Category Archives: Pentru ea

Si-a dat seara cu aspirina tocata pe fata si s-a culcat asa. E incredibil cum arata pielea ei dimineata, dupa ce a mers la baie si s-a clatit! Uite ce se intampla daca faci asta

Cand e vorba despre dureri de cap sau febra, toata lumea ia o aspirina. Stiati insa ca o puteti folosi in alte moduri, cu un succes garantat? Spre exemplu, daca aveti tenul uscat sau invadat de cosuri, aspirina reprezinta un ajutor de nadejde. Tot ce trebuie sa faceti este sa tocati doua pastile intr-un bol… Read More »

Ce spune FORMA BUZELOR tale despre PERSONALITATEA ta

Specialiștii cred că forma buzelor este o trăsătură importantă atunci când vine vorba de personalitatea cuiva. Ne exprimăm gândurile verbal, iar buzele joacă un rol important în definirea caracterului nostru. Iată ce spun specialiștii despre forma buzelor: 1. Buzele pline. Persoanele care au buzele astfel, sunt făcute să aibă grijă de alte persoane. Dacă buzele… Read More »

10 modalități prin care îți poți mări genele

Toate femeile vor să aibă genele lungi să apelează la tot felul de extensii, însă nu arată deloc natural. Iată 10 modalități prin care poți face acest lucru la tine acasă în tehnici naturale. Nu mai este nevoie să petreci ore în șir la saloanele de înfrumusețare. 1. Pieptănarea. De ce funcționează: pieptănarea îmbunătățește circulația… Read More »

17 probleme pe care le au toate femeile în timpul iernii

Iarna este aproape şi de-abia aşteptăm să ne cuibărim într-o pătură pufoasă, cu o cană imensă de ciocolată caldă în mână, uitându-ne la câteva dintre filmele noaste preferate de Crăciun. Oricât de plăcut ar părea, iarna nu este mereu perfectă, iar noi femeie ştim cel mai bine asta. Iată 18 cele mai frecvente probleme cu… Read More »

Stiliștii au refuzat să îi taie părul acestei adolescente – Ce au făcut aceștia, a uimit pe toată lumea!

Poate că ritualurile de înfrumusețare nu sunt primul lucru la care te gândești când vorbești despre sănătatea mentală a unei persoane, însă în momentul în care un stilist din America a povestit despre o clientă adolescentă pe carea avut-o, totul s-a schimbat. Kayley Olsson, o studentă în vârstă de 20 de ani la o facultate… Read More »