Category Archives: Stiri

O super descoperire în Oltenia: România stă pe o bogăție fantastică! E cel mai mare zăcământ din țară noastră!

Producţia de gaze din zăcământul Totea din Oltenia, cel mai mare de acest fel din România, a depăşit aşteptările. Iar rezervele de gaze sunt mai mari decât estimările anterioare. Timp de 20 de ani de acum încolo, sondele vor extrage la capacitate maximă, scrie e-nergia.ro. În anul 2011, OMV Petrom anunţa că a început exploatarea… Read More »

Descoperiri incredibile din România despre care nimeni nu vorbește!

Romania are numeroase enigme, aici fiind facute descoperiri fantastice, despre care, insa, nimeni nu vorbeste, fie ignorandu-le, din comoditate sau ignoranta, fie pentru ca nu au explicatie. Iata care sunt cele mai impresionante descoperiri care s-au realizat de-a lungul timpului pe teritoriul tarii noastre: – Cel mai vechi schelet de humanoid cunoscut la ora actuală… Read More »

Otrava din farfurie. Şi tu pui asta în ciorbă, fără să ştii că e extrem de toxic

Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România (APC România) a achiziționat 13 produse tip borș la plic din marile structuri comerciale, în vederea realizării unui studiu prin care să atragă atenția în ceea ce privește conținutul acestui tip de produs și potențialele efecte asupra sănătății consumatorilor. Otrava din farfurie. Ingredientele regăsite în compoziția produselor tip borș… Read More »

În fiecare zi femeia lasă un pătuț gol în fața casei, chiar dacă copiii ei sunt mari, vecinii o credeau nebună, dar când au aflat motivul pentru care face asta au mers la ea și i-au căzut în genunchi. Ce ținea acolo femeia

Catherine Lucre este asistentă, moașă și mamă. Locuiește în Sydney. Atunci când a descoperit doi copii abandonați într-o singură săptămână, a fost devastată. Unul dintre ei era mort, cineva încercase să îi îngroape corpul în nisipul de pe o plajă din apropiere, Maroubra Beach. Așa că, fără să se gândească de două ori, femeia în… Read More »

Un român a cumpărat cireșe dintr-un hipermarket, dar când a ajuns acasă și a văzut ce scrie pe caserolă, nu i-a venit să creadă! DISTRIBUIE să vadă toți românii!

Un bucurestean a avut parte de un soc atunci cand a cumparat cirese dintr-un supermarket cunoscut! Dupa ce a cumparat o caserola de cirese din supermarketul unui mall din Bucuresti, un barbat a constatat ca fructele nu puteau fi consumate. Mai exact, coaja lor! Pe eticheta scria clar ca fructele erau tratate cu imazalil si… Read More »