Apar NOI DETALII despre scandalul de la Mamaia

S-au scris deja pagini bune în presa mondenă de la noi despre cum o noapte de distracție între prieteni s-a transformat pentru Jador, Mario Fresh și Alexia Eram într-un moment care le-a pus viața în pericol la modul cât se poate de adevărat. Însă, astăzi au apărut noi informații despre cum tinerii au fost așteptați de către cei care au atentat asupra vieților lor.

 

La plecarea dintr-un club din Mamaia, în care au petrecut alături de mai mulți prieteni, fiica Andreei Esca, iubitul ei, Jador și cameramanul lor au fost așteptați de șase indivizi puși pe scandal. Bătăușii l-au lovit fără milă pe cel care o curtează pe fiinca Andreei Esca. Cu ei în clubul din Mamaia s-a aflat, sâmbătă noaptea, și Lino Golden. Cu puțin timp înainte de incident, acesta a avut norocul de a se căra din acel loc spre hotel, deoarece era obosit. La numai o oră după momentul plecării lui, în jurul orei 04.30, Mario Fresh, Alexia, Jador, cameramanul și cuplul au părăsit clubul. Au ajuns doar până în parcare, pentru că acolo șase bărbați destul de bine făcuți au tăbărât asupra lor. Pe Alexia Eram au lăsat-o în pace, dar pe ceilalți i-au bătut destul de rău.
Acum au apărut noi informații despre tot acest incident care se putea solda cu pierderi de vieți (chiar ale unor tineri). Tinerii au fost bătuți destul de crunt. Mario Fresh a ieșit cel mai șifonat din tot acest scandal provocat de grupul celor șase care i-au așteptat pe tineri și i-au snopit cu bătaia. El are maxilarul rupt, dar și o contuzie puternică la spate. Alexia Eram a început să țipe, ea fiind de altfel cea care a alertat alți oameni de relativa vecinătate pentru a interveni în aplanarea scandalului. Din câte se pare tinerii bătuți măr și-au scos chiar și certificate medico-legale pentru a dovedi actele de agresiune care au avut loc asupra lor.

Ce MAȘINĂ DE FIȚE are Daria Radionova!

Presa mondenă din România a prezentat un subiect care începe să facă vâlvă prin mediile de socializare. Voi ați aflat ce mașină bengoasă și-a tras Daria Radionova?

Vestea că Daria Radionova este noua iubită a lui Alex Bodi este cunoscută deja pentru românii care sunt la curent cu mondenitățile de pe la noi… și nu numai! Însă despre noua mașină pe care o conduce Daria Radionova nu foarte multe persoane au aflat. Autovehiculul este unul care cu adevărat poate fi încadrat în ceea ce se numește «ultimul răcnet»! Pe lângă dotările de ultimă generație, mașina este una cu adevărat pe placul Dariei pentru că este placată cu mii de pietre prețioase! Noua iubită a lui Alex Bodi, care a înclocuit-o pe Bianca Drăgușanu în viața acestuia, pare să fie proprietara unei averi nu tocmai mici. Cel puțin dacă ne raportăm la mașina pe care o conduce. Daria se afișează prin cercurile lumii bune de la Londra, iar pe străzile capitalei britanice conduce un Lamborghini foarte modern, special modificat pentru a satisface gusturile Dariei. Asta pentru că mașina este acoperită cu mii de pietre prețioase swarovski!
Cum se știe deja, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au divorțat, cu destul scandal, în data de 10 martie 2020. Divorțul s-a pronunțat la notar, iar cei doi și-au aruncat cuvinte grele chiar și în acele ultimele momente în care mai erau soț și soție. Aceștia și-au spus tot felul de cuvinte deloc frumoase, de fapt valuri de acuzații în public. Acuzațiile au vizat detalii legate de infidelitate (de ambele părți), violență domestică, dar și aspecte de natură financiară. După două săptămâni de certuri care au fost bine mediatizate de presa de scandal, Alex și Bianca au anunțat că se vor împăca. Veștile bune despre cei doi nu au ținut prea mult. La scurt timp, Alex Bodi s-a atașat tot mai mult de iubita din capitala Marii Britanii, semn că, într-adevăr, Bianca… știa ceva!

ILIE NĂSTASE, din nou tată?

Ioana Năstase a postat pe pagina sa de socializare câteva poze, dar și un text prin care a anunțat că își dorește un copil de la Ilie Năstase. Din câte se pare, cei doi s-au gândit inclusiv la ce sex și-ar dori copilul lor.

Ioana Năstase a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii în care apare îmbrăcată în rochie de mireasă, iar lângă aceasta a scris și un mesaj care dă de înțeles că își dorește să uite neînțelegerile pe care le-a avut cu Ilie Năstase. „Am renunțat la divorț, dar i-am pus anumite condiții lui Ilie. Înainte să fac acest pas a existat o condiție pe care i-am pus-o pentru a face cununia religioasă. Va avea loc la Techirghiol, alături de familie și câțiva prieteni”, a fost mesajul explicit transmis de Ioana Năstase.
Astfel, se vede încă o dată că Ioana și Ilie au dat uitării divorțul intentat și s-au căsătorit inclusiv religios în data de 6 iunie 2020. Imaginile surprinse la nunta lor au fost destul de spectaculoase, chiar „de povești” după cum le-au numit cei care au comentat în mediul online. Nașii cuplului Năstase au fost Ciprian Marica și Ioana Marcu. Acesta se pare că a fost doar începutul poveștii lor de dragoste, căci vor urma și copiii – cel puțin așa cum reiese din textele postate de Ioana, care a declarat că își dorește o fetiță.
„Am renunțat la divorț, dar i-am pus anumite condiții lui Ilie. Înainte să fac acest pas a existat o condiție pe care i-am pus-o pentru a face cununia religioasă. Va avea loc la Techirghiol, alături de familie și câțiva prieteni”, a mărturisit Ioana Năstase, la acel moment, pentru o publicație mondenă din țara noastră. „Mă simt foarte bine acum pentru că a ieșit totul așa cum mi-am dorit eu. Petrecerea a avut loc în Mamaia, la un restaurant, restrâns, alături doar de câțiva prieteni”, s-a destăinuit aceeași Ioana după desfășurarea fericitului moment din viața ei.

Turismul românesc strigă după ajutor. Vienezii primesc 50 DE EURO pentru a merge la restaurante

Reprezentanții sectorului HORECA spun că este mare nevoie de vouchere care să le permită românilor să meargă la restaurante sau de suspendarea taxei pe terase ori chiar de eliminarea plății taxelor din acest an 2020!

 

 

Se discută mult în această perioadă despre faptul că reprezentanţii industriei turistice din România solicită autorităţilor o serie de măsuri de sprijin pentru sector, de la vouchere pentru a merge la restaurant până la suspendarea taxei pe terase sau plata taxelor din acest an în 2021, subliniind, totodată, că preţurile nu vor fi majorate chiar dacă antreprenorii au costuri mult mai mari pentru respectarea normelor de siguranţă. Preşedintele Federaţiei Industriei Hoteliere din România (FIHR), Călin Ile, recomandă companiilor private să acorde tichete de vacanţă la fel cum se întâmplă in sectorul public, în condiţiile în care sarcina fiscală este mult mai mică decât cea în cazul acordării unei prime de vacanţă în numerar şi astfel ar putea ajuta şi turismul românesc.
„Voucherele de vacanţă pot fi acordate şi de companiile private nu doar în sectorul public. Dacă în 2018 ponderea voucherelor acordate în sistemul public reprezenta 95% din vouchere, în 2019 au reprezentat 88%, iar companiile private au început să ofere şi ele. Este un stimulent fiscal, dar nu l-au ales până acum. Legea le permite şi lor, chiar într-o sumă mai mare decât cea alocată în spaţiul public. Noi îi încurajăm să o facă pentru a ajuta şi companiile private la revigorarea turismului românesc. Acum, dacă se vor acorda şi pentru 2020, nu ştim, pentru că voucherele din 2019 au fost prelungite şi vor putea fi cheltuite şi în vara aceasta, pentru că altfel se pierdeau acei bani. Noi am solicitat acest lucru. Ar face parte din acea măsură de stimulare a circulaţiei turistice. Eu aş recomanda companiilor să acorde vouchere, pentru că sarcina fiscală este mult mai mică decât toată sarcina fiscală pe acordarea unei prime cash pe vacanţă şi ar ajuta şi turismul românesc”, a declarat Ile, în cadrul unei conferinţe de presă.
La rândul său, Dragoş Anastasiu, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Germane (AHK), a adăugat că aceste vouchere de la privat ar trebui să fie un credit fiscal, respectiv aceste vouchere de vacanţă să fie deduse din impozitul pe care compania îl plăteşte către stat. „E adevărat că firmele private pot să acorde vouchere de vacanţă, diferenţa este că firmele acordă din bugetul propriu, în timp ce statul acordă din banii contribuabililor. Este o diferenţă semnificativă. Suntem de părere că ar trebui să nu existe discriminare, şi nu este singura discriminare cu ce se întâmplă la stat şi cu ce se întâmplă la privat. Aceste vouchere de la privat ar trebui să fie un credit fiscal, iar din impozitul pe care compania îl plăteşte către stat ar trebui să fie deduse aceste vouchere de vacanţă la privat. Dacă vă aduceţi aminte acum cinci luni ministrul Economiei a spus că se va introduce această măsură ca să nu mai existe discriminare între stat şi privat”, a declarat Anastasiu.
În privinţa voucherelor în valoare de 50 de euro care se acordă vienezilor pentru a merge la restaurante, şeful AHK România susţine că este o măsură discutată şi solicitată deja Primăriei Capitalei şi care speră să fie luată în seamă. „Noi tot spunem să se dea, să se facă, dar întrebarea este: de unde? Asta este marea problemă. Toată lumea vrea granturi, e ok cu banii care vin de la Comisia Europeană, dar în rest bugetele şi locale şi naţionale sunt destul de sărăcite”, a adăugat preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Germane.

Românul care a moștenit o avere de la soțul lui PREOT GAY

O întâmplare aproape halucinantă s-a petrecut în Marea Britanie (cel puțin pentru standardele morale și sociale din România). Un preot gay i-a lăsat, prin testament, soțului său mai tânăr cu 27 de ani întreaga avere. Tânărul care a moștenit mai multe bunuri foarte valoroase este român!

Preotul britanic Philip Clements s-a stins luni din viață la vârsta de 81 de ani. Soțul său, Florin Marin, care este din România și are 27 de ani (era cu 54 de ani mai tânăr decât preotul gay), a rămas cu o mică avere. Aceasta i-a fost lăsată de către fostul soț prin testament.
După decesul vârstnicului preot, românul cu care vicarul gay s-a căsătorit acum trei ani a mărturisit, pentru Spynews, cu ce avere rămâne. Românul a declarat pentru sursa citată că testamentul pe care îl are nu poate fi atacat, dar va apela la un avocat pentru îndeplinirea formalităților necesare în vederea intrării în posesia bunurilor pe care preotul le agonisise după o viață de muncă. Philip Clements i-a lăsat lui Florin Marin un apartament destul de spațios într-o zonă bună a Londrei, dar și mai multe terenuri. De asemenea, tânărul va mai beneficia de fondurile din asigurările de viață pe care Philip Clements le avea încheiate, dar și de jumătate din pensia fostului vicar. În acest sens, Florin Marin a luat legătura cu Ambasada României la Londra pentru efectuarea legală și la timp a demersurilor necesare.
Foarte interesante aceste informații, unele care, în mod cert, îi vor pune pe gânduri pe amatorii români de îmbogățiri rapide!

Corina Chiriac ne-a spus LA REVEDERE!

Pandemia de Coronavirus a lăsat «urme» chiar și în privința contractelor în care sunt implicate unele dintre persoanele cele mai cunoscute din industria mass-media românească. Este și cazul Corinei Chiriac!

De puțin timp, Corina Chiriac a încheiat contractul cu Național TV, post de televiziune pentru care a prezentat emisiunea „Opriți timpul”. Colaborarea Corinei cu această televiziune a durat nu mai puțin de 12 ani. În tot acest timp, postul de televiziune amintit a înregistrat audiențe destul de bune, în fiecare duminică, pentru emisiunea respectivă. Solista a declarat că directorii acestei televiziuni știau despre decizia ei și că despărțirea a fost acceptată cu înțelegere de ambele părți.
De altfel, pandemia de Coronavirus pare să fi adus și mai multă ordine în viața Corinei Chiriac. Cântăreața este una dintre românii care au încercat să profite de perioada de izolare și s-a odihnit. Mai mult, după cum aceasta a mărturisit pentru o publicație de mondenități, chiar și-a făcut timp pentru curățenie prin sertare și dulapuri și a reparat și balconul locuinței în care petrece majoritatea timpului.
„Da, este adevărat că nu voi mai prezenta emisiunea «Opriți timpul!» de la Național TV. Asta după 12 ani petrecuți acolo. Le mulțumesc tuturor colaboratorilor cu care am lucrat și vreau să vă spun că am alte planuri profesionale. Vestea bună, neoficială, este că în aceste două luni și jumătate mi-am reorganizat dulapurile și sertarele din casă. Chiar mi-am făcut curat și mi-am reparat balconul, deși nu este unul tocmai mare”, a declarat Corina Chiriac pentru o publicație de mondenități din țara noastră pe marginea ieșirii sale (temporare) din viața publică.

România, lider mondial la PROSTITUȚIE ONLINE

Bani mulți făcuți ușor, posibilitatea de ați schimba cursul vieții la 180 de grade, mult timp liber, multe petreceri și multă strălucire în jur… cam acestea sunt ingredientele care atrag tot mai multe tinere românce spre videochat. Dar cât de rentabilă (pe termen lung) este cu adevărat această industrie pentru cele care o practică?

 

Sociologul Bruno Ștefan a declarat recent că România este o țară ideală pentru o activitate precum cea de videochat. Asta din cauza infracționalității scăzute, a legislației „aproape europene” care acoperă domeniul și a dezordinii morale a societății. El a spus că mass-media joacă un rol important în promovarea acestui domeniu.
„Ca sociolog, tind să pun fenomenul într-un context și să îl înțeleg fără să-l judec. Adică spre această muncă se îndreaptă mai mult femeile din România acum pentru că producătorii au văzut aici o oportunitate. În trecut, au văzut-o în alte țări. Polonezele au fost prin anii 2004-2008 fruntașe, alături de unguroaice. Apoi femeile din țările sud-americane au fost mult timp în topuri datorită unei moralități mai relaxate a societății, precum și sărăciei din aceste țări. Cel mai probabil, aceasta este o meserie practicată de fetele sau femeile provenite din zone sărace, plecate de acasă, studente, muncitoare în afara mediului familial sau provenite din familii în care toleranța față de aceste activități este foarte mare. Toleranța religioasă sau prezența scăzută a religiei în spațiul public îi atrag pe producătorii acestui tip de activitate. În țările arabe fenomenul este redus, deși acolo cererea este cea mai mare (arabii sunt principalii consumatori ai acestor produse)”, a declarat sociologul.
Apoi, acesta a mai punctat: „România e în Uniunea Europeană, e o țară sigură, are o legislație aproape europeană, infracționalitate scăzută. Dar în același timp are o dezordine morală ridicată. Oamenii se prostituează la slujbe făcând ce nu le place, suportând șefi nemernici, mințind, furând, înșelând. Micile delincvențe și infracțiuni permit apariția acestui fenomen de prostituție. Preoții nu joacă un rol activ, puternic în comunitate. Ei s-au retras între ziduri și nu mai fac muncă pastorală, apostolică, mergând în casele oamenilor. Absența lor din spațiul public facilitează un tip de ideologie infracțională, în care șmecherii sunt valorizați pentru că reușesc să încalce legile și să scape de pedepse”.
Basarabencele au fost printre fruntașele din România în această industrie
În final, sociologul a prezentat și alte concluzii pentru care România a devenit unul dintre liderii mondiali în materie de practicare a videochat-ului: „Pe de altă parte acest tip de prostituție sporește când tinerele văd că succesul unei femei în viață ține de multe ori de bărbații cu care s-a culcat. Promovarea mediatică a unor pițipoance favorizează extinderea fenomenului. Imoralitatea multor studente basarabence le-a molipsit și pe cele din țară. Departe de familiile lor, mai sărace decât româncele din țară, moldovencele au ajuns repede să facă bani mulți și apoi să se mărite cu oameni bogați, să aibă slujbe bune și un fel de opulență pe care o afișează cu mândrie. Normal că au stârnit invidia unor românce dornice de un succes facil. Ele au văzut că învățatul nu le duce departe, că tocilarele rămân sărace, se urâțesc, nu le ia nimeni în căsătorie, că obscenitatea publică nu mai jenează pe nimeni, că trecutul imoral nu mai contează dacă e ascuns cu grijă”.

De când nu te-ai mai uitat la fotbal s-au schimbat și regulile. CÂTE SCHIMBĂRI se fac într-un meci?

În conformitate cu dispoziţiile art. 49 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de Urgenţă FRF a luat, recent, mai multe decizii foarte importante în vederea reluării competițiilor Liga 1 și Liga 2.

 

 

„Având în vedere modificarea temporară a Legilor Jocului aprobată de IFAB la propunerea FIFA, Comitetul de Urgență al FRF a decis ca până la finalul sezonului 2019/2020, echipele participante în competițiile Liga 1 și Liga 2 să poată efectua un număr de 5 înlocuiri pe toată durata desfășurării jocului. Pentru a nu fi afectată cursivitatea jocului, acestea vor fi realizate în cel mult trei momente de întrerupere a partidei”, au transmis reprezentanții Federației Române de Fotbal prin intermediul unui comunicat de presă.
În context, mai trebuie amintit că regula celor cinci schimbări permise pe durata unui joc a fost testată în cadrul calificărilor pentru viitoarea ediție a Campionatului European U21, care au debutat în toamna anului trecut.

20 de jucători pe foaia de joc la Liga 1

De asemenea, reprezentanții Federației Române de Fotbal au anunțat că s-a aprobat solicitarea de modificare a ROAF formulată de FC CFR 1907 CLUJ și CSU Craiova 1948, după cum urmează: „Pentru sezonul competițional 2019/2020, cluburile de fotbal participante la campionatul național Liga 1 pot înscrie în raportul arbitrului un număr maxim de 20 de jucători, dintre care 9 jucători de rezervă, cu obligația de a înscrie în raportul de arbitraj un număr minim de 8 jucători formați la nivel național”.
Propunerea LPF cu privire la înlocuirea în cuprinsul listelor A și B a jucătorilor ale căror contracte expiră la finalul sezonului 2019/2020 și nu se ajunge la un acord pentru prelungirea acestora a fost aprobată astfel: „Jucătorii care nu prelungesc raporturile contractuale cu cluburile în vederea finalizării sezonului 2019/2020 vor putea fi înlocuiți cu alți jucători în listele A și B, oricând. Excepția se referă doar la jucătorii cărora urmează să le expire contractul la finalul sezonului 2019/2020 astfel cum a fost stabilit la începerea campionatului”.

ANCOM a dat ok-ul: putem să vedem filme în aer liber, din mașină!

Autoritatea Națională pentru Administrare și reglementare în comunicații (ANCOM) a anunțat că a licențiat transmisiile pentru evenimente de tip drive-in. Astfel, românii vor putea să urmărească filme în aer liber, dar din mașinile personale.

 

 

„Pentru că în perioada stării de urgență am primit mai multe solicitări pentru a sprijini organizarea de diverse evenimente de tip drive-in (cinema, concerte live), vom acorda licențe pentru frecvențe radio de putere mică în banda FM, pentru a asigura coloana sonoră a acestor evenimente. Astfel, publicul se va putea bucura în siguranță de spectacole din autoturismele proprii, utilizând aparatele radio. Și industria de entertainment, la fel ca întreaga societate, se adaptează condițiilor actuale și mă bucur că, printr-o buna colaborare cu Consiliul Național al Audiovizualului, am putut identifica rapid o soluție pentru ca aceste evenimente să se poată desfășura în condiții optime”, a declarat Sorin Grindeanu, președintele ANCOM.

 

Procedura de solicitare a unei licențe temporare

 

În contextul măsurilor de distanțare socială, pentru organizarea unor evenimente de scurtă durată, destinate divertismentului unui public restrâns și într-un areal limitat de către organizatorii de spectacole sau de concerte de tip drive-in, este necesară alocarea de către ANCOM a unei licențe temporare de utilizare a frecvențelor radio pentru a asigura coloana sonoră a acestor evenimente.
Tipul de aplicație urmărit de solicitanți este transmiterea coloanei sonore către participanții la evenimente de tip drive-in, în care spectatorii se află în propriile autovehicule. Acesta constituie o alternativă la evenimentele desfășurate în sălile de cinema tradiționale și concertele în aer liber cu spectatori. Licența de utilizare a frecvențelor va fi eliberată pentru o perioadă de maxim 30 de zile.
Licența va fi acordată atât persoanelor juridice, cât și socieăților fără personalitate juridică și persoanelor fizice în urma completării și transmiterii de către solicitant a unui formular-tip, însoțit de o documentație care susține soluția tehnică propusă, în conformitate cu reglementările tehnice aplicabile.
Transmiterea cererii se poate efectua către sediul central sau către orice structură teritorială a ANCOM fie prin depunere, personal sau de către un reprezentant al solicitantului, fie printr-un serviciu poștal sau ca înscris în formă electronică. În acest ultim caz, este important ca acestuia să i se fi încorporat, atașat sau asociat o semnătură electronică extinsă, bazată pe un certificat calificat nesuspendat sau nerevocat la momentul respectiv și generată cu ajutorul unui dispozitiv securizat de creare a semnăturii electronice prin intermediul Registraturii online a ANCOM.

ZIUA TATĂLUI, sărbătorită astăzi în România

România este singura țară din lume care sărbătorește ZIUA TATĂLUI în cea de-a doua duminică a lunii mai. Sau cel puțin așa reiese din informațiile prezentate de Wikipedia (vezi AICI detalii).

Astfel, anul acesta, Ziua Tatălui se sărbătorește, în țara noastră, pe 10 mai. Anul următor se va sărbători pe 9 mai, iar în 2022 pe 8 mai. Conform aceleiași surse, Ziua Tatălui și Ziua Mamei au fost legiferate ca sărbători în România începând cu anul 2010. Ziua Tatălui a fost sărbătorită pentru prima dată în România, în mod oficial, în data de 9 mai 2010 (adică tot în a doua duminică a lunii mai). De asemenea, Google România marchează Ziua Tatălui printr-un doodle special (foto alăturat).
Ca și semnificație, această zi face referire la poziția tatălui în familie, cât și în societate. „Ziua Tatălui are o semnificație importantă deoarece ajută la recunoașterea contribuției individuale a fiecăruia dintre cei doi părinți la viața de familie în particular și la construirea societății în general. Fiecare copil are nevoie atât de tatăl, cât și de mama sa, pentru a crește într-un mod armonios. În etapele primare, tatăl și mama rămân responsabili pentru luarea unor decizii importante legate de educație și de creștere a copilului. La momentul actual, în lume, majoritatea țărilor au societățile patriarhale și din această cauză tații joacă un rol principal în luarea deciziilor mai sus menționate. Stilul de viață al unui tată afectează copilul său. În cazul în care copilul este băiat, el va încerca cu siguranță să imite unele comportamente ale tatălui său, stilul său de viață. În cazul în care un tată poate stabili exemple bune de viață, într-un mod sănătos, este foarte probabil ca băiatul să le urmeze. Un comportament parental și stil de viață sănătos pot constitui modele pentru copii și pot astfel modela societatea într-un mod pozitiv. În acest fel, tații pot contribui la dezvoltarea unei societăți întregi. Aniversarea zilei tatălui oferă copiilor posibilitatea de a-și exprima dragostea și respectul pentru părinții lor, un sentiment care are ca țel consolidarea relației tată-copil și, în consecință, în dezvoltarea emoțională a fiecărui copil”, mai prezintă Wikipedia pe marginea acestui subiect.
Sursă foto: Wikipedia și captură Google