sa va clatiti gura.

Puteti sa combinati aceasta clatire cu gimnastica de dimineata usoara, care este la fel de binevenita.

Fă asta înainte de culcare și ne vei spune un mare „mulțumesc”! E simplu, plăcut și durează 5-10 minute:

Fă asta înainte de culcare și ne vei spune un mare „mulțumesc”! E simplu, plăcut și durează 5-10 minute:

Aceste 5-10 minute te vor face să te simți minunat! Foarte multe persoane au probleme de insomnie și se răsucesc de zeci de ori în pat până reușesc să adoarmă. Dacă ți se întâmplă asta frecvent, începe să faci aceste exerciții de yoga și vei adormi foarte ușor și rapid.Apropo, sunt foarte simple așa că nu-ți fă griji, vei reuși!

Trebuie să știi doar, că pentru început este suficient să menții aceste poziții timp de un minut, iar cu timpul le poți prelungi și până la 5 minute fiecare.Această poziție îți va relaxa sistemul nervos, spatele, umerii și abdomenul. Așază-te în genunchi, așa încât tălpile să-ți atingă fesele.

Întinde mâinile înainte și relaxează-te. Folosește un cronometru pentru a ști cât stai. În această postură trebuie să respiri adânc.

Supta Baddha Konasana – postura fluturelui:

Stând întins/ă pe spate ridică genunchii, unește tălpile și desfă ușor picioarele. Mulți dintre noi vor întâmpina dificultăți în această poziție și nu se vor putea relaxa, de aceea îți recomandăm să pui câte o plapumă împăturită sub fiecare genunchi. Respiră cât poți de adânc.

Back roll – leagănul

Stând pe spate, apucă genunchii cu mâinile (ca în imagine). Leagănă-te încetișor dintr-o parte în alta. Este o metodă perfectă de a întinde și de a masa partea de jos a spatelui, după o zi încordată de muncă. La fel, respiră adânc.

Sutta Maciendrasan

Stând pe spate, ridică genunchiul stâng și lasă-l să cadă pe piciorul drept. Te poți ajuta cu o mână, pentru a stabiliza poziția. Totodată, întinde mâna stângă în partea stângă și întoarce și capul în aceeași direcție. Este necesar ca ambii umeri să se relaxeze, iar tu să repiri la fel de adânc. Repetă poziția și în direcția opusă.

Matsyasana:

 

Stând pe spate, pune mâinile sub fund (ca în imagine). Misiunea ta e să ridici maximal pieptul. Poți ridica și capul sau îl poți lăsa încet la pământ. Fă 5-10 respirații adânci, după care scoate mâinile.
Acum ești gata de culcare!
Așteptăm părerile voastre maine !!

Schimbă-ți corpul în doar 30 de zile! Un singur exercițiu va elimina toată grăsimea de pe burtă și picioare

Schimbă-ți corpul în doar 30 de zile! Un singur exercițiu va elimina toată grăsimea de pe burtă și picioare

Ai încercat de mult să îți schimbi înfățișarea într-un mod dramatic? Cum ai reacționa dacă ai afla că e posibil să îți modifici corpul în numai patru minute? Poate crezi că e prea frumos ca să fie adevărat. Totuși, dacă îți dai seama de cât de bine e să faci exercițiul PLANȘĂ (plank) în fiecare zi, te vei bucura de un corp perfect și îți vei îmbunătăți și rezistența și vigoarea.

Deși plank-urile nu dau rezultate rapide și extrem de evidente, acestea se acumulează în timp și, într-un final, vei fi uimită de ce ai obținut. Tot ce trebuie să faci e să repeți exercițiul pentru patru săptămâni, continuu, zilnic. Pentru început, trebuie să reziști în această poziție pentru 20 de secunde și să nu îți stresezi prea tare corpul. Va trebui apoi să mărești durata treptat.

Nu crezi că sună simplu? Treptat, dar progresiv, îți vei mări rezistența până când vei putea să reziști în poziție timp de patru minute.

Pentru acest lucru, trebuie să urmezi planul de mai jos:

Ziua 1 – începe cu 20 de secunde

Ziua 2 – continuă cu 20 de secunde

Ziua 3 – crește durata la 30 de secunde

Ziua 4 – continuă cu 30 de secunde

Ziua 5 – crește durata la 40 de secunde

Ziua 6 – relaxează-te

Ziua 7 – crește durata la 45 de secunde

Ziua 8 – continuă cu 40 de secunde

Ziua 9 – crește durata la 60 de secunde

Ziua 10 – continuă cu 60 de secunde

Ziua 11 – continuă cu 60 de secunde

Ziua 12 – crește durata la 90 de secunde

Ziua 13 – relaxează-te

Ziua 14 – continuă cu 90 de secunde

Ziua 15 – continuă cu 90 de secunde

Ziua 16 – crește durata la 120 de secunde

Ziua 17 – continuă cu 120 de secunde
Ziua 18 – crește durata la 150 de secunde

Ziua 19 – relaxează-te

Ziua 20 – continuă cu 150 de secunde

Ziua 21 – continuă cu 150 de secunde

Ziua 22 – crește durata la 180 de secunde

Ziua 23 – continua cu 180 de secunde

Ziua 24 – crește durata la 210 secunde

Ziua 25 – relaxează-te

Ziua 26 – continuă cu 210 secunde

Ziua 27 – crește durata la 240 de secunde

Ziua 28 – continua așa ca să îți îmbunătățești rezistența

Asigură-te că faci exercițiul așa cum trebuie. Coatele ar trebui să fie așezate chiar sub umeri, pentru o distribuție corectă a greutății. Coloana vertebrală ar trebui să fie dreaptă, ca să nu existe o presiune inutilă asupra gâtului sau spatelui. Ține-ți picioarele ușor depărtate unele de celelalte – totuși, coapsele ar trebui să se atingă. Respiră calm, fiindcă trupul tău ar trebui să fie cât mai relaxat posibil.

Acest exercițiu te va ajuta:

Să ai un abdomen tonifiat

Reducând durerea de spate

Mărindu-ți flexibilitatea în zona grupelor de mușchi posterioare

Îmbunătățindu-ți dispoziția, prin elaborarea tensiunii

Dieta care face furori în Anglia. Slăbeşti 10% din greutatea ta în 10 zile

Dieta care face furori în Anglia. Slăbeşti 10% din greutatea ta în 10 zile

O nouă dietă, extrem de drastică, este deja un trend în rândul femeilor care vor să scape de kilogramele în plus din Marea Britanie. Acestea aleg să se hrăneasca printr-un tub, introdus în nas şi care ajunge direct în stomac, timp de zece zile, timp în care nu mănâncă absolut nimic.

Medicii care practică această cură de slăbire, care poartă numele de KEN (nr. Ketogenic Enteral Nutrition), susţin că în decursul celor 10 zile de dietă organismul este forţat să ardă grăsimile, iar la finalul terapiei persoana care apelează la această dietă slăbeşte 10% din greutatea iniţială, informează Sky News.

Această cură de slăbire asigură organismului doar 130 de kilocalorii. Persoanele care doresc să o încerce vor fi hrănite printr-un tub care se bagă în nas cu un amestec care conţine proteine, grăsimi şi apă.

Medicul Sasha Watkins, membru al BDA, spune că această cură de slăbire trebuie urmată sub stricta supraveghere a unui medic, mai ales că presupune introducerea unui tub în nas, cu ajutorul căruia cele substanţa din proteine, grăsimi şli apă ajunge direct în stomac. „Dacă tuburile nu sunt introduse adecvat, mâncarea poate ajunge direct în plămâni. Este o cură extrem de restrictivă. În plus, riscul apariţiei bolilor de rinichi este extrem de ridicat, din cauza formulei de proteine pure care este introdusă în organism”, mai spune Watkins.

Această cură de slăbire pare să fi ajuns şi în Italia, unde, potrivit datelor citate de Sky News, 19.000 de persoane au apelat deja la această metodă de a scăpa de kilogramele în exces.

În Statele Unite ale Amercii această cură de slăbire este folosită în special de femeile care urmează în scurt timp să se căsătorească.

Medicii care practică acest regim de slăbire susţin că dieta este una sigură, iar sănătatea persoanelor care vor să o adopte nu este pusă în pericol. „Metoda prin care se slăbeşte apelând la dieta KEN este bazată pe tehnici foarte bine studiate. Nu face rău nimănui. Această cură de slăbire asigură doar aredere grăsimilor, nu şi a masei musculare, aşa cum se întâmplă în cazul majorităţii curelor de slăbire”, a declarat dr. Ray Shidrawi, consultant gastroenterolog de la Spitalul Homerton, din estul Londrei.

Dr. Shidrawi a „ajutat” până în prezent 85 de persoane să slăbească cu ajutorul dietei KEN. Maria este una dintre pacientele care a urmat această cură de slăbire. Femeia a reuşit să dea jos 12 kilograme în 10 zile. Mulţumită de rezultatele acestui regim, Maria a revenit la cabinetul dr. Ray Shidrawi pentru a începe o a doua sesiune de 10 zile, timp în care va fi hrănită printr-un tub introdus în nas.

„Rezultatele dietelor obişnuite apar destul de greu. Apelând la o metodă clasică de slăbit, pierzi în jur de 0,5 kilograme pe săptămână. Consider că această metodă este una eficientă”, a spus femeia.

Mâinile mele erau zbârcite ca ale Babei Cloanța până am aflat despre aceste soluții! De acum chiar și nora îmi admiră pielea mâinilor.

Mânuțele noastre au nevoie de o îngrijire specială! Pielea lor este foarte subțire și sensibilă, de aceea își pierde forma destul de repede. Datorită influenței continue a factorilor exteriori (ger, vânt, schimbări de temperatură, soare etc.) și contactului des cu săpunul și tot felul de detergenți pielea mâinilor devine zbârcită și își schimbă culoarea și strălucirea de altă dată.

Multor femei le plac procedurile cu parafină. Încălziți parafină cosmetică până se topește, apoi lăsați-o să se răcească puțin și țineți mâinile în acest lichid timp de 20-30 de minute. Aceste băi de parafină tonifiază pielea și o fac mai elastică.

Gălbenușul de ou este o soluție superbă pentru întinerirea pielii. Bateți un gălbenuș de ou, adăugați 1 linguriță de ulei de măsline și câteva picături de suc de lămâie și amestecați bine. Aplicați amestecul pe mâini pentru 15 minute, apoi spălați-le cu apă caldă.

Cocktailul citric nu numai că va restabili elasticitatea de odinioară a pielii, ci și vă va ridica dispoziția. Stoarceți sucul a 1 lămâie, adăugați câteva picături de ulei esențial de grepfrut, un vârf de cuțit de bicarbonat de sodiu și un praf de scorțișoară aromată. Țineți mâinile în acest amestec 5-7 minute.

Amestecați coajă de portocale, 1/2 de pahar de zahăr, 1 linguriță de ghimbir și 2 linguri de ulei de măsline. Înmuiați o periuță sau un burete în acest amestec și masați pielea mâinilor.

Amestecați pulpa a 1 portocală, 1 linguriță de ulei de susan și un vârf de cuțit de ardei roșu măcinat. Ungeți mâinile cu ulei de migdale, apoi aplicați amestecul obținut pentru 5 minute.

Adăugați în apă caldă câteva picături de uleiuri de rozmarin și de mentă și 1 lingură de ulei de măsline. Țineți mâinile în acest lichid timp de 5 minute.
Amestecați 2 linguri de zahăr, 1 lingură de ulei de floarea-soarelui, un vârf de cuțit de bicarbonat de sodiu și 1 lingură de apă de trandafiri. Aplicați amestecul pe mâini și masați-le.

Dați la răzătoare 1 măr verde și adăugați 2 linguri de ulei de măsline, 1 linguriță de vaselină și 1 picătură de ulei de camfor. Aplicați abundent acest amestec pe mâini, iar după 10 minute spălați-le cu apă caldă și aplicați cremă hidratantă.

Toată lumea știe că spirtul medicinal este un excelent dezinfectant, însă ascunde și alte secrete, pe care nici nu le bănuiești. De când le-am descoperit, nu-mi mai lipsește din casă!

Alcoolul sanitar, sau alcoolul pentru frectie, este folosit de multe ori ca dezinfectant sau pe post de degresant. Dar alcoolul sanitar mai are multe alte intrebuintari pe care nu toata lumea le cunoaste.

Te ajută la curăţenie, atunci când nimic pare că nu mai funcţionează, elimină cele mai dificile pete dar şi mirosurile neplăcute. Iată mai jos 14 lucruri pe care le putem face cu doar câteva picături de spirt!

Înlocuiește deodorantul. Daca ai uitat să te dai cu deodorant înainte să pleci de acasă, trebuie să știi că dacă ai sport la îndemînă te poate salva! Spirtul va neutraliza bacteriile care cauzează mirosul neplăcut, însă trebuie să știi că aceasta nu este o soluție pe termen lung, pentru că îți poate irita pielea.

Lichid pentru spălarea parbrizului. Dacă vrei să obții un produs pentru ștergerea parbrizului, inclusive iarna, la temperature joase, tot ce trebuie să faci este să torni un sfert de cană de spirt într-un vas mai mare. Adaugă o cană cu apă şi două linguriţe de detergent de rufe sau detergent lichid de vase.

Dezinfectează incalțămintea sport. Dacă observi că pantofii sport au un miruso urât, poţi rezolva problema dacă ai la îndemână puţin spirt. Curăță delicat cu o bucată de cârpă îmbibată în spirt sau poți utilize un recipient cu pulverizator. După ce te-ai asigurat că soluția a ajuns peste tot in interiorul pantifolor, pune-I afara – pe balcon sau terasa la uscat!

Elimină mirosul de usturoi de pe mâini. Ai curăţat usturoi pentru mujdei sau l-ai tocat pentru a-l adăuga în mâncare? Cu siguranţă, mânile tale au un miros destul de supărător. Însă pentru această problem poți folosi cu increder spirtul! Toarnă puţin pe palme şi freacă apoi mânile. La sfârşit, după ce spirtul s-a evaporat, spală-te cu săpun. Mirosul înţepător va dispărea.

Te scapă de petele de iarbă. Dacă și tut e confrunți cu imbăcăminte pătată cu iarbă, trebuie doar să torni câteva picături de spirt pe pată, să aştepţi 10 minute, iar apoi să speli hainele cum o faci în mod obişnuit, scrie click.ro.

Lărgește încălțămintea strâmtă. Îmbibă cu spirt două șosete, apoi introdu-le în interiorul pantofilor. Sub acțiunea alcoolului, pielea naturală se va lăsa, devenind mai flexibilă și mai moale.

Curăță eficient electrocasnicele! Spirtul va îndepărta oice urmă de pată, de la cele de degete, până la grăsimi. Nu trebuie decât să înmoi puţină vată, un disc demachiant sau o cârpă în spirt şi să freci uşor zonele murdare. Rezultatul va fi garantat.

Curăță eficient pantofii din piele. Pantofii din piele natural sau sintetică pot căpăta un liciu special dacă după curățare le ștergi cu un disc demachiant imbubat cu spirt.

Curăţă laptopul si mouse-ul. Tot ce trebuie să faci este să înmoi un disc demachiant sau un beţişor de urechi în alcool şi să ştergi cu grijă butoanele din cauciuc de pe suprafaţa mouse-ului şi să ai grijă să nu intre fire textile în zona pe unde iese unda infraroşie.

Curăță geanurile. Sticla ferestrelor tale va fi si mai curată dacă vei folosi la curățarea lor o soluţia pe bază de spirt, amoniac şi detergent.

Dezinfectează obiectele sanitare. Obiectele sanitare din baie pot fi curățate cu ajutorul spirtului. Astfel vei scăpa de depuneri de calcar, pete de rugină, de apă sau chiar de mucegai!

Te scapă de petele de ceai, marker permanent sau cerneală. În cazul petelor de cerneală, marker sau ceai, spirtul acționează la fel ca un agent de curățare! Tot ce trebuie să faci este să amesteci spirt cu puțină apă și să aplici soluția pe zonele pătate de pe haine. După aplicare, spală rufele ca de obicei.

Nu aplica spirt pe rana deschisă! Deşi spirtul este o soluţie dezinfectantă, nu poate fi utilizat pentru tratarea rănilor deschise. În schimb, este recomandat pentru dezinfectarea mâinilor, mai ales în cazul unei epidemii de infecţii bacteriene şi virale (de exemplu, gripa), scriu cei de la Adevărul. De asemenea, se poate folosi şi pentru dezinfectarea diverselor suprafeţe (de exemplu, biroul)

Îndepartează oja. Daca acetona iti da batai de cap din cauza mirosului, sau pur și simplu au uitat să îți cumperi așa ceva, poți încerca spirtul. Trebuie să te avertizăm că trebuie să te înarmezi cu multă răbdare, pentru că procesul de îndepărtare va dura mai mult decât te-ai aștepta.

Te scapă de acarieni. Umple o sticla cu pulverizator cu spirt si pulverizeaza pe perne si canapea. Repeta procesul timp de cateva zile pentru a scapa si de ouale acarienilor. Pe perioada în care aplici alcoolul medicinal ar fi bine să eviți să dormi în pat.

Pune sare in sampon inainte de a te spala pe par. Acest truc va rezolva o problema majora:

Cu totii suntem obisnuiti sa cumparam fel si fel de cosmetice pentru tratarea problemelor parului si pentru imbunatatirea sanatatii acestuia. Cu toate acestea, aceste produse si tratamente sunt scumpe, pline de substante chimice si ofera rezultate temporare. In loc sa utilizati produse artificiale, ce ar fi sa utilizati un ingredient simplu si sigur, pe care il aveti deja acasa?

Folosirea de sare pentru par aduce beneficii uimitoare. Aceasta ajuta la imbunatatirea sanatatii parului, stimuleaza cresterea acestuia si rezolva anumite probleme legate de scalp. In plus, sarea ajuta la eliminarea de celule moarte ale pielii prin exfoliere, hidratand pielea si eliminand matreata.

Sarea previne excesul de ulei
Daca va confruntati cu par uleios, sarea este solutia ideala. Aceasta ajuta la controlarea glandelor sebacee excesive active pe scalp, care produc prea mult ulei. Se adauga 2-3 linguri de sare in samponul folosit si spalati-va pe par cu el. Rezultatele vor fi vizibile chiar dupa prima utilizare.

Indeparteaza matreata
Matreata este formata din celule moarte ale pielii. Daca folositi sare in sampon, aceasta va stimula circulatia si va elimina fulgii de matreata existenti. Mai mult, sarea protejeaza scalpul de cresterea fungica. Tot ce trebuie sa faceti este sa impartiti parul in sectiuni, sa presarati sare pe scalp si sa masati pentru 10 minute, dupa care sa clatiti.

Ajuta la cresterea parului
Sarea este benefica pentru cresterea parului. Dupa ce va spalati parul, masati scalpul cu sare de mare pentru 10-15 minute, dupa care clatiti. Procedeul se repeta de doua ori pe saptamana timp de 2 luni.

Cum sa alegi sarea potrivita:
Exista diferite tipuri de sare. Atunci cand vine vorba de sanatatea parului, trebuie sa alegeti tipul potrivit. Fiecare sare contine clorura de sodiu si exista 4 tipuri majore de sare:
Sare de piatra
Sare extrasa
Sare de mare
Sare de roca sedimentara

Ideala este folosirea de sare de mare deoarece aceasta este cea mai benefica in acest scop. Ajuta la imbunatatirea foliculului de par si hraneste scalpul in profunzime. In plus, pentru a trata pierderile de par se poate folosi si sare de masa iodata.

Sursa: healthylifeidea.com

Aspirina este solutia pentru a scapa de bataturi, crapaturi si varice! Vezi rețeta:

Varicele, bataturile si calcaile crapate sunt probleme foarte des intalnite in viata de zi cu zi si pot fi cauzate de pantofi incomozi, alimentatie nesanatoasa si deshidratare.

Iata un remediu care te va ajuta sa rezolvi aceste probleme.

Ingrediente:
10 aspirine
250 ml de alcool de 70% concentratie

Preparare:
Se zdrobesc bine aspirinele si se amesteca cu alcoolul.
Se lasa amestecul sa stea 2 zile la rece.
Se agita remediul si se inmoaie un disc de bumbac in amestec, pe care trebuie sa il aplici pe zona cu probleme.
Se infasoara o folie de plastic si se incalta o pereche de sosete.
Se lasa peste noapte.
Dimineata se spala picioarele si se aplica o crema foarte grasa.
Se repeta procedura in fiecare seara, timp de 10 zile.

BONUS:
Amestecati miere si aspirina si aplicati pe fata! Peste 20 de minute veti observa schimbareaPeelingul facial este una dintre cele mai căutate tehnici în tratamentele de înfrumusețare.
Este un proces estetic bazat pe acizi pentru a elimina straturile deteriorate ale pielii.

Rezultatul este minunat deoarece tratamentul este intens, ajutând la eliminarea cicatricilor, petelor și a altor semne.
Din păcate, pentru majoritatea, tehnica este costisitoare și trebuie să știți produsul potrivit pentru fiecare tip de piele.

Vestea bună este că vă vom învăța cum să faceți peeling natural, acasă, eficient, cu miere și aspirină.
Dar, înainte să criticați rețeta spunând că aspirina nu este naturală, știți că nu este așa.

Aspirina derivă dintr-o plantă, salcia.
Numele „aspirină” în sine se referă la numele științific al arborelui de salcie.
Spirul de aspirină vine de la Spireea.

În plus, vom folosi această prescripție pe plan extern și fără exagerare (riscul mai mare de aspirină este utilizarea internă, care poate, printre altele, poate să dăuneze sistemului digestiv).
Și gândiți-vă: pentru a trata pielea, mulți oameni apelează la măști faciale vândute de marile companii, însă acestea sun de obicei o alternativă costisitoare.

Destul de diferite de cazul mastii prezentate în acest articol, o alternativă de casă, cu rezultate excelente.
Ingredientele sunt ieftine și ușor de găsit.
Înainte de începerea tratamentului, este important sa evitati cremele și machiajul timp de doua zile.

Ceea ce puteți face cel mai mult este să utilizați un exfoliant cu ovăz și iaurt natural.
Deoarece peelingul facial ajută la reînnoirea celulelor moarte, este obișnuit ca pielea să devină ușor uscată în timpul și după tratament.

Rezultatul, de fapt, depinde foarte mult de tipul de piele pe care îl aveți, dar mulți oameni care încearcă aproba aceasta metoda.
Se pare că aspirina este un medicament care depășește tratamentul durerilor de cap, proprietățile sale pot regenera și îmbunătăți sănătatea pielii datorită concentrației ridicate de acid beta-hidroxi.

Acest ingredient este utilizat pe scară largă în industria cosmetică, în fabricarea de creme, exfoliere și machiaj, de exemplu.
În plus, este un antiinflamator important care ajută la combaterea cosurilor și prevenirea cicatricilor pe care le pot provoca.
Încercați să faceți rețeta noaptea, deoarece nu trebuie să fiți expuși la soare în timpul și după tratament.

De asemenea, evitați expunerea la frigul extrem și la gazele care le contaminează.

INGREDIENTE
5 aspirine
1 lingură de miere pură
1 iaurt natural

MOD DE PREPARARE
Zdrobiti toate aspirinele pentru a forma o pulbere moale.
Când se face, amestecați cu miere și iaurt și amestecați bine până când obțineți o cremă.

Spălați-vă pe fața cu săpun și apă ușoară.
Apoi, pentru a deschide porii pielii, umeziți fața cu ajutorul unei cârpe umede și ușor încălzite.

Apoi, cu o cârpă curată și uscată, îndepărtați umezeala de pe fața fără frecare.
Aplicați un strat subțire al amestecului și lăsați-l să acționeze timp de 20 de minute.

Faceți acest lucru, clătiți cu apă și aplicați un hidratant fără alcool.
A doua zi, pielea ta va deveni mai sensibilă.
Asa ca evitati expunerea la soare si purtati protectie solara la plecarea din casa.

Faceți această aplicație cel mult o dată pe săptămână.
Este important să verificați dacă aveți alergie la această mască: înainte de a aplica, aplicati puțin din ea pe piele.
Așteaptă câteva minute.Dacă nu există nicio reacție alergică, o puteți folosi liniștiti.

Masca poate fi aplicată și în alte părți ale corpului, cum ar fi axile, coatele și genunchii, deoarece acestea ajută la ușurarea problemelor tenului.
Dacă luați medicamente anticoagulante, nu faceți acest tratament ca măsură de precauție.

Şi-a pus ghimbir pe burtă şi s-a învelit în celofan. În patru zile a scăpat de toată grăsimea

Vrei să dai jos burta cât mai repede posibil? Un truc extrem de simplu te va ajuta să ai un abdomen perfect în doar patru zile.
Pentru realizarea lui ai nevoie de o lingura de ghimbir, crema de corp, o folie lunga din plastic, un elastic si un prosop. Mai intai, pentru a deschide porii, trebuie sa umezesti prosopul cu apa calda si sa-l tii infasurat direct pe piele timp de 5-10 minute.

Cum se prepara masca
Rade ghimbirul, amesteca-l cu lotiunea de corp si aplica pe abdomen, dupa care infasoara-te cu folia de celofan, pe care trebuie sa o fixezi cu banda elastica.
Stai asa timp de 4 ore, dupa care clateste zona.

Visezi la o talie de viespe, însă dietele şi sportul nu te ajută deloc? O strategie simplă, la îndemâna oricui, te va ajuta să capeţi talia mult visată, scăpând de 6 cm peste noapte.

Iată strategia secretă care te va ajuta să scapi peste noapte de 6 cm din talie:

Pasul 1: Masează-ţi abdomenul cu o loţiune. Asigură-te că ai dat cu cremă toată suprafaţa abdomenului.
Pasul 2: Înfăşoară-ţi talia cu folie de celofan. Ai grijă să nu fie prea strâns şi să poţi respira uşor peste noapte.
Pasul 3: Acoperă folia de celofan cu o faşă pe care o înfăşori pe talie, astfel încât să acoperi întreaga folie.

„Am încercat asta o singură dată şi am fost absolut încântată de rezultat. Este un truc care te ajută să fii mereu pregătit pentru proba costumului de baie”, a declarat Coleen, o tânără care a încercat această metodă de subţiat talia, pentru vlechten-metdaan.net.

Impachetarile cu folie de plastic, aceea obisnuita folosita la conservarea alimentelor, au devenit o foarte populara practica cosmetica, la care femeile apeleaza tot mai des pentru a slabi, a detoxifia organismul si a imbunatati aspectul pielii.

Exista diferite tipuri de impachetari cu folie de plastic, dar acestea doua sunt cele mai eficiente pentru slabit, detoxifiere si eliminarea celulitei.
Impachetarile cu miere
Incalzeste putina miere intr-un bol si adauga la ea un galbenus de ou si cateva picaturi de uleiuri esentiale si suc de citrice, fie de lamaie, fie de portocale, si ulei de jojoba. Unge-te cu acest amestec pe picioare, stomac si solduri, apoi inveleste pielea in folie de plastic.

Imbraca-te apoi cu haine groase si intinde-te in pat timp de o jumatate de ora, invelit bine cu o patura. Apoi indeparteaza folia si intra la dus.

Impachetarile cu argila
Impachetarile anticelulitice cu argila sunt cel mai bun mod de a arde depozitele de grasime. Se recomanda sa folosesti in special argila albastra, deoarece contine o serie de microelemente cu efecte benefice asupra pielii.

Amesteca praful de argila cu apa si aplica amestecul pe zonele afectate.
Poarta haine groase si lasa argila sa actioneze timp de o ora.Pentru rezultate mai bune si mai rapide, apeleaza la aceste impachetari cu argila de cel putin doua ori pe saptamana. Vei scapa de grasime, celulita si vergeturi fara prea mult efort.

6 reguli importante pentru manichiura unghiilor scurte. Notează-le!

Din păcate multe femei consideră că unghiile scurte nu sunt potrivite pentru o manichiură elegantă. Total greșit!
Iata reguli simple pentru îngrijirea unghiilor scurte. Dacă veți urma aceste indicații, veți avea mereu mâini frumoase și unghii foarte îngrijite.

 

1. Calitatea ojei este decisivă

Pe unghii scurte cel mai bine arată oja roșie – aceasta e o soluție clasică universală, care va fi potrivită oricând și oriunde. Excepție sunt unghiile lungi – aici oja roșie poate crea un aspect vulgar.

2. Fără linii orizontale

Manichiura ornamentată este în trend și arată destul de bine pe unghii scurte, dar un lucru pe care ar trebui să-l evitați sunt liniile orizontale. Ele “taie” unghia, adică o fac mai scurtă și mai lată – efecte pe care cu siguranță nu vi le doriți având unghii scurte.

3. Evitați manichiura french

Încercarea de a face french pe unghii nu poate avea un rezultat pozitiv. Efectul acestui tip de manichiură va fi scurtarea și mai pronunțată a unghiei. Frenchul ar fi o opțiune doar în cazul în care unghia este măcar un pic ieșită peste deget.

4. Evitați nuanțele deschise

Nuanțele deschise de obicei nu arată bine pe unghii foarte scurte, căci ele au calitatea de a “consuma” din suprafața unghiei, care va părea deja prea mică. De aceea dacă preferați albul sau culorile pastelate ar fi mai indicat să așteptați să mai crească puțin unghiile. În schimb culorile închise arată foarte fain anume pe unghii scurte.

5. Nu uitați de sclipici

În cazul unghiilor scurte sclipiciul este un element care adaugă eleganță, în timp ce pe unghiile lungi el denotă vulgaritate și lipsă de gust. Să nu vă fie frică de experimente!

6. Deplasați cuticula

Rețineți că deși cuticula are doar 1 mm, această distanță poate avea un impact foarte mare în cazul unghiilor scurte. Deplasați cuticula și protejați rădăcina unghiei cu produse speciale. În acest fel veți putea diversifica mult modelele posibile pentru manichiura dvs.!