Apar NOI DETALII despre scandalul de la Mamaia

S-au scris deja pagini bune în presa mondenă de la noi despre cum o noapte de distracție între prieteni s-a transformat pentru Jador, Mario Fresh și Alexia Eram într-un moment care le-a pus viața în pericol la modul cât se poate de adevărat. Însă, astăzi au apărut noi informații despre cum tinerii au fost așteptați de către cei care au atentat asupra vieților lor.

 

La plecarea dintr-un club din Mamaia, în care au petrecut alături de mai mulți prieteni, fiica Andreei Esca, iubitul ei, Jador și cameramanul lor au fost așteptați de șase indivizi puși pe scandal. Bătăușii l-au lovit fără milă pe cel care o curtează pe fiinca Andreei Esca. Cu ei în clubul din Mamaia s-a aflat, sâmbătă noaptea, și Lino Golden. Cu puțin timp înainte de incident, acesta a avut norocul de a se căra din acel loc spre hotel, deoarece era obosit. La numai o oră după momentul plecării lui, în jurul orei 04.30, Mario Fresh, Alexia, Jador, cameramanul și cuplul au părăsit clubul. Au ajuns doar până în parcare, pentru că acolo șase bărbați destul de bine făcuți au tăbărât asupra lor. Pe Alexia Eram au lăsat-o în pace, dar pe ceilalți i-au bătut destul de rău.
Acum au apărut noi informații despre tot acest incident care se putea solda cu pierderi de vieți (chiar ale unor tineri). Tinerii au fost bătuți destul de crunt. Mario Fresh a ieșit cel mai șifonat din tot acest scandal provocat de grupul celor șase care i-au așteptat pe tineri și i-au snopit cu bătaia. El are maxilarul rupt, dar și o contuzie puternică la spate. Alexia Eram a început să țipe, ea fiind de altfel cea care a alertat alți oameni de relativa vecinătate pentru a interveni în aplanarea scandalului. Din câte se pare tinerii bătuți măr și-au scos chiar și certificate medico-legale pentru a dovedi actele de agresiune care au avut loc asupra lor.

Ce MAȘINĂ DE FIȚE are Daria Radionova!

Presa mondenă din România a prezentat un subiect care începe să facă vâlvă prin mediile de socializare. Voi ați aflat ce mașină bengoasă și-a tras Daria Radionova?

Vestea că Daria Radionova este noua iubită a lui Alex Bodi este cunoscută deja pentru românii care sunt la curent cu mondenitățile de pe la noi… și nu numai! Însă despre noua mașină pe care o conduce Daria Radionova nu foarte multe persoane au aflat. Autovehiculul este unul care cu adevărat poate fi încadrat în ceea ce se numește «ultimul răcnet»! Pe lângă dotările de ultimă generație, mașina este una cu adevărat pe placul Dariei pentru că este placată cu mii de pietre prețioase! Noua iubită a lui Alex Bodi, care a înclocuit-o pe Bianca Drăgușanu în viața acestuia, pare să fie proprietara unei averi nu tocmai mici. Cel puțin dacă ne raportăm la mașina pe care o conduce. Daria se afișează prin cercurile lumii bune de la Londra, iar pe străzile capitalei britanice conduce un Lamborghini foarte modern, special modificat pentru a satisface gusturile Dariei. Asta pentru că mașina este acoperită cu mii de pietre prețioase swarovski!
Cum se știe deja, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au divorțat, cu destul scandal, în data de 10 martie 2020. Divorțul s-a pronunțat la notar, iar cei doi și-au aruncat cuvinte grele chiar și în acele ultimele momente în care mai erau soț și soție. Aceștia și-au spus tot felul de cuvinte deloc frumoase, de fapt valuri de acuzații în public. Acuzațiile au vizat detalii legate de infidelitate (de ambele părți), violență domestică, dar și aspecte de natură financiară. După două săptămâni de certuri care au fost bine mediatizate de presa de scandal, Alex și Bianca au anunțat că se vor împăca. Veștile bune despre cei doi nu au ținut prea mult. La scurt timp, Alex Bodi s-a atașat tot mai mult de iubita din capitala Marii Britanii, semn că, într-adevăr, Bianca… știa ceva!

Cui rămâne apartamentul lui COSTIN MĂRCULESCU?

Ca și în cazul altor nume cunoscute din țara noastră, vestea decesului lui Costin Mărculescu a iscat diverse întrebări legate de averea acesta, dar și despre cei pe mâinile cărora ar urma să intre bunurile actorului.

 

Costin Mărculescu a fost înmormântat sâmbătă, 13 iunie, la cimitirul „Reînvierea” din București. Mai multe persoane care l-au cunoscut și apreciat pe actor au asistat la ceremonia de înhumare. Printre aceste persoane s-au aflat tatăl și sora lui. Vestea că actorul a murit a luat prin surprindere multă lume. De altfel, vecinii de bloc au chemat Poliția, după ce fostul actor din „Liceenii” nu mai fusese văzut de câteva zile. După efectuarea autopsiei, medicii legiști au stabilit că el a decedat din cauza unui infract provocat cu câteva zile în urmă (corpul fără viață al actorului fiind descoperit în data de 11 iunie).
De mai mulți ani, Costin Mărculescu locuia singur, el nefiind căsătorit. Chiar dacă avea un băiat dintr-o relație anterioară, el nu a mai apucat recent să își vadă fiul (Bibi, cum îl alinta actorul). Băiatul a venit pe lume după ce Costin Mărculescu a avut o relație cu Samira, o tânără de profesie model. După ce a aflat că este însărcinată, Samira a decis să plece în Australia. S-a întors în România când copilul ei și al lui Costin împlinise deja vârsta de 5 ani. După ce a revenit în țară, tânăra l-a anunțat pe actor că este tată. Pentru că a avut suspiciuni în legătură cu paternitatea lui Bibi, Costin Mărculescu a efectuat un test ADN. Rezultatul analizelor medicale a confirmat că băiatul este al lui.
Conform unor surse din presa mondenă românească, înainte de a muri, Costin Mărculescu luase deja o decizie în privința apartamentului său din București. Actorul a anunțat că își dorește să lase acest bun (ultimul pe care îl mai avea) fiului său, ca moștenire. Oricum, atâta vreme cât nu fusese îndepărtat în mod legal, fiul său urma să vină la moștenirea lui Mărculescu, având vocație succesorală în calitate de rudă de gradul I (descendent privilegiat).

ILIE NĂSTASE, din nou tată?

Ioana Năstase a postat pe pagina sa de socializare câteva poze, dar și un text prin care a anunțat că își dorește un copil de la Ilie Năstase. Din câte se pare, cei doi s-au gândit inclusiv la ce sex și-ar dori copilul lor.

Ioana Năstase a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii în care apare îmbrăcată în rochie de mireasă, iar lângă aceasta a scris și un mesaj care dă de înțeles că își dorește să uite neînțelegerile pe care le-a avut cu Ilie Năstase. „Am renunțat la divorț, dar i-am pus anumite condiții lui Ilie. Înainte să fac acest pas a existat o condiție pe care i-am pus-o pentru a face cununia religioasă. Va avea loc la Techirghiol, alături de familie și câțiva prieteni”, a fost mesajul explicit transmis de Ioana Năstase.
Astfel, se vede încă o dată că Ioana și Ilie au dat uitării divorțul intentat și s-au căsătorit inclusiv religios în data de 6 iunie 2020. Imaginile surprinse la nunta lor au fost destul de spectaculoase, chiar „de povești” după cum le-au numit cei care au comentat în mediul online. Nașii cuplului Năstase au fost Ciprian Marica și Ioana Marcu. Acesta se pare că a fost doar începutul poveștii lor de dragoste, căci vor urma și copiii – cel puțin așa cum reiese din textele postate de Ioana, care a declarat că își dorește o fetiță.
„Am renunțat la divorț, dar i-am pus anumite condiții lui Ilie. Înainte să fac acest pas a existat o condiție pe care i-am pus-o pentru a face cununia religioasă. Va avea loc la Techirghiol, alături de familie și câțiva prieteni”, a mărturisit Ioana Năstase, la acel moment, pentru o publicație mondenă din țara noastră. „Mă simt foarte bine acum pentru că a ieșit totul așa cum mi-am dorit eu. Petrecerea a avut loc în Mamaia, la un restaurant, restrâns, alături doar de câțiva prieteni”, s-a destăinuit aceeași Ioana după desfășurarea fericitului moment din viața ei.

Nepoata lui Ciolacu S-A ANGAJAT LA ICR

O informație care în mod cert va fi intens discutată și analizată zilele viitoare în mediile de socializare din România este cea legată de angajarea nepoatei liderului PSD, Marcel Ciolacu, la o instituție finanțată (chiar destul de generos, am spune noi) din fonduri publice.

După apariția informațiilor legate de faptul că nepoata sa tocmai are un job nou, la stat, președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a oferit unele informații, chestionat fiind de presă pe marginea acestui subiect. Ciolacu a declarat că nepoata sa, Andreea, și-a meritat postul pe care l-a obținut în cadrul Institutului Cultural Roman(ICR). Ciolacu mai avea puțin și se jura pe roșu că angajarea nepoatei sale în acest institut finanțat generos din fonduri publice nu s-a făcut în urma vreunei intervenții (de orice natură – după cum ne-a asigurat președintele PSD).
„Mă bucur că Andreea și-a găsit locul”, au fost concluzia declarațiilor pe care Marcel Ciolacu le-a oferit pe marginea acestui subiect destul spinos și intens abordat de presă. Liderul PSD a precizat că nepoata sa a terminat arta fotografică cu media 10 și că tânăra are numeroase premii obținute în străinătate.

A fost angajată pe postul de consilier al unui om pe care Ciolacu susține că nu îl cunoaște!

Din informațiile prezentate de presa de scandal reiese că Andreea Ciolacu a fost angajată fără concurs în cadrul Institutului Cultural Român. Ea a deținut inițial postul de consilier al șefului instituției, Mirel Taloș. Din această funcție, Andreea a fost transferată (la foarte scurt timp – după cum trebuie remarcat) într-un compartiment numit Serviciul Mari Programe. Aceste ultime informații au fost dezvăluite de postul Europa Liberă.
Mirel Taloș este un apropiat al lui Călin Popescu Tăriceanu, cu al cărui partid negociază cu PSD o alianță electorală și cu care colaborează politic în Parlament. Chiar și așa, Ciolacu a declarat presei că nu îl cunoaște pe șeful ICR.

OPORTUNITATE DE INVESTIȚII: tablouri de Grigorescu

Faptul că arta plastică românească se bucură de interes (mai ales în rândul străinilor) este un lucru cunoscut. Zilele acestea, și românii care dispun de ceva fonduri au posibilitatea de a le investi în bunuri care nu își pierd valoarea în timp.

Joi, 11 iunie 2020, reprezintă o dată pe care amatorii de licitații de opere de artă și-au notat-o bine în agende. Asta pentru că, pentru prima dată în istoria pieței românești de artă, vor fi puse în vânzare, în același timp, două picturi cunoscute ale reputatului pictor Nicolae Grigorescu. Acestea reprezintă tema sa predilectă, a peisajului rural românesc – „carele cu boi”. Aceste vehicule rustice sunt imortalizate venind dinspre târg sau de la munca câmpului, pierzându-se în zare. Cele mai multe dintre picturile semnate de Grigorescu au avut ca sursă de inspirație realitățile sfârșitului de secol XIX din preajma localității prahovene Câmpina.
Tabloul „Întoarcerea de la târg” (realizat în ulei pe lemn, 50 cm.) are prețul de pornire în cadrul licitației fixat la nu mai puțin de 70.000 de euro. Această pictură ilustrează mai multe care cu boi, dintre care primul transportă o întreagă familie. Tabloul a fost executat de Nicolae Grigorescu în preajma anului 1890, tot în zona rurală din preajma actualului oraș Câmpina.
Tabloul „Care cu boi, venind de la câmp” (realizat în ulei pe lemn, 45 cm.) este de mai mici dimensiuni și pornește în cadrul licitației de la prețul de 40.000 de euro. Această pictură provine din colecția Adolf Grünberg-Ruleta.
Licitația la care facem referire, intitulată Licitația de Vară, este cea mai mare vânzare de artă de patrimoniu organizată în prima jumătate a acestui an la nivelul României. Aceasta cuprinde aproximativ 200 de lucrări de referință, semnate de mari maeștri ai artei românești. Experții anticipează că se vor stabili noi recorduri pentru piața de artă românească. Grigorescu, Luchian, Aman, Tonitza, Petrașcu sau Pallady sunt doar câteva dintre numele reprezentative care semnează capodoperele ce ies în piața de artă. Licitația se va desfășura online, pe 11 iunie, pe platforma Artmark Live.

Gata cu statul acasă: SE DESCHID MALL-URILE!

Vești bune pentru românii care dispun de suficient de mult timp liber, de bani și care sunt pasionați de shopping, beauty și socializare în medii zgomotoase, precum mall-urile. Pentru ei, Guvernul a dat undă verde ca spațiile comerciale situate în centrele de tip mall să poată fi redeschise de la mijlocul lunii iunie! Totuși, există O CONDIȚIE!

Conform informațiilor oficiale sosite în ultimele zile, Guvernul României va permite redeschiderea mall-urilor începând cu data de 15 iunie 2020. Totuși, există o condiție, care este destul ignorată în momentul de față: să nu crească numărul românilor infectați cu Coronavirus până la acea dată! Ca atare, deschiderea mall-urilor este posibilă la 15 iunie 2020, doar dacă numărul românilor infectați va scădea sau, cel mult, se va menține la un nivel similar celui din prezent.
În acest sens, ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat: „Alături de premierul Ludovic Orban, am avut o întâlnire cu membrii Asociaţiei Investitorilor de Real Estate din România. Aceştia ne-au prezentat problemele cu care s-au confruntat în această perioadă de criză. Drept urmare, în urma discuţiilor avute am stabilit că în cazul în care situaţia epidemiologică ne va arăta că numărul persoanelor infectate scade, vom deschide mall-urile cu data de 15 iunie”.
De asemenea, ministrul Economiei a punctat ferm că Guvernul României nu ia momentan în considerare posibilitatea deschiderii cinematografelor şi a locurilor de joacă din interiorul mall-urilor. „Însă, pentru moment, nu luăm în calcul ca din data de 15 iunie 2020 să fie deschise cinematografele şi locurile de joacă, din interior. Uşor-uşor, se vor da și alte măsuri de relaxare, pentru a ajuta la revitalizarea economiei, astfel încât viaţa românilor să revină la normalitate”, a mai precizat ministrul Virgil Popescu.

Ce ochi albaștri are fetița Andreei Marin! Seamănă cu mama sau cu tata?

De 1 iunie, Andreea Marin și fiica sa, Violeta, au decis să petreacă momente de liniște, împreună, în aer liber. Ulterior, Andreea a postat pe Facebook o fotografie în care fetița ei, în vârstă acum de 13 ani, apare în toată splendoarea.
Vă prezentăm și noi imaginea postată de Andreea pe Facebook ca fiind publică (prin aceasta înțelegându-se că și-a dat acordul ca imaginea fiicei ei minoră să poată fi reprodusă de site-urile de știri).

Prezente la promenadă prin câteva locuri mai înverzite din București, Andreea Marin și fiica ei Violeta au atras multe priviri. Fanii au fost încântați să le vadă pe amândouă, într-o ipostază foarte apropiată, chiar de Ziua Copilului.
„La mulți ani copiilor noștri și copilăriei ce trăiește încă în noi! ❤️”, a scris Andreea Marin pe pagina proprie de Facebook.
Internauții i-au urat «La mulți ani» micuței Ana Violeta. În vârstă de 13 ani, Violeta este fiica rezultată din căsnicia Andreei Marin cu Ștefan Bănică Junior. Fata a venit pe lume pe 15 decembrie 2007 și a adus multă bucurie în viața părinților ei, chiar dacă aceștia au divorțat când Violeta avea doar 6 ani. Deși, Andreea Marin și Ștefan Bănică nu mai formează un cuplu din 2014 de când au și divorțat, cei doi sunt uniți de rodul iubirii lor, Violeta.
Puțini sunt cei care știu că fetița a fost botezată cu numele Violeta, care este și al doilea nume al Andreei Marin. Zâna Surprizelor a încercat să o țină pe Violeta departe de ochii presei, pentru a nu fi implicată în scandaluri mediatice, motiv pentru care nu postează des fotografii alături de aceasta.
„Este cea mai bună prietenă a mea. Şi deja e mare, are simţul umorului. Violeta îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii albaştri faţă de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea şi mă văd pe mine Andreea cea mică… Povestim foarte mult, ieşim în parcuri. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place şi pianul. Pe plan artistic moşteneşte câte ceva şi de la mine, şi de la tatăl ei. E firesc să fie aşa”, a declarat, anul trecut, Andreea Marin la o emisiune de mondenități.
Apropo de culoarea ochilor micuței Violeta, nu puțini au fost cei care s-au întrebat cu cine seamănă mai mult fetița. Voi ce părere aveți?

Regele Mihai ar fi fericit. România va avea încă un prințișor

Chiar de 1 iunie 2020, de Ziua Copilului, prințul Nicolae, nepotul fostului Rege Mihai I, a venit cu un anunț surpriză: urmașii fostului suveran al României vor crește, numeric vorbind, cu încă un membru!

Pe o pagină de socializare, prințul Nicolae și soția sa au mărturisit că au împreună un copil, care va veni pe lume la sfârșitul anului 2020 (în luna noiembrie mai exact). Internauții au reacționat imediat cu mesaje de bucurie și urări, fiind încântați că România va avea un nou prințișor.
Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris prințul Nicolae pe pagina sa de Facebook.

 

Prințul Nicolae mai are un copil

Totuși, acest copil nu este orimul pe care prințul Nicolae îl are. Deși este însurat, prințul mai are un copil cu o tânără pe nume Nicoleta Cîrjan, cu care a avut o relație de concubinaj. Anul trecut în urma insistențelor făcute de femeia cu pricina, prințul Nicolae a acceptat să fie supus testului de paternitate. Iar rezultatul a ieșit pozitiv. Nicolae a făcut public rezultatul, asumându-și responsabilitatea legală față de copilul în vârstă acum de câțiva ani.
„Rezultatul a fost pozitiv, reieșind că sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală față de el. Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viața lui este de natură strict privată. Din dorința expresă de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis să încetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect”, a mai scris recent, tot pe Facebook, prințul Nicolae.

Corina Chiriac ne-a spus LA REVEDERE!

Pandemia de Coronavirus a lăsat «urme» chiar și în privința contractelor în care sunt implicate unele dintre persoanele cele mai cunoscute din industria mass-media românească. Este și cazul Corinei Chiriac!

De puțin timp, Corina Chiriac a încheiat contractul cu Național TV, post de televiziune pentru care a prezentat emisiunea „Opriți timpul”. Colaborarea Corinei cu această televiziune a durat nu mai puțin de 12 ani. În tot acest timp, postul de televiziune amintit a înregistrat audiențe destul de bune, în fiecare duminică, pentru emisiunea respectivă. Solista a declarat că directorii acestei televiziuni știau despre decizia ei și că despărțirea a fost acceptată cu înțelegere de ambele părți.
De altfel, pandemia de Coronavirus pare să fi adus și mai multă ordine în viața Corinei Chiriac. Cântăreața este una dintre românii care au încercat să profite de perioada de izolare și s-a odihnit. Mai mult, după cum aceasta a mărturisit pentru o publicație de mondenități, chiar și-a făcut timp pentru curățenie prin sertare și dulapuri și a reparat și balconul locuinței în care petrece majoritatea timpului.
„Da, este adevărat că nu voi mai prezenta emisiunea «Opriți timpul!» de la Național TV. Asta după 12 ani petrecuți acolo. Le mulțumesc tuturor colaboratorilor cu care am lucrat și vreau să vă spun că am alte planuri profesionale. Vestea bună, neoficială, este că în aceste două luni și jumătate mi-am reorganizat dulapurile și sertarele din casă. Chiar mi-am făcut curat și mi-am reparat balconul, deși nu este unul tocmai mare”, a declarat Corina Chiriac pentru o publicație de mondenități din țara noastră pe marginea ieșirii sale (temporare) din viața publică.